Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια καινούργια κεραία για την συγκεκριμένη alfa διότι η συμβατική omni 5 dbi δεν με έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θέλω να επεκτείνω την εμβέλεια μου...Επίσης, θα προτιμούσα να είναι indoor κεραία ....και το βασικότερο αν γίνεται να την αγοράσω από Ελλάδα.Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πανελάκι ή omni.Αν γίνεται να μου δώσετε Links για οποιοδήποτε προιόν μου προτείνετε ..ευχαριστώ

Δημοσ.

αν θες κατευθυντικα βαλε καποιο Panelaki,αν τωρα θες οπως πριν απλα παρε περισσοτερα db σε omni αλλα χωρις να σημαινει οτι θα δεις θαυματα

Δημοσ.

Αφού το πήρες ήδη τι άλλο να σου πούμε. Αν σου κάνει δουλειά, καλό είναι. Το κακό με αυτά είναι πως το καλώδιο τους έχει πολλές απώλειες.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα το παρήγγειλα :P απλώς θα ήθελα να ξέρω τι βελτίωση θα δω

Δημοσ.
Τελικά πήρα αυτό πως σου φαίνεται? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612335 Εξωτερικά θα το τοποθετήσω φυσικά

εσυ τι θες να κανεις?να πιασεις καποιο αλλο δικτυο απεξω η κατι αλλο?γιατι αλλο Omni αλλο panel.

Αφού το πήρες ήδη τι άλλο να σου πούμε. Αν σου κάνει δουλειά, καλό είναι. Το κακό με αυτά είναι πως το καλώδιο τους έχει πολλές απώλειες.

αν δεν απλωσει κουλουρα δεν θα εχει θεμα.και επειδη το awus ειναι και αρκετα παραπανω Mw αν το εχει βαλει να παιζει παραπανω δεν θα εχει θεμα.

Συγκεκριμένα το παρήγγειλα :P απλώς θα ήθελα να ξέρω τι βελτίωση θα δω

η βελτιωση ειναι αναλογως την χρηση παντα:P

Καλά Αν το παρήγγειλες από το εσοπ σώθηκες. Από κίνα θα σου έρθει γρηγορότερα

εχει χαλασει και το Eshop.τα μισα κατοπιν παραγγελιας.

Δημοσ.

Έχω ένα υπάρχον δίκτυο στο οποίο συνδέομαι με 13%..οπότε με το πάνελ να επικεντρώνεται πρός την συγκεκριμένη κατεύθυνση ευελπιστώ ότι θα ανέβει στο 30%-50% και γιατί όχι και παραπάνω :).Φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε αύξηση του αριθμού των δικτύων που λαμβάνω ...Επίσης, την alfa την έχω βάλει να τρέχει στα 1.1 W αφού ακόμα και αν την πάω στα 2w δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά..αν χρειαστεί ίσως την ξανανεβάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα υπάρχον δίκτυο στο οποίο συνδέομαι με 13%..οπότε με το πάνελ να επικεντρώνεται πρός την συγκεκριμένη κατεύθυνση ευελπιστώ ότι θα ανέβει στο 30%-50% και γιατί όχι και παραπάνω .Φυσικά δεν θα έλεγα όχι σε αύξηση του αριθμού των δικτύων που λαμβάνω ...Επίσης, την alfa την έχω βάλει να τρέχει στα 1.1 W αφού ακόμα και αν την πάω στα 2w δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά..αν χρειαστεί ίσως την ξανανεβάσω.

σιγουρα δεν θα δεις διαφορα στα 2watt γιατι εσυ δεν εχεις θεμα send αλλα receive.και πιο χαμηλα το ιδιο θα παιξει.να μην σκιζεις και το φασμα συχνοτητων εκει εξω.θα σου ανεβασει καλυτερα το σημα λογικα η θα σου κρατησει το ιδιο σημα επισης με λιγοτερα απο 1,1w .παραπανω δικτυα ισως δεις απλα πλεον θα πρεπει να στρεφεις την κεραια προς εκει που θες αφου πλεον δεν ειναι Omni.

Πλεον σημαδευεις λιγακι.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Ναι όντως ίσως την κατεβάσω ακόμα λίγο (γύρω στα 0.8 w).Την περιμένω αύριο (λογικά) και θα σας πω εντυπώσεις :)

Δημοσ.

Επίσης, την alfa την έχω βάλει να τρέχει στα 1.1 W αφού ακόμα και αν την πάω στα 2w δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά..αν χρειαστεί ίσως την ξανανεβάσω.

επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, αν μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο ρυθμίζεις την ένταση της alfa.

τι έχεις win/linux;

μέσα από τους drivers δεν έχω προσέξει κάτι.

έχει πάρει το αυτί μου πάντως ότι γίνεται.

επίσης έχω και μια κινέζικη με το ίδιο chipset Realtek 8187L. εκεί πως μπορώ να ρυθμίσω την ένταση;

περιμένουμε εντυπώσεις πάντως.

Δημοσ.

Μέσω drivers στα Windows όπου εγκαθίσταται και το software tool...έχω εγκαταστήσει διαφορετικά drivers από αυτά που έχει για να σταθεροποιήσω το σήμα γιατί είχα πολύ jitter ...δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιοι ήταν ακριβώς .επίσης το chipset της δικιάς μου είναι 8188RU.Πάντως από ότι γνωρίζω γίνεται να αλλάξεις την ισχύ και μέσω linux. http://www.youtube.com/watch?v=Ld0nWrxkBso&feature=related με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό αν θέλεις να την ανεβάσεις στο 1W.Τέλος δες και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=oypbBz6j6-Y

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...