Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έγινε ανανέωση με αλλαγή οικονομικού πακέτου στον ΟΤΕ χωρίς δώρα ή προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού και μετά από 10 ημέρες πήγε ο φίλος μου και ρώτησε στην forthnet για τηλέφωνο+ιντερνέτ+nova.

Η προσφορά της forthnet των ενδιαφέρει να την αποκτήση αλλά τον είπε ο υπάλληλος ότι πιθανόν πρέπει να σπάσει την ρήτρα συμβολαίου, τι ισχύει? παιδιά ανανέωσε σύμβαση μειώνοντας το κόστος χωρίς δώρα κ.τ.λ.π.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έκανε αίτηση για φορητότητα στη forthnet ή ενδιαφέρεται να κάνει;

Αν έχει πάρει πακέτο προσφοράς από τον Οτε έχει δεσμευτεί για τους 12 επόμενους μήνες γιατί ανανεώνεται το σύμβόλαιο και θα έχει τέλη διακοπής αν φύγει πιο νωρίς.

Επίσης να ξέρει ότι θα έχει τέλη μετάβασης 35euro στον πάροχο που θα πάει.

Δημοσ.

αν έγινε ανανέωση χωρίς την συγκατάθεση σου είναι παράνομο σύμφωνα με την νομοθεσία περί αυτών των πραγμάτων...

από εκεί και πέρα κάνε ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και δες τι γίνεται εγώ πάντως σου προτείνω αν είσαι σε περιοχή που έχει CYTA βάλε CYTA αλλιώς μείνε στον ΟΤΕ

όσο αφορά για την NOVA με 100 ευρώ τον χρόνο υπάρχει σπασμένη με περισσότερα κανάλια και πολύς καλύτερης ποιότητας......

Δημοσ.

cyta το κακο ειναι voip καισε δεσμευουν με δικο τους εξοπλισμο οποτε δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ πανω γιατι θα χασεις το τηλεφωνο.επισης αν εγινε καποιο συμβολαιο με τον οτε και οχι καποια ανενεωση επ αοριστου θα υπαρχει τελος διακοπης.συμβολαιο θεωρειται αν πηρες κανα δωρακι η σου εκαναν special price.

βεβαια τα λεφτα της διακοπης απο τον οτε ισως τα βγαλει απο το φτηνοτερο παγιο που θα εχει με τον αλλο παροχο.

Δημοσ.

παιδια μενω πειραια και σκεφτομαι και εγω το πακετο nova-forthent γιατι συνφερει οικονομικα.Θεμα με ρητρες δεν εχω γτ περασε το 12μηνο ...το θεμα μου ειναι αλλο,η 4νετ εχει πλεον καλη ποιοτητα στο νετ της???προπερσυ αναγκαστηκα να παω οτε γτ ι 4 νετ σερνοταν

Δημοσ.

Ping σιγουρα ο οτε εχει καλυτερο απο την αλλη ομως στην forthnet μπορεις να βαλεις και fast Path.Ναι γενικα οταν παιρνεις και Nova και internet συμφερει.τωρα ασε να σου πουν και αλλοι αν εχουν θεμα με σουρσιμο.εγω εχω σε 2 σημεια και δεν εχω παραπονο.δεν παιζω games απλα surfing και κανα τορρνετ.μια χαρα τοσα χρονια.συγχρονιζω 15,5 στην μια κοντα στα 13,στην αλλη.αν τωρα το λες απο θεμα συγχρονισμου οτι δεν ειχες καλοσυγχρονισμο εκει μπορει να ειναι και θεμα χαλκου η αποστασης.αλλα συνηθως εκει οτι εταιρεια και να βαλεις εχεις πανω κατω τα ιδια .μικρες διαφορες λογω dslam,profile,router.για την χρηση το θες και ας μας πουν και αλλοι για games αν ειναι ολα οκ που δεν εχω ακουσει κατι παραπονο στο Forum>σιγουρα η wind εχει φαει θαψιμο για θεματα streaming ,μεγαλου Ping σε παιχνιδια κτλ.

το καλο με Forthnet οτι δινει 6 margIn οποτε σε καλες γραμμες κερδιζεις κανα Megabit παραπανω ταχυτητα απο οτι με το 9 που δινει πχ ο οτε.

Δημοσ.
παιδια μενω πειραια και σκεφτομαι και εγω το πακετο nova-forthent γιατι συνφερει οικονομικα.Θεμα με ρητρες δεν εχω γτ περασε το 12μηνο ...το θεμα μου ειναι αλλο,η 4νετ εχει πλεον καλη ποιοτητα στο νετ της???προπερσυ αναγκαστηκα να παω οτε γτ ι 4 νετ σερνοταν

Γενικά είναι καλό το ίντερνετ και με 6 margin θα είσαι καλά. Το θέμα είναι η απόσταση. Και μετά το οικονομικό που με τις προσφορές συμφέρει.

Δημοσ.

η αποσταση ειναι η ιδια που ειχε με οτε και πιο πριν με forthnet οποτε παλι πανω κατω την ιδια ταχυτητα θα εχει.τωρα για αυτο που σουρνεται ειναι λιγο παραξενο.σε wind ακους τωρα τελευταια για σουρσιμο παρα γενικοτερα σε αλλους Isp.

Δημοσ.

πρεπει να ειναι standard κοντα στο 70 αρη.παλια ελεγαν κατι οτι πληρωνεις τα υπολοιπα παγια αλλα νομιζω δεν ισχυει,μπορεις βεβαια να μιλησεις και με τον οτε να σου πει.αν ειναι 2-3 μηνες τοτε καλυτερα περιμενε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...