Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μου πεις φίλε μου, ότι αν το διπλανό μαγαζί από το Multirama είχε κάτι που έψαχνες 3 Ευρώ φθηνότερο, δεν θα πήγαινες εκεί...Κι ας ήσουν πελάτης του Multirama...Οκ, ίσως θα μπορούσε λόγω καλής θέλησης να σου κάνει αυτή τη μικρή διευκόλυνση.Αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορείς επειδή δεν στην έκανε.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε τρια ηταν φιλε.....

αλλα καποιοι εδω πιο πανω υποστηριζουν τη κινηση του,,,, ας ειχαν αυτοι μαγαζι και να μην εκαναν διευκολυνση 2,5 ευρω να δεις αν θα ξαναπηγαινε ο πελατης μετα.... μου ελεγε κιολας με τουπέ οτι μπορω να σας κανω εκπτωση 1,5 ευρω πχ.... δε μπορω παραπανω! αφου του εξηγουσα οτι την διαφορα θα στην φερω οσο βγει..

εμ με τετοια συμπεριφορα θα ξαναψωνισω απο αυτους? ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φαντάζομαι το πρόβλημα του ανθρώπου δεν ήταν τόσο το 1,5 Ευρώ αλλά η πράξη και η φήμη που θα βγει για το μαγαζί.Αν γίνει γνωστό οτι μπορούν οι παλιοί πελάτες να χρωστάνε και να γράφονται στο τεφτέρι μετά εγώ που θα το μάθω,θα κάνω το ίδιο.Και πιστεύω οτι αν είχες μαγαζί με ηλεκτρικά είδη,δεν θα ήθελες να έχεις τεφτέρι και να περιμένεις πότε θα ρθει ο άλλος να στα ξεπληρώσει.Και άντε αν είχες μαγαζί της γειτονιάς,όταν είσαι μερος μεγάλης αλυσίδας και έχεις και άλλα αφεντικά απο πάνω,προσέχεις παραπάνω.

Δημοσ.

κλείσανε και στον Άλιμο και μεταφερθήκανε στην λεωφ.Βουλιαγμένης(Αργυρούπολη)... και τώρα το κλείσανε και αυτό.

και νομίζω πως έχει κλείσει και αυτό στο Μαρουσι(TheMall), Δεν το βλέπω στην σελίδα τους.

Σε αρκετες περιοχες εχουνε κλεισει και εχουνε γινει Public.απο το κακο στο χειροτερο...

Νομίζω το ίδιο είναι(δεν ξέρω ποιος ανήκει σε ποιον).

δεν έμειναν άνεργοι, απλα μεταφέρθηκαν και αυτοί

και στον Βόλο το ιδιο έγινε

Σίγουρα θα έχουν διώξει κοσμάκι.

Στην αργυρούπολη που είχα πάει(πριν κλείσει) ήταν σαν στοιχειωμένο κατάστημα, μία ταμίας και ένας υπάλληλος για 3 ορόφους είχαν μόνο.

Δημοσ.

Και σήμερα, 01/10 που έληξε η τηλεφωνική προσφορα για τα 50€, μαντέψτε πόσο έχει το λαπτοπ....

Ναι σωστά! 519€

Δημοσ.

εχουν παρει πολυυυ αερα περυσι τους γυρισα πισω λαπτοπ το οποιο ηταν μεταχειρισμενο το ανοιξα απο το κουτι και μου ζητουσε κωδικο...

Δημοσ.

Για ένα διάστημα είχαμε υπερβολικά πολλά αντίστοιχα μαγαζιά, οπότε μοιραία τώρα που έχουμε τόσα χρόνια ύφεση θα υπάρξουν και απολύσεις και συγχωνεύσεις και κλείσιμο αρκετών απο αυτών.

Η αγοραστική δύναμη (η ποιά; :huh: ) του Έλληνα, δεν μπορεί να τα συντηρήσει.

Δυστυχώς, λογικό.

Δημοσ.

Συγνώμη,

Υπάρχει άνθρωπος που να αγοράζει από τα Multirama εξαρτήματα για ΗΥ? δεν πάω σε κάνα κινέζο καλύτερα.

Δημοσ.

Πηγαινε σε κινεζο αγορι μου.

(οπως καταλαβες,σε εχω παρει στο κυνηγι).

Γιατί τον κυνηγάς θάνο ? Δεν έκανε έγκλημα το παιδί απλά είναι άσχετος !:P

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε είμαι άσχετος, τρολλερς!!! κλασική απάντηση...

εσείς τραβάτε στα Multirama....

+1 που κάνετε like ο ένας στον άλλον laugh.png laugh.png laugh.png

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε είμαι άσχετος, τρολλερς!!! κλασική απάντηση...

εσείς τραβάτε στα Multirama....

+1 που κάνετε like ο ένας στον άλλον laugh.png laugh.png laugh.png

Είσαι ο λιγότερο άσχετος από τουσ άσχετους αλλά αυτό σε κάνει πάλι άσχετο , ικανοποιήθηκες τώρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...