Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Λοιπον πως μπορω να ξεχωρισω (ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΝΟΩ ) εαν τα NIKE που θελω να αγορασω ειναι γνησια Η ειναι μαιμου κοινως αυτα που πουλανε οι μαυροι ;;;

Υπαρχουν καποια στανταρς για να τα ξεχωριζεις ;

Δημοσ.

Αν πας σε υποκατάστημα nike δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, τώρα πολλά μαγαζιά πουλάνε γενικά μουφα παπούτσια...

Από την άλλη αναζήτα στο google, έχει σίγουρα πολύ περισσότερα tips από ότι θα πάρεις εδώ...(είδα μερικά από αυτά).

Δημοσ.

Αν πας σε υποκατάστημα nike δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, τώρα πολλά μαγαζιά πουλάνε γενικά μουφα παπούτσια...

Από την άλλη αναζήτα στο google, έχει σίγουρα πολύ περισσότερα tips από ότι θα πάρεις εδώ...(είδα μερικά από αυτά).

Ε τωρα που να ψαχνω nike μωρε..εδω στη γειτονια μου εχει ενα γνωστο ομως σαν ονομα αλλα δεν ξερω αν φερνει γνησια η μουφεξ !

Μποτσαρη με Ανατολικης θρακης για οσους ξερουν !

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις ένα αυθεντικό και ενα μουφα διπλα διπλα για να τα δεις. Διαφορες στο σχέδιο και στη ραφή είναι ορατές.

Δημοσ.

Τα μεγάλα καταστήματα σίγουρα ναι πουλάνε αυθεντικά το πρόβλημα είναι όμως ότι τα υπερκοστολογούνε...

δηλαδή εγώ συμπτωματικά αγόρασα ένα παπούτσι από κατάστημα nike και έδωσα 140+ επειδή χρειαζόμουνα και άμεσα ένα αθλητικό ζευγάρι γιαυτο και δεν πήρα από έξω...

το θέμα είναι ότι ναι μεν ήταν αυθεντικό αλλα φαίνεται το παπούτσι ότι δεν ήταν κλάσης 140+ euro.... στο εξωτερικό το αντίστοιχο ζευγάρι να είχε κανένα 70αρι... δηλαδή πλήρωσα για αξιοπρεπές ζεύγος και πήρα τα μουφεξ entry level (αλλα αυθεντικά μεν)

Δημοσ.

Εγω αγορασα ενα ζευγαρι απλα οχι τα ακριβα,τα runner τα ειχε σε προσφορα 40Ε αλλα δεν ξερω αν ειναι γνησια .

Εχω αγορασει και ακριβα 130+ και μου φαινονται καπως διαφορετικα-γιαυτο και ρωτησα.

Δημοσ.

Αν θες γνησιο Nike να προτιμας καταστημα που πουλαει ΜΟΝΟ NIke...

Τα 130 ειναι σιγουρα αυθεντικα.Τα 40 ισως ειναι παλιο σχεδιο και το αφηναν τοσο...

Ψιλο-ασχετο,πηγα προχθες mega outlet και ειχε ενα καταστημα μονο Nike,απο παπουτσια(τιμες 55-70μαξ) μεχρι μπλουζες,φορμες κλπ..Αυτο παιζει να ναι εξουσιοδοτημενο καταστημα;;;;;

Δημοσ.

Αν θες γνησιο Nike να προτιμας καταστημα που πουλαει ΜΟΝΟ NIke...

Τα 130 ειναι σιγουρα αυθεντικα.Τα 40 ισως ειναι παλιο σχεδιο και το αφηναν τοσο...

Ψιλο-ασχετο,πηγα προχθες mega outlet και ειχε ενα καταστημα μονο Nike,απο παπουτσια(τιμες 55-70μαξ) μεχρι μπλουζες,φορμες κλπ..Αυτο παιζει να ναι εξουσιοδοτημενο καταστημα;;;;;

Για πες καποιο καταστημα ; Δεν ξερω κανενα στη θεσσαλονικη που να πουλαει μονο nike

Δημοσ.

Για πες καποιο καταστημα ; Δεν ξερω κανενα στη θεσσαλονικη που να πουλαει μονο nike

Μεσα στο Mega outlet στη γεωργικης σχολης.Στον τελευταιο οροφο ηταν.Ειχε αποκλειστικα και μονο Nike προιοντα και σε παπουτσια ειδικα αρκετα μεγαλη ποικιλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...