kalogeros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους πιστεύουν ότι με trekking μπορείς να πας βουνό. Δεδομένου ότι ο ts λέει ότι το 20% της χρήσης του ποδηλάτου θα είναι στο βουνό, πόσο καιρό λέτε να του πάρει μέχρι η ρόδα του να γίνει σαν αυτήν της φωτογραφίας;
ApSiMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι εννούμε βουνό πρώτα από όλα... άλλο βουνό σε πατημένα μονοπάτια άλλο βουνό σε κατσάβραχα
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η ροδα του τρεκινγκ δεν προκειται να παθει απολυτως τιποτα αν κανει την διαδρομη του πρωτου βιντεο χαλαρα.Ενταξει αν αρχισει τους κανιβαλισμους και προσπαθει να κυνηγησει τους φιλους του με τα mtb και σκαει πανω σε οτι πετρα βρισκει με μπολικα χιλιομετρα,μετα δεν φταιει το ποδηλατο αλλα ο αναβατης. Ειδικα οι διπατες ζαντουλες που φορανε αυτα δεν καταλαβαινουν τιποτα.Για αυτο αλλωστε του τονιζω να κανει λιγο βουνο με κανενα ποδηλατο φιλου του,γιατι μετα μπορει να κολλησει ασχετα με το τι πιστευει τωρα,και να θελει να ακολουθει τις καταβασεις μαλιοκουβαρα. Φιλε ts οντως απο οτι φενεται το megisto με τα δισκοφρενα εχει ενα κλικ καλυτερα περιφεριακα,αλλα και παλι μην φανταστεις χαοτικες διαφορες.Πιστευω δεν θα το καταλαβεις καν.Αμα τελικα πας σε τρεκινγκ,επιμενω στα vbrakes. Τωρα για τα αλλα που μας εδειξες,δεν εχω να σου πω και πολλα.Ολα φορανε αρκετα χαμηλες σειρες περιφεριακων και οι σκελετοι ειναι το ιδιο πραγμα.Εγω θα σου ελεγα να ψαξεις κανα ποδηλαταδικο ωστε να τα δεις απο κοντα και να παρεις οποιο πραγματικα σου κανει το κλικ να το καβαλησεις.
Porg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 @nemesiskp όταν λες πως έχουν χαμηλές σειρές, στο ίδιο επίπεδο με το megisto; Η επιλογή θα γίνει πιθανότατα ανάμεσα στο Site: cube cls 475E και Site: http://www.redzeppelin.gr/catalog/product_info.php?cPath=26_44&products_id=615&osCsid=1934gmqtnpthiku85cain0otm2 , θα πάω μια απο αυτές τις μέρες πάλι να τα δω αλλά θα περιμένω και τα μοντέλα του 2013 (αλήθεια πότε ερχονται Εντάξει δεν θα πηγαίνω και σε τόσο κατσάβραχα, δεν υπάρχει και φυσική κατάσταση τόσο καλή Κάποιο καλό online κατάστημα η πωλητής ebay με είδη ποδηλάτου να ρίξω μια ματιά υπάρχει;
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μια γρηγορη ματια στα ποδηλατα ειδα οτι ολα εχουν σχετικα χαμηλες σειρες περιφεριακων.Τωρα αν το ενα εχει ενα εξαρτημα σειρα altus και το αλλο οχι δεν τρεχει τιποτα,γιατι δεν προκειται να δεις διαφορα. Για τα μοντελα του 13 ρωτα τα καταστηματα ποτε θα τα φερουν,το cyclist μου φαινεται εχει φερει μια φουρνια. Online καταστημα τι θες να δεις;Αξεσουαρ ή ποδηλατα.Ποδηλατα μπες και δες στις εταιρειες.Αν θες αξεσουαρ,εγω προσωπικα ψωνιζω απο chain reaction το οποιο δεχετε και paypal.
alexzgt4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολες αποφάσεις. Χθες πούλησα το megisto μου, ήταν 09 μοντέλο. Ξεκίνησα με τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα μέχρι που μπήκα χώμα. Τώρα ψάχνω να βρω MT γιατί το χώμα είναι υπέροχο και μέσα στη πόλη κάνει τα πάντα (πεζοδρόμια- λακκούβες). Το κακό είναι οι τιμές. Με βλέπω για cube και να μένω φύλο και φτερό. Ότι και να πάρεις καλή διασκέδαση!!
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δύσκολες αποφάσεις. Χθες πούλησα το megisto μου, ήταν 09 μοντέλο. Ξεκίνησα με τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα μέχρι που μπήκα χώμα. Τώρα ψάχνω να βρω MT γιατί το χώμα είναι υπέροχο και μέσα στη πόλη κάνει τα πάντα (πεζοδρόμια- λακκούβες). Το κακό είναι οι τιμές. Με βλέπω για cube και να μένω φύλο και φτερό. Ότι και να πάρεις καλή διασκέδαση!! Ετσιι πες τα για το χωμα........ Θα μπορουσες να κοιταξεις το ideal zig zag.Το εχει ενας ξαδελφος,πολυ τιμιο για τα λευτα του.
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τόπικ στάρτερ αφού λες οτι είσαι 80-20%, ε, ξέχνα το 20% χώμα και πάρε 100% ποδήλατο ασφάλτου, υβρίδιο/fitness, μη σου πω κούρσα κατευθείαν. Trekking=μούφες και τρυκ του μάρκετινγκ των εταιρειών που δημιουργούν πλασματικές ανάγκες και ανασφάλειες στον καταναλωτή, όπως σε κάτι τύπους που αγοράζουν 4χ4 τζιπ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ καμιά φορά χρειαστεί να περάσουν από κανέναν χωματόδρομο. Να επιλέξεις ποδήλατο σύμφωνα με τον καθημερινό κανόνα και όχι με την ανασφάλεια μιας εξαίρεσης που ίσως προκύψει, και αν ο κανόνας σου είναι άσφαλτος, τότε να πάρεις ποδήλατο για άσφαλτο. Αν θέλεις βουνό και χώματα πάρε ΜΤΒ. Έστω, αν θέλεις να κοπανιέσαι πηδώντας πεζοδρόμια και τρώγοντας λακκούβες, πάρε MTB και βάλτου ασφάλτινα λάστιχα. Αλλιώς, αν επιλέξεις trekking, μια κατηγορία ποδηλάτου τελείως αχρείαστη κατά τη γνώμη μου, θα πάρεις ένα ποδήλατο μέτριο (έως κακό) παντού, που δεν θα πηγαίνει καλά ούτε στην άσφαλτο ούτε στο χώμα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και μην μου πει κανείς "τα τρέκινγκ έχουν αναρτήσεις που χρειάζονται στους χάλια ελληνικούς δρόμους" διότι ΔΕΝ έχουν αναρτήσεις, ούτε αμορτισέρ με υδραυλική τριβή, ούτε απόσβεση κραδασμών κάνουν. 2 ψευτοελατήρια έχουν, μικρής διαδρομής μάλιστα, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν βάρος, δυσκινησία, και να δημιουργούν μείωση της δύναμης του αναβάτη και αστάθεια στο οδήγημα κάνοντας το ποδήλατο να πηγαίνει σαν βάρκα και δίνοντας στον ανασφαλή επίδοξο αγοραστή άλλο ένα πλασματικό "πλεονέκτημα", το "κλείδωμα της ανάρτησης". Το οποίο μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή, ειδικά αν έχεις παραπάνω βάρος και σκάσεις σε λακούβα. Άσε που, ο γενικός κανόνας είναι "καλύτερα να έχεις το νου σου και να αποφεύγεις τις ανωμαλίες του δρόμου παρά να πέφτεις μέσα έχοντας την ψευδαίσθηση οτι είσαι ασφαλής επειδή έχεις ανάρτηση". Επίσης, v-brakes. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για καθημερινή χρήση, εκτός αν κάνεις τίποτα καταβάσεις πλαγιάς με βροχή και λάσπη κι εγώ δεν ξέρω τι. Τα δισκόφρενα μπορεί να φαίνονται καλύτερα σε κάποιον που δεν ξέρει ή μουράτα σε κάποιους άλλους, αλλά είναι βαριά, πολύπλοκα, δύσκολα στη ρύθμιση και ακριβά. 1
Porg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θες αξεσουαρ,εγω προσωπικα ψωνιζω απο chain reaction το οποιο δεχετε και paypal. Αξεσουάρ θέλω και εγώ!Το έχω το συγκεκριμένο, απο τιμές αξίζει σε σχέση με ελλάδα; @alexgt4 πόσο το έδωσες και σε τι κατάσταση;Το cube aim είναι πολύ όμορφο πάντως!
nemesiskp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα το ελεγα πιο φθηνο,αλλα εχει μεγαλη ποικιλια οποτε μπορεις να βρεις πραγματα σε ολες τις τιμες. Εμανα btw μολις ηρθε το κουριερ με κατι προστασιες και γαντια που δεν τα εβρισκα στην ελλαδα(την προστασια τουλαχιστον).
alexzgt4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και είμαστε στην ίδια φάση να ρωτήσω και εγώ τα παιδιά για 1 ποδηλατάκι και την άποψή τους γιατί θα χαζέψω? Είμαι έτοιμος να πάρω το cube ltd pro του 2011. Μου το αφήνει σε καλή τιμή, πως σας φαίνεται? Μάλλον αύριο το απόγευμα θα το έχω, οπότε θέλω απόψεις.
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι το ποδηλατο, κι η εταιρια αξιοπιστη. Καλες βολτες να εχεις
alexzgt4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το ποδήλατο είναι σούπερ. Εξ'αρχής έπρεπε να πάρω MTB. Το καβάλησα μόνο μέσα στη πόλη λίγο γιατί δεν είχα χρόνο αλλά ανεβοκατεβαίνει τα πεζοδρόμια σαν να μην υπάρχουν. Μάλλον άριστη επιλογή αν και ανέβηκε η τιμή που είχα ξεκινήσει να ψάχνω
nemesiskp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλοριζικο και καλες βολτες.Βαλε και καμια φωτο ρε παιδακι μου να το χαζεψουμε.
kalogeros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ρε συ alexgt4. Βάλε καμιά φωτό να μας τρέξουν λίγο τα σάλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα