Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα με το iPhone μου και χρειαζομαι αμεσα απαντηση.Το μεσημερι το εβαλα στην φορτιση και το ειχα χωρις θηκη κανονικα.Με το που το εβαλα στην φορτιση και ενω το κρατουσα επαθα "ηλεκτοσοκ".Ειναι καπως σαν να χανει απο καπου ρευμα.Δεν ξερω τωρα αν φταει το κινητο ή ο φορτιστης.Επισης υπαρχει περιπτωση να φταει η πριζα;Θα σας παρακαλουσα να απαντησει καποιος συντομα.Ευχαριστω.

Δημοσ.

αυτό που σου προτείνω είναι επειδή σίγουρα αυτό το θέμα είναι δύσκολο να απαντηθεί να κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο υποκατάστημα εδώ στην Ελλάδα αν υπάρχει ή αντιπρόσωπος κάτι τέλος πάντων για να πεις το πρόβλημα σου και να σου πουν τι να κάνεις

Δημοσ.

Καλημερα..Υπαρχει μια καλη περιπτωση να φταιει η πριζα αν δεν εχει γειωση..Επειδη το σασι απο το iphone ειναι αλουμινιο και αν το ακουμπησεις ενω εισαι ξηπολητος χωρις να εχει γειωση η πριζα παιζει να το νιωσεις.Στην ουσια εσυ κανεις την γειωση..

Ειναι συχνο φαινομενο με τα macbooks αν δεν εχει γειωση η πριζα ή εχεις διαφορους ανταπτορες (πχ αν ειναι απο αγγλια) και εισαι ταυτοχρονα και ξηπολητος..

Δοκιμασε και πες μου: οταν χαιδευεις το αλουμινιο νιωθεις σαν να δονηται?Δοκιμασε και με παντοφλες...

Δημοσ.

Ελα φιλε.Ναι οντως ημουνα ξυπολυτος τοτε ενω το εβαζα στην πριζα.Δηλαδη πρεπει να αγορασω ενα πολυμπριζο με γειωση;ΚΑι αν το αγορασω δεν θα ξαναγινει;οσο αυτο για την δονηση που λες,ναι το εχω νιωσει να χτυπαει πολυ λιγο ισα ισα τζιζ τζιζ να κανει, αλλα απο το χθεσινο σκηνικο που επαθα πονουσε το κεφαλι μου ο θωρακας μου και το χερι μου για κανα τεταρτο.Εδω πηγα σε γιατρο γνωστο μου αλλα μου ειπε οτι ειναι αντιδρασεις του οργανισμου δεν παιζει τιποτα.

Δημοσ.

Ναι επαθες ενα μικρο σοκ γιατι δεν το εχεις ξανανιωσει μαλλον...Μην σε παρω στον λαιμο μου για το πολυπριζο,δοκιμασε το ισως σε αλλες πριζες και με παντοφλες..Κατω εχεις μαρμαρο ?

Δημοσ.

ναι μαραμαρο εχω και δοκιμασα και σε αλλες πριζες και το ιδιο.οχι οσο το συγκεκριμενο σοκ βεβαια αλλα τον ηλρκτρισμο τον ενιωσα.Με παντοφλες μολις δοκιμασα να πατησω και να το βαλω στην φορτιση και ενιωσα μονο αυτα τα υποτυπωδη τζιζζ που κανει συνηθως το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...