rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πολύ απλά πιστεύω ότι μας τρολλάρεις οπότε δεν θα ασχοληθώ , λες ότι σε ενδιαφέρει η κατανάλωση κλπ. Αν σε ενδιέφερε θα έβαζεσ ένα dimm σλοτ και το πιο φθηνό. Απλά φτιάξε ένα ισσοροπημένο σύστημα. Αν έχεις λεφτά για πέταμα πάρε ένα turbo-x να δεις την υγειά σου. 2
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σορρυ φίλε που ρωτάω πριν δώσω 200 ευρώ, (πως κάνω έτσι και σας πρήζω, σίγα! 200 ευρώ είναι, τι είναι 200 ευρώ) ΥΓ: 140ε δεν τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για πράγματα που δεν θα μου χρειαστούν, ας υπάρχουν, ποτέ δεν ξέρεις όσον αφορά την κατανάλωση φίλε μου, όπως λινκαρε και ένα παιδί πιο πάνω οι επεξεργαστές παίζουν καλύτερα με τις μνήμες που είναι 1.5v και 2ον δεν ξέρω για τα νούμερα (σε ευρώ), απλά δεν θέλω να μου έρχεται 20 ευρώ παραπάνω από ένα σύστημα που για την ώρα θα είναι υπεραρκετό για αυτό που θέλω! προσωπικά τα 15-20 ευρώ παραπάνω στο 2μηνο τα θεωρώ πολλά! έτσι μαζεύονται τα έξοδα, λίγο αποδώ λίγο αποκεί
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 1) Oι μόνες kingston που δουλεύον στα 1600MHz στα 1.5v είναι αυτές που σου λίνκαρα παραπάνω. Τέλος. 2) Οι μητρικές των 80-90 ευρώ που έχουν chipset H77 (ή B75) υποστηρίζουν από τη μάνα τους τους τρίτης γενιάς επεξεργαστες, δηλαδή χωρίς bios update. Οι μητρικές με H61/H67/Z68 τους υποστηρίζουν με bios update. Οι z77 σου δίνουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες (o/c, sli/cf) που έχουν χιλιοειπωθεί. Τέλος και σ αυτό.
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σορρυ φίλε που ρωτάω πριν δώσω 200 ευρώ, (πως κάνω έτσι και σας πρήζω, σίγα! 200 ευρώ είναι, τι είναι 200 ευρώ) ΥΓ: 140ε δεν τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για πράγματα που δεν θα μου χρειαστούν, ας υπάρχουν, ποτέ δεν ξέρεις όσον αφορά την κατανάλωση φίλε μου, όπως λινκαρε και ένα παιδί πιο πάνω οι επεξεργαστές παίζουν καλύτερα με τις μνήμες που είναι 1.5v και 2ον δεν ξέρω για τα νούμερα (σε ευρώ), απλά δεν θέλω να μου έρχεται 20 ευρώ παραπάνω από ένα σύστημα που για την ώρα θα είναι υπεραρκετό για αυτό που θέλω! προσωπικά τα 15-20 ευρώ παραπάνω στο 2μηνο τα θεωρώ πολλά! έτσι μαζεύονται τα έξοδα, λίγο αποδώ λίγο αποκεί Αν θες ένα μηχάνημα που να σε βολεύει και στα έξοδα κάθε μήνα , ολοκληρωμένο σου βγάζω με 280 ευρώ. Και θα είσαι σούπερ. Μητρική +μνήμες είναι πεταμένα λεφτά(με αυτό τον επεξεργαστή). Είναι σαν να λες βγαίνω με την πάμελα άντερσον με μικρά βυζιά. Δεν στέκει ρε φίλε. Μου θυμίζεις έναν φίλο μου που παίρνει μητρική που υποστηρίζει μνήμες μέχρι 1866 και θέλει να πάρει μνήμες 2133 γιατί είναι καλύτερες -.-
Latency Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 και τι να κάνω ρε φίλε, να πάρω την μητρική και να τον αφήσω χωρίς επεξεργαστή μέχρι τα χριστούγεννα-πάσχα όπου θα πάρω ι5 (ελπίζω να έχουν πέσει ακόμα και να έχουν πάει στα 150) δεν ξέεεεεεεεερω , το κεφάλι μου βράαααααααααααααααααζει!!!!!!!!!!!!!! Δεινόσαυρε, ναι μου είπες απλά δεν πήρα απάντηση σχετικά με το PNP, είναι καλό αυτό? λέει ότι αυτόματα η μητρική επιλέγει τον καλύτερο τρόπο-συνδυασμό μπλα μπλα, καλό είναι αυτό ? Μου θυμίζεις έναν φίλο μου που παίρνει μητρική που υποστηρίζει μνήμες μέχρι 1866 και θέλει να πάρει μνήμες 2133 γιατί είναι καλύτερες -.- απόσο ξέρω ακόμα και οι ι5 και ι7 (όχι όλοι) μέχρι 1600 σηκώνουν, αποκει και πέρα θες OC εγώ δεν είμαι του OC, 1600 μια χαρά είναι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Plug and Play λέγεται και ισχύει για διάφορες συσκευές εδώ και μια 20ετια. Η μητρική τις περισσότερες φορές θα επιλέξει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συνδθασμός αυτός είναι αυτός που θέλεις εσύ. Η μόνη μνήμη της kingston που δουλεύει στα 1600 με 1.5 ρεύμα, είναι η παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα