Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μειώσω τις απώλειες έτσι? :) Το συγκεκριμένο νομίζω είναι ένα μέτρο οπότε δεν νομίζω να χάνω πολύ.(περίπου 1 dbi?)

Δημοσ.

Ακόμα να μου την φέρουν....όντως τελικά το έχουν χέσει με τις παραγγελίες στο e-shop

Δημοσ.

Ήρθε η κεραία και μπορώ να πω πως δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος...Και αυτό διότι παρόλο που ήταν 9dbi και πανελάκι(directional) βελτίωσε το σήμα ΚΥΡΙΩΣ στα δίκτυα που ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από μένα.Π.χ είχα ένα δίκτυο το οποίο είχε RSSI -90 έμεινε -90 ενώ ένα άλλο κοντινό μου από -73 πήγε -61.Τέλος κατάφερα να βελτιώσω την λήψη μου μόνο σε ένα δίκτυο από -91 σε -86.Μήπως έκανα κάτι λάθος κυρίως με το Power της alfa? (θέλει ανέβασμα?)Οποιαδήποτε πρόταση είναι φυσικά δεκτή :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μειώσω τις απώλειες έτσι? :) Το συγκεκριμένο νομίζω είναι ένα μέτρο οπότε δεν νομίζω να χάνω πολύ.(περίπου 1 dbi?)

ενα μετρο ναι δνε ειναι θεμα

Ακόμα να μου την φέρουν....όντως τελικά το έχουν χέσει με τις παραγγελίες στο e-shop

τα κλασσικα του eshop.

Ήρθε η κεραία και μπορώ να πω πως δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος...Και αυτό διότι παρόλο που ήταν 9dbi και πανελάκι(directional) βελτίωσε το σήμα ΚΥΡΙΩΣ στα δίκτυα που ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από μένα.Π.χ είχα ένα δίκτυο το οποίο είχε RSSI -90 έμεινε -90 ενώ ένα άλλο κοντινό μου από -73 πήγε -61.Τέλος κατάφερα να βελτιώσω την λήψη μου μόνο σε ένα δίκτυο από -91 σε -86.Μήπως έκανα κάτι λάθος κυρίως με το Power της alfa? (θέλει ανέβασμα?)Οποιαδήποτε πρόταση είναι φυσικά δεκτή :)

δοκιμασε το και παραπανω αλλα δεν νομιζω να αλλαξει και κατι.κανε δοκιμες για να δεις.βεβαια το θεμα ειναι οτι οκ εσυ εχεις Panel και εισαι κατευθυντικος αλλα μην ξεχνας οτι το μεγαλο σου προβλημα ειναι η αλλη πλευρα που συνεχιζει να ειναι πχ με Omni και 100mw.οποτε σε καποιο σημειο εσυ εχεις καλτερη ληψη λογω του Panel αλλα αμα δεν φτανει το σημα λογω omni απο την αλλη μην περιμενεις πολλα.το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πειραξεις την αλλη πλευρα.τωρα να στηνες ολοκληρη grid δεν ξερω αν εχει νοημα για μεγαλυτερη επιφανεια κτλ.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...