Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω την δεύτερα με την πρακτική μου άσκηση ,στο site της σχολής μου διάβασα ότι:

<<Ο εργοδότης θα πρέπει επίσης να φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη του σπουδαστή (1% κατά επαγγελματικού κινδύνου).>>

όποτε να υποθέσω ότι πρέπει να βγάλω ασφαλιστικό βιβλιάριο στο ΙΚΑ σωστά?

αν ισχύει αυτό γνωρίζει κάνεις που να έχει κάνει πρακτική ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζομαι ώστε να βγάλω το ασφαλιστικό βιβλιάριο ?

Δημοσ.

Κάνεις δεν ξέρει?

μην τρέχω στο ΙΚΑ και περιμένω 2 ώρες μόνο και μόνο για να ρωτήσω τη χρειάζεται

Δημοσ.

Χρειαζεσαι αν δε κανω λαθος αλλα ρωτα τον εργοδοτη σου ή τον καθηγητη που ειναι υπευθυνος στις πρακτικες.. Θα ξερουν σιγουρα.

Δημοσ.

O εργοδότης μου δεν γνωρίζει επειδή δεν έχει ξαναπάρει άτομο για πρακτική από ΑΤΕΙ μόνο από ΑΕΙ οπού εκεί η διαδικασία είναι διαφορετική.

το ότι χρειάζομαι είναι σίγουρο αλλά δεν ξέρω τι απαιτούμενα δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσω στο ΙΚΑ ώστε να βγάλω το ασφαλιστικό βιβλιάριο.

Δημοσ.

δεν χρειαζετε βιβλιαριο, οταν κανεις πρακτικη ισχυει ακομα η φοιτητική σου ιδιότητα. Εισαι ασφαλισμένος ως φοιτητής οπως ολο αυτο τον καιρό δεν χρειαζετε να αλλάξεις κατι.

Δημοσ.

είσαι σίγουρος?

και τα ένσημα που θα μου τα κολλάει ο εργοδότης μου?

γιατί στο site της σχολής μου γράφει ότι

<<Με το πέρας της πρακτικής του άσκησης ο σπουδαστής θα πρέπει να προσκομίσει στη Γραμματεία του Τμήματος:

Αντίγραφο ενσήμων για την πιστοποίηση της ασφάλισης του σπουδαστή κατά το διάστημα της πρακτικής του άσκησης.>>

Δημοσ.

πηγα σημερα ικα να ρωτησω.ζηταγανε βεβαιωση απο τον εργοδοτη οτι κανω πρακτικη να συμπληρωσω ενα χαρτι που μου δωσανε και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι αλλα τα εχει γραμμενα σε μια φωτοτυπια που μου δωσανε.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω το θεμα εχω τελειωσει το τμημα πληροφορικης του ΤΕΙ Δυτικης Μακεδονιας θελω να κανω πρακτικη το θεμα ειναι οτι εχω κινητικο προβλημα και δεν μπορω να παω οπουδηποτε. ειμαι καστορια εστειλα αιτηση σε ΟΤΕ και Eurobank που μπορω να απευθυνθω αλλου? δημοσια υπηρεσια

Δημοσ.

Στα χαρτία σου φαντάζομαι το έγραψες αυτό οπότε θα βρεθεί λύση ακόμα και αν δεν απευθυνθείς σε πολλούς υποψήφιους εργοδότες. Γενικότερα εχω την αίσθηση ότι οι τράπεζες φροντίζουν τέτοιες περιπτώσεις οπότε αν έχεις και καμία άλλη στην περιοχή σου κανε και εκεί.

Δημοσ.

εκανα και στην ΔΕΗ τωρα απο τραπεζες βολευει η eurobank γιατι εχει ευκολη προσβαση. σκεφτηκα να ρωτησω στο ΚΕΠ του χωριου αν μπορω να κανω εκει πρακτικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...