NiCk_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Να ενας πολυ σοβαρος λογος για να παρεις Apple laptop! Γιατι να διαφερεις? XAXAXAXA ! Πως αλλάξαν έτσι τα πράγματα ; Από το "Think Different" στο 60-70% !
Fott1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Όχι είναι γεγονός, δεν κάνω διαφήμιση. Στην Ελλάδα τόσα χρόνια όλοι φίλοι, γνωστοί, καθηγητές κλπ χρησιμοποιούσαν Windows laptops. Οι υπόλοιποι με linux λειτουργικά ή mac σε προιόντα της apple ηταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Αντίθετα εδώ μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, ότι όχι μόνο έχουν λαπτοπ apple αλλά και τα υπόλοιπα, κινητά, ipads κλπ. Και το ποσοστό αντικειμενικά είναι εκεί. Επειδή ακόμα δεν έχω αποφασίσει, και επειδή πχ θα ήθελα ssd σκληρό, που στα laptops αν τον βάλω είναι ακριβό, άρχισα να ψάχνω και τι παίζει με το Mac Mini. Το γεγονός για τα παιχνίδια δεν με απασχολεί, λιγο ανάπτυξη λογισμικού κλπ με ενδιαφέρει που δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Συνυπολογίζοντας και την τσέπη βλέπουμε...
ThanosA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Απλα περιμενε να βγουν τα ανανεωμενα με ivy..Καλη επιλογη αν εχεις τα υπολοιπα monitor κτλ..
NiCk_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Όχι είναι γεγονός, δεν κάνω διαφήμιση. Μα το ξέρω ! Και στην Αγγλία αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη τα Mac πουλάνε πολύ καλά σε πανεπιστήμια/κολλέγια .. Ίσως να είναι και τα πρώτα σε πωλήσεις .. Απλά, μου φαίνεται περίεργο, αυτό είναι όλο
atheatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Όχι είναι γεγονός' date=' δεν κάνω διαφήμιση. Στην Ελλάδα τόσα χρόνια όλοι φίλοι, γνωστοί, καθηγητές κλπ χρησιμοποιούσαν Windows laptops. Οι υπόλοιποι με linux λειτουργικά ή mac σε προιόντα της apple ηταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Αντίθετα εδώ μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, ότι όχι μόνο έχουν λαπτοπ apple αλλά και τα υπόλοιπα, κινητά, ipads κλπ. Και το ποσοστό αντικειμενικά είναι εκεί. Επειδή ακόμα δεν έχω αποφασίσει, και επειδή πχ θα ήθελα ssd σκληρό, που στα laptops αν τον βάλω είναι ακριβό, άρχισα να ψάχνω και τι παίζει με το Mac Mini. Το γεγονός για τα παιχνίδια δεν με απασχολεί, λιγο ανάπτυξη λογισμικού κλπ με ενδιαφέρει που δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Συνυπολογίζοντας και την τσέπη βλέπουμε...[/quote'] Πάντως δεν είσαι υποχρεωμένος νά τον αγορασεις επειδη είναι μόδα. Κάποτε δεν ήταν καθόλου μόδα και σε περνάνε με τις πέτρες αν είχες Mac, γιατι ξεχωριζες. Μάλιστα επειδη η apple έδινε έμφαση απο τότε στην μουσική,video,φωτογραφία, σε ρωταγαν αν είσαι γραφιστας, σκηνοθέτης και αλλα τέτοια. Τώρα που τρέχουν και windows και έγιναν κάπως πιο συμβατά με το υπόλοιπα pc, δεν ξεχωρίζουν και τόσο πέρα απο την τιμη. Αν και ήξερα κάποια μέρα ότι θα δικαιωθώ για την επιλογη μου, πίστεψε με, αγανάκτησα με την στάση των γύρω μου και δεν θέλω τώρα να ισχύσει το αναποδο. Με λίγα λόγια όποιος σε πειράξει επειδη δεν έχεις Mac είναι ίσως χειρότερος απο αυτόν που με πειράζε παλαιότερα επειδη είχα Mac.... Sent from my iPad using Insomnia
Fott1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει η μόδα για τα σωστά σκεπτόμενα άτομα, είναι κάτι υποκειμενικό. Αν σκεφτόμουν με βάση την "μόδα" θα το είχα αγοράσει, δεν θα ρωτούσα εσάς για υπερ και κατά..
haHa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επειδή ακόμα δεν έχω αποφασίσει, και επειδή πχ θα ήθελα ssd σκληρό, που στα laptops αν τον βάλω είναι ακριβό, άρχισα να ψάχνω και τι παίζει με το Mac Mini. Στους φορητους επιτρεπεται να αλλαξεις μονος σου τον σκληρο και να βαλεις ssd, χωρις να χανεται η εγγυηση. Το κοστος αγορας ενος καλου-ποιοτικου(μαλιστα με 3 χρονια εγγυηση αντι 1 χρονου που δινει η apple για τους ssd που βαζει ) ssd 128gb αρχιζει απο 90€. Εχει και το πλεονεκτημα οτι σου μενει ο μαμισιος σκληρος που με 10€ τον βαζεις σε εξωτερικη θηκουλα και τον κανεις εξωτερικο δισκο.
Fott1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είσαι σίγουρος; πολύ καλό αυτό.. έτσι αξίζει τότε. Αλλιώς η τιμή ανεβαινει πολύ. Πχ είδα 500 gb που αν θες να βάλεις 256 SSD πήγαινε συν 400 ευρώ..
haHa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είσαι σίγουρος; πολύ καλό αυτό.. έτσι αξίζει τότε. Αλλιώς η τιμή ανεβαινει πολύ. Πχ είδα 500 gb που αν θες να βάλεις 256 SSD πήγαινε συν 400 ευρώ.. Ναι σιγουρος ειμαι οτι αλλαζει ευκολα και δεν χανεται η εγγυηση(το γραφει και το manual των apple laptops οτι δεν χανεται η εγγυηση). Το εχω κανει κ εγω. Εδω τιμες για 128gb ssd και εδω για 256gb ssd . Μάλιστα απο τους πιο γρηγορους και αξιοπιστους, θεωρειται ο samsung 830 που δεν εχει ακριβη τιμη: 103€ τα 128gb, 185€ τα 256gb . Προσφατα επαιζε και προσφορα στα 91€ ο 128gb. Φυσικα ερχεται με 3ετη εγγυηση και οχι με 1 χρονο που θα ειχε ο ssd που θα εβαζε η apple. Τελος, οπως ειπαμε και προηγουμενως, σου μενει και ο απλος, μηχανικος, μαμισιος 500gb hdd για να τον κανεις εξωτερικο δισκο με μονο 10€.
sodeli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το γεγονός για τα παιχνίδια δεν με απασχολεί, λιγο ανάπτυξη λογισμικού κλπ με ενδιαφέρει που δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Συνυπολογίζοντας και την τσέπη βλέπουμε... Για ανάπτυξη λογισμικού δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με τεχνολογίες Microsoft(.NET, C#, κλπ).
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Για ανάπτυξη λογισμικού δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με τεχνολογίες Microsoft(.NET, C#, κλπ). Ούτε με αυτά έχει πρόβλημα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν παίρνει laptop για να παιζει παιχνίδια, οπότε προσωπικά δεν το θεωρω μειονέκτημα των laptop της apple.
doubleh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Γιατί να παρει apple? για να μπορει να απανταει "γιατι μπορει"...
qweRRr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή για να μπορείΣ να παίξεις ένα απλό παιχνίδι τύπου cs,pro ποιο apple laptop σε καλύπτει?
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή για να μπορείΣ να παίξεις ένα απλό παιχνίδι τύπου cs,pro ποιο apple laptop σε καλύπτει? Τα Macbook Pro σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα