Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση από το Δίκτυο


Warner Bro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Παλιά που είχα ασύρματο δίκτυο ήταν εύκολη η αποσύνδεση και επανασύνδεση του. Τώρα που έχω ενσύρματο, πως μπορώ να αποσυνδεθώ από το δίκτυο μου και να ξανά συνδεθώ όποτε το θελήσω. Μην κάνω καμιά βλακεία και δεν μπορώ μετά να ξανά μπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

a.για ποιο λογο να αποσυνδεθεις απο το ενσυρματο?αν θες να το κανεις για να συνδεθεις με καποιο διαφορετικο ασυρματο τοτε πολυ απλα πας και κανεις disable to local area connection που στην ουσια απλα κανει disable την καρτα δικτυου απο το device manager>οτι και να κανεις απο τα 2 ειναι το ιδιο.αν ηθελες να μπεις ταυτοχρονα σε καποιο wireless δικτυο και για αυτο θες να βγαλεις το καλωδιο τοτε θα μπορουσες να κανεις και αλλα πραγματα αλλα μην σε μπλεξω γιατι δεν ξερω το λογο που θες να αποσυνδεεσαι.

 

και οταν θες να ξαναμπεις απλα η απο το device manager η απο το Network and sharing center η το Network connections αναλογως το λειτουργικο ξανανοιγεις την συνδεση/καρτα.

 

δεν ειναι οπως με το wireless που εχει disconnect connect.στο καλωδιο υπαρχει enable disable μονο.βεβαια enable disable υπαρχει και στο wireless αν θελει καποιος να κλεισει τελειως την ασυρματη καρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...