Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα σταματα να εμπιστευεσαι και τοσο πολυ το tomshardware.εχει κανει αρκετες παρατυπιες παλαιοτερα.φιλικα ετσι?

Δε σε παρεξηγω, αλλα και παλι το βρισκω πιο οργανομένο και αμεροληπτο απο τα περισσοτερα που εχω ψαξει. Σε τι παρατυπιες αναφερεσαι?

Η απάντηση αφορούσε το άρθρο παραπάνω που μιλάει και για 4ΧΑΑ και δεν ισχύει η διαπίστωση. Έχουμε νούμερα για 8ΧΑΑ?

Δες αυτο το αρθρο και πες μου ποσο συμφωνεις.

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-memory-bandwidth-anti-aliasing,3283.html

Δημοσ.

φιλε παρε η 660 μη τι η 7870...στα 237 απο το βιζιον στουντιο είναι πάρα πολύ καλή κάρτα με καλή τιμή και καλο όβερκλοκ..εννοώ οτι οταν η 660 δεν θα αντέχει αλλο με ενα οβερκλοκ την 7870 την περασες..ηδη τώρα μπορείς να την περάσεις σε μερικά γκειμς..όσο για την τιμή των 300 ευρώ εννοείται πως μετα τα 237 που ειναι η 7870 πας σε 7950...και σου κραταει για αρκετο καιρό,,,,

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι όντως αυτή βγάζει περισσότερα fps και είναι στην ίδια τιμή με την 660, αλλά πώς να τη δώσω πίσω τώρα, πάει...

Δεν έχουν DOA αυτές?

κράτα την 660 βρε,αν σου κάνει την δουλειά τότε είσαι μια χαρά! Απλα το τελευταίο μήνυμα στο ποστ ήταν 27 Οκτωβρίου και ξαφνικά μετά από 3 μήνες πήρες κάρτα χωρίς να ρωτήσεις εδώ και έστειλες ότι την πείρες!

Δημοσ.

Δεν έχουν DOA αυτές?

κράτα την 660 βρε,αν σου κάνει την δουλειά τότε είσαι μια χαρά! Απλα το τελευταίο μήνυμα στο ποστ ήταν 27 Οκτωβρίου και ξαφνικά μετά από 3 μήνες πήρες κάρτα χωρίς να ρωτήσεις εδώ και έστειλες ότι την πείρες!

Έχεις δίκιο φίλε, φαίνεται ότι την κάρτα την πήρα πρόσφατα, αλλά την έχω πάρει εδώ και καιρό, απλά άργησα να το πω :unsure:

Δημοσ.

Έχεις δίκιο φίλε, φαίνεται ότι την κάρτα την πήρα πρόσφατα, αλλά την έχω πάρει εδώ και καιρό, απλά άργησα να το πω :unsure:

Οκ, απλά τις πρώτες μέρες μπορείς να την πας πίσω και γι αυτό σε έστειλα αυτό το μήνυμα...!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...