barman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα. Λοιπον πως μπορω να ξεχωρισω (ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΝΟΩ ) εαν τα NIKE που θελω να αγορασω ειναι γνησια Η ειναι μαιμου κοινως αυτα που πουλανε οι μαυροι ;;; Υπαρχουν καποια στανταρς για να τα ξεχωριζεις ;
apd453 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αν τα πουλάει μαύρος είναι σίγουρα μαϊμού. 6
barman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απο μαγαζι εννοω βρε παιδι μου-λογικο αν τα πουλαει μαυρος να ειναι μαιμου !!!
santana99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν πας σε υποκατάστημα nike δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, τώρα πολλά μαγαζιά πουλάνε γενικά μουφα παπούτσια... Από την άλλη αναζήτα στο google, έχει σίγουρα πολύ περισσότερα tips από ότι θα πάρεις εδώ...(είδα μερικά από αυτά).
barman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν πας σε υποκατάστημα nike δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, τώρα πολλά μαγαζιά πουλάνε γενικά μουφα παπούτσια... Από την άλλη αναζήτα στο google, έχει σίγουρα πολύ περισσότερα tips από ότι θα πάρεις εδώ...(είδα μερικά από αυτά). Ε τωρα που να ψαχνω nike μωρε..εδω στη γειτονια μου εχει ενα γνωστο ομως σαν ονομα αλλα δεν ξερω αν φερνει γνησια η μουφεξ ! Μποτσαρη με Ανατολικης θρακης για οσους ξερουν !
santana99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 έχει 5 καταστήματα, δες εδώ αν σε βολεύει κάποιο http://www.nike.com/gr/en_gb/sl/store-locator
barman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 έχει 5 καταστήματα, δες εδώ αν σε βολεύει κάποιο http://www.nike.com/...l/store-locator θεσσαλονικη εχει τιποτα ;
sphinxgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να έχεις ένα αυθεντικό και ενα μουφα διπλα διπλα για να τα δεις. Διαφορες στο σχέδιο και στη ραφή είναι ορατές.
blackdeagle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα τα επώνυμα καταστήματα πουλάνε αυθεντικά παπούτσια.Και στα ψευτικα v αληθινα διαφορες στο σχέδιο και στη ραφή είναι ορατές.
UncleBens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τα μεγάλα καταστήματα σίγουρα ναι πουλάνε αυθεντικά το πρόβλημα είναι όμως ότι τα υπερκοστολογούνε... δηλαδή εγώ συμπτωματικά αγόρασα ένα παπούτσι από κατάστημα nike και έδωσα 140+ επειδή χρειαζόμουνα και άμεσα ένα αθλητικό ζευγάρι γιαυτο και δεν πήρα από έξω... το θέμα είναι ότι ναι μεν ήταν αυθεντικό αλλα φαίνεται το παπούτσι ότι δεν ήταν κλάσης 140+ euro.... στο εξωτερικό το αντίστοιχο ζευγάρι να είχε κανένα 70αρι... δηλαδή πλήρωσα για αξιοπρεπές ζεύγος και πήρα τα μουφεξ entry level (αλλα αυθεντικά μεν)
barman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω αγορασα ενα ζευγαρι απλα οχι τα ακριβα,τα runner τα ειχε σε προσφορα 40Ε αλλα δεν ξερω αν ειναι γνησια . Εχω αγορασει και ακριβα 130+ και μου φαινονται καπως διαφορετικα-γιαυτο και ρωτησα.
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θες γνησιο Nike να προτιμας καταστημα που πουλαει ΜΟΝΟ NIke... Τα 130 ειναι σιγουρα αυθεντικα.Τα 40 ισως ειναι παλιο σχεδιο και το αφηναν τοσο... Ψιλο-ασχετο,πηγα προχθες mega outlet και ειχε ενα καταστημα μονο Nike,απο παπουτσια(τιμες 55-70μαξ) μεχρι μπλουζες,φορμες κλπ..Αυτο παιζει να ναι εξουσιοδοτημενο καταστημα;;;;;
barman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θες γνησιο Nike να προτιμας καταστημα που πουλαει ΜΟΝΟ NIke... Τα 130 ειναι σιγουρα αυθεντικα.Τα 40 ισως ειναι παλιο σχεδιο και το αφηναν τοσο... Ψιλο-ασχετο,πηγα προχθες mega outlet και ειχε ενα καταστημα μονο Nike,απο παπουτσια(τιμες 55-70μαξ) μεχρι μπλουζες,φορμες κλπ..Αυτο παιζει να ναι εξουσιοδοτημενο καταστημα;;;;; Για πες καποιο καταστημα ; Δεν ξερω κανενα στη θεσσαλονικη που να πουλαει μονο nike
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για πες καποιο καταστημα ; Δεν ξερω κανενα στη θεσσαλονικη που να πουλαει μονο nike Μεσα στο Mega outlet στη γεωργικης σχολης.Στον τελευταιο οροφο ηταν.Ειχε αποκλειστικα και μονο Nike προιοντα και σε παπουτσια ειδικα αρκετα μεγαλη ποικιλια.
barman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 α μαλιστα ! Ωραιος..θα παω να το κοιταξω,σε ευχαριστω φιλε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα