Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι μωρε σαν φοιτητης(τωρα το θυμηθηκα μετα απο 3 ετη) να παρω μια ψησταρια γκριλιερα που μπαινει στη πριζα αλλα δε ξερω αν αξιζει.. Εχω βαλει στο ματι αυτην εδω http://www.meandhome.gr/prod/to-foititospito/mikrosyskeyes/tostieres-psistieres/psistiera-severin-9320sev-barbeque-grill/prod510685pp/ . Εχει κανενας απο εσας να μου πει τι παιζει κλπ; Ειναι οικονομικη; Για μπιφτεκια, κοτοπουλο φιλετο, λαχανικα την θελω! Αντε και κανενα σουβλακι, κεμπαπ και καμια πιτα!

Δημοσ.

Εγώ έχω την AEG TG 340.

Δε το έχω μετανιώσει ούτε ένα λεπτό για την αγορά της! Και να φανταστείς την πήρα 70€ πριν καμιά διετία, όχι 50€ όπως στο link. Ψήνει τα πάντα, καθαρίζεται πανεύκολα, την βάζω και κάτω απ'τον απορροφητήρα να μη μυρίζει το σπίτι όποτε ψήνω και όλα τέλεια.

Έχω και κλασική με κάρβουνο, αλλά αυτή τη χρησιμοποιώ πολύ συχνότερα. Καμία σχεδόν διαφορά στη γεύση (οκ, την καρβουνίλα δε την έχει) αλλά πολύ πιο απλή υπόθεση το ψήσιμο.

By all means, αγόρασε! Απλά πρόσεχε να έχει αρκετή ισχύ, μη πάρεις π.χ. καμιά στο 1 kW και δε μπορείς να ψήσεις.

Δημοσ.

Ναι αυτο μου λενε ολοι! Να προσεξω τα Watt. Μεσα στην εβδομαδα που θα ερθει θα παω να παρω. Βαρεθηκα το φουρνο συνεχως και ψησταρια με καρβουνα τωρα για φοιτητη ειπαμε :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...