bscyb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκινάω την δεύτερα με την πρακτική μου άσκηση ,στο site της σχολής μου διάβασα ότι: <<Ο εργοδότης θα πρέπει επίσης να φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη του σπουδαστή (1% κατά επαγγελματικού κινδύνου).>> όποτε να υποθέσω ότι πρέπει να βγάλω ασφαλιστικό βιβλιάριο στο ΙΚΑ σωστά? αν ισχύει αυτό γνωρίζει κάνεις που να έχει κάνει πρακτική ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζομαι ώστε να βγάλω το ασφαλιστικό βιβλιάριο ?
bscyb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνεις δεν ξέρει? μην τρέχω στο ΙΚΑ και περιμένω 2 ώρες μόνο και μόνο για να ρωτήσω τη χρειάζεται
cris41 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Χρειαζεσαι αν δε κανω λαθος αλλα ρωτα τον εργοδοτη σου ή τον καθηγητη που ειναι υπευθυνος στις πρακτικες.. Θα ξερουν σιγουρα.
bscyb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 O εργοδότης μου δεν γνωρίζει επειδή δεν έχει ξαναπάρει άτομο για πρακτική από ΑΤΕΙ μόνο από ΑΕΙ οπού εκεί η διαδικασία είναι διαφορετική. το ότι χρειάζομαι είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρω τι απαιτούμενα δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσω στο ΙΚΑ ώστε να βγάλω το ασφαλιστικό βιβλιάριο.
kabamaru21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειαζετε βιβλιαριο, οταν κανεις πρακτικη ισχυει ακομα η φοιτητική σου ιδιότητα. Εισαι ασφαλισμένος ως φοιτητής οπως ολο αυτο τον καιρό δεν χρειαζετε να αλλάξεις κατι.
bscyb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 είσαι σίγουρος? και τα ένσημα που θα μου τα κολλάει ο εργοδότης μου? γιατί στο site της σχολής μου γράφει ότι <<Με το πέρας της πρακτικής του άσκησης ο σπουδαστής θα πρέπει να προσκομίσει στη Γραμματεία του Τμήματος: Αντίγραφο ενσήμων για την πιστοποίηση της ασφάλισης του σπουδαστή κατά το διάστημα της πρακτικής του άσκησης.>>
gatokoritso Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 πηγα σημερα ικα να ρωτησω.ζηταγανε βεβαιωση απο τον εργοδοτη οτι κανω πρακτικη να συμπληρωσω ενα χαρτι που μου δωσανε και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι αλλα τα εχει γραμμενα σε μια φωτοτυπια που μου δωσανε.
blackdeagle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να πας στο ΙΚΑ....δεν θα περιμενεις θα μπεις να ρωτησεις κατευθειαν 1
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ξεθαβω το θεμα εχω τελειωσει το τμημα πληροφορικης του ΤΕΙ Δυτικης Μακεδονιας θελω να κανω πρακτικη το θεμα ειναι οτι εχω κινητικο προβλημα και δεν μπορω να παω οπουδηποτε. ειμαι καστορια εστειλα αιτηση σε ΟΤΕ και Eurobank που μπορω να απευθυνθω αλλου? δημοσια υπηρεσια
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Στα χαρτία σου φαντάζομαι το έγραψες αυτό οπότε θα βρεθεί λύση ακόμα και αν δεν απευθυνθείς σε πολλούς υποψήφιους εργοδότες. Γενικότερα εχω την αίσθηση ότι οι τράπεζες φροντίζουν τέτοιες περιπτώσεις οπότε αν έχεις και καμία άλλη στην περιοχή σου κανε και εκεί.
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εκανα και στην ΔΕΗ τωρα απο τραπεζες βολευει η eurobank γιατι εχει ευκολη προσβαση. σκεφτηκα να ρωτησω στο ΚΕΠ του χωριου αν μπορω να κανω εκει πρακτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα