Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιέπ, avid elixir μου διαφεύγει το μοντέλο...

Απο chainreaction.com

Παιδιά συνήθως έχει τρελές προσφορές, αξίζει να το ελέγχετε. Αντιανεμικό φλις απο 175ε το πήρα κάπου στα 60.

Επίσης, για κάποιον θέλει να πάρει καλό ποδήλατο, έχει γενναίες εκτπώσεις, αλλά θέλουν και ...γενναίο πορτοφόλι!

Αλλα σαιτ με προσφορές συχνές, wiggle.co.uk (απο εκεί ειχα πάρει το GT μου, σχεδόν 45% κάτω).

Δημοσ.

Για τα φρενα οντως ητανε καλη η τιμη του.Για το αντιανεμικο παλι μην περνεις ορκο οτι ειχε τοση αρχικη τιμη.Γενικα το chainreaction εχει πολλες εικονικες εκπτωσεις στα παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικότερα, τα ξένα καταστήματα (υπερ-καταστήματα) ξεστοκάρουν μια φορά τουλάχιστο το χρόνο σχεδόν στα πάντα. Ετσι λοιπόν εγώ πήρα ποδήλατο περσυνό μοντέλο, σχεδόν μισή τιμή.

Τώρα αν θελει κάποιος να ψωνίζει απο ελλάδα και να του πιάνουν τον κώλο σε εξοπλισμό ή σε ολόκληρα ποδήλατα, δικαίωμα του να στηρίζει την τοπική αγορά...

Εγώ γνωρίζω πως αγόρασα windstop, γάντια, φρένο, ισοθερμικό κορμου, λάστιχα κι εδωσα 185ε...Κι εδώ ήθελα κάμποσα παραπάνω για τα ίδια.

Δημοσ.

Έχει και στο amazon μερικά πράγματα, κάποιος που τα ξέρει καλύτερα ίσως ανακαλύψει διαμαντάκια ανα περιόδους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...