NinjaMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οι σκέψεις μου είναι οι εξής: Καλό είναι το τατού να είναι μαύρο και όχι έγχρωμο γιατί ορισμένα χρώματα όπως το κίτρινο και το πράσινο είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν από το σώμα σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο στην μετέπειτα ζωή ενός ατόμου. Επίσης, καλό είναι το τατού να μην είναι σε εμφανές σημείο τόσο για λόγους εργασίας (οπουδήποτε) όσο και για το ότι κάτι τέτοιο θεωρείται προκλητικό και κατακριτέο από πολλούς. Τέλος, αυτός που θα επιλέξει ένα τατού για το σώμα του είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσει τον λόγο για τον οποίο το κάνει. Συμβολίζει κάτι για αυτόν, αφορά κάποια εμπειρία ζωής ή απλά το κάνει για αισθητικούς λόγους (π.χ. όπως ένα παιδί που είχα δει και είχε γράψει το όνομά του, Μάνος, το οποίο έπιανε τα 2/3 του χεριού του); Στην τελευταία περίπτωση κάποιος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς μπορεί να αλλάξει γνώμη στο μέλλον αργότερα. Εγώ το τατού που θέλω να κάνω συνδέεται με ένα τροχαίο δυστύχημα πριν από ένα χρόνο από το οποίο έχασα ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και παρότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έφταιγε αυτός (ούτε έτρεχε, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα) είναι κάτι το οποίο με στιγμάτισε στην ζωή μου και για αυτό θέλω να στιγματίσω και το σώμα μου και να το θυμάμαι για πάντα. Όποιος έχει περάσει τέτοιου είδους καταστάσεις γνωρίζει ότι το καλύτερο είναι να τις αντιμετωπίζει και να τις κουβαλάει μαζί του μια ζωή παρά να προσπαθεί άδικα να τις θάψει κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Όσον αφορά το σχέδιο, σκέφτομαι έναν κύκλο yin and yang ο οποίος συγχρόνως θα αποτελεί και κοντέρ με αριθμούς γραμμένους μέσα του και κάπως θα προσθέσω στο όλο σχήμα μια νεκροκεφαλή η οποία θα βρίσκεται στο maximum του κοντέρ και θα συμβολίζει τον θάνατο. Αυτό το τατού θέλω να μου θυμίζει για πάντα το πρόσωπο που έχασα όσο και το να ελέγχω εγώ το γκάζι και όχι αυτό εμένα. Αυτό που ζητάω από εσάς είναι οποιαδήποτε συμβουλή, σχόλιο ή σκέψη έχετε να μου δώσετε καθώς και ιδέες για κάποιο άλλο σχέδιο τατού το οποίο όμως να αφορά το συγκεκριμένο μου βίωμα. Και κάτι ακόμα, το σημείο το οποίο θέλω να πιάνει είναι όλος ο ώμος. Όμως θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το χτυπήσω στον αριστερό που έχω το μαντού και όχι στον δεξιό; Σας ευχαριστώ αν καταφέρατε να το διαβάσετε όλο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2012 από NinjaMan
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Χρειάζεσαι τατουάζ για να σου θυμίζει την απωλειά σου; Ή την ώρα που θα τρέχεις θα γυρνάς να κοιτάζεις τον ώμο σου; 1
Apoll Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος έχει περάσει τέτοιου είδους καταστάσεις γνωρίζει ότι το καλύτερο είναι να τις αντιμετωπίζει και να τις κουβαλάει μαζί του μια ζωή παρά να προσπαθεί άδικα να τις θάψει κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είχαν έναν φίλο από το στρατό έτσι, έχασε τον κολητό του σε τροχαίο, και μια μέρα αποφάσησε ότι δεν άντεχε άλλο την άδικη ζωή και αντί να αυτοκτονήσει μόνος του, πήρε μαζί του άλλους δύο που δεν του έφταιγαν σε τίποτα. Το να επιζητάς εσύ να αισθάνεσαι λυπημένος για κάποιον που πέθανε συνέχεια, και να έχεις τατουάζ για να σου θυμίζει τον θάνατό του, μάλλον αντί για το τατουάζ να πήγαινες να σε δει κανένας ψυχίατρος πρώτα; Δεν τρολάρω, αλλά απορώ με το σκεπτικό ενός νοήμων ανθρώπου, και από την οπτική μου γωνία, έχωντας χάσει οκτώ πολύ καλούς φίλους και συμμαθητές, από τροχαία. Και φυσικά "αυτοί δεν έπιναν, ούτε έτρεχαν ούτε τίποτα". Και όλοι προσπαθούσαν να βγάλουν ιστορίες συνωμοσίας γιατί η Αστυνομία έλεγε ότι έτρεχαν πάνω από το επιτρεπτό όριο, ή του ιατροδικαστή που βρήκε αλκοόλ στο αίμα, ενώ μερικοί σχολίαζαν "έλα μωρέ, τρία ποτάκια είχε, με τόσα δεν μαζεύει τόσο αλκοόλ το αίμα". Και άλλα σχετικά. Είμαι πεζός; Ίσως. Είμαι κυνικός; Ναι. Αλλά παρά τα όσα μου έχουν πέσει, δεν έχασα το χιούμορ μου, ούτε την διάθεσή μου και έχω γράψει τα πάντα, κοιτώντας μόνο μπροστά. Εν αντιθέση με τον αδελφό μου, που κοιτάζει όλο πίσω, εξ ού και τα ναρκωτικά για κάποια περίοδο. Και ναι πολλοί με θεωρούν περίεργο, αλλά αν κάτσω και ασχολούμαι με το παρελθόν, ποιός ο λόγος να κοιτάω το μέλλον; 5
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να το τραβήξω και εγώ λίγο ακόμη. Ρε φίλε, τατουάζ κάνεις για κάτι που θες να θυμάσαι και είναι ένα πολύ δικό σου βίωμα. Τι ρωτάς σχέδια σε φορουμ; Έπρεπε να το είχες κάνεις ήδη...
santana99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και κάτι ακόμα, το σημείο το όπιο θέλω να πιάνει είναι όλος ο ώμος. Όμως θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το χτυπήσω στον αριστερό που έχω το μαντού και όχι στον δεξίο; αυτή την απορία την έχω και εγώ
NinjaMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Χρειάζεσαι τατουάζ για να σου θυμίζει την απώλεια σου; Ή την ώρα που θα τρέχεις θα γυρνάς να κοιτάζεις τον ώμο σου; Και οι 2 ερωτήσεις σου, ρητορικές ή μη, είναι εντελώς ηλίθιες οπότε δεν θα μπω καν στον κόπο να τις απαντήσω. Ρε φίλε, τατουάζ κάνεις για κάτι που θες να θυμάσαι και είναι ένα πολύ δικό σου βίωμα. Τι ρωτάς σχέδια σε φορουμ; Έπρεπε να το είχες κάνεις ήδη... Την στιγμή την οποία ένα tattoo, μεγάλο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάτι το οποίο σε ακολουθάει σε όλη σου την ζωή και κάτι το οποίο για να αφαιρεθεί απαιτεί πάμπολλα χρήματα ενώ συγχρόνως αφήνει μόνιμη ουλή στο δέρμα δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό ή το μη λογικό στο να ρωτάω σχέδια σε ένα forum. Στην τελική μπορεί κάποιος να μου προτείνει π.χ. μια φράση στα λατινικά που συνδέεται με το ζητούμενό μου και να μου αρέσει καλύτερα κάτι πιο διακριτικό αντί ολόκληρο σχέδιο. Οπότε απορώ Γιώργο με τη λογική κάθεσαι και γράφεις όσα γράφεις. Το να επιζητάς εσύ να αισθάνεσαι λυπημένος για κάποιον που πέθανε συνέχεια, και να έχεις τατουάζ για να σου θυμίζει τον θάνατό του, μάλλον αντί για το τατουάζ να πήγαινες να σε δει κανένας ψυχίατρος πρώτα; Δεν τρολάρω, αλλά απορώ με το σκεπτικό ενός νοήμων ανθρώπου, και από την οπτική μου γωνία, έχοντας χάσει οκτώ πολύ καλούς φίλους και συμμαθητές, από τροχαία. Και φυσικά "αυτοί δεν έπιναν, ούτε έτρεχαν ούτε τίποτα". Και όλοι προσπαθούσαν να βγάλουν ιστορίες συνωμοσίας γιατί η Αστυνομία έλεγε ότι έτρεχαν πάνω από το επιτρεπτό όριο, ή του ιατροδικαστή που βρήκε αλκοόλ στο αίμα, ενώ μερικοί σχολίαζαν "έλα μωρέ, τρία ποτάκια είχε, με τόσα δεν μαζεύει τόσο αλκοόλ το αίμα". Και άλλα σχετικά. Είμαι πεζός; Ίσως. Είμαι κυνικός; Ναι. Αλλά παρά τα όσα μου έχουν πέσει, δεν έχασα το χιούμορ μου, ούτε την διάθεσή μου και έχω γράψει τα πάντα, κοιτώντας μόνο μπροστά. Εν αντιθέση με τον αδελφό μου, που κοιτάζει όλο πίσω, εξ'ού και τα ναρκωτικά για κάποια περίοδο. Και ναι πολλοί με θεωρούν περίεργο, αλλά αν κάτσω και ασχολούμαι με το παρελθόν, ποιος ο λόγος να κοιτάω το μέλλον; Υπάρχουν αυτοί που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και αυτοί που τρέχουν σαν τρελοί για να το αποφύγουν με το που το δουν. Δεν είσαι περίεργος, πεζός ούτε κυνικός. Είσαι ακοινώνητος, οπισθοδρομικός και δειλός. Και ο αδερφός σου και ο γνωστός σου από τον στρατό ήταν απαισιόδοξα άτομα που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το προσωπικό τους βίωμα επιτυχώς σε σχέση με εσένα ή με άλλους. Ποιος σου είπε όμως ότι το να θέλω κάτι να μου θυμίζει ένα τόσο έντονο προσωπικό μου βίωμα αποτελεί αδυναμία; Ποιος σου είπε ότι δεν το έχω ξεπεράσει; Και στην τελική, δεν το κάνω για το πρόσωπο αυτό καθεαυτό άλλα για έναν μεγαλύτερο σκοπό, να έχω κάτι πάνω μου το οποίο θα μου υπενθυμίζει κάθε μέρα της ζωής μου πόσο στενά συνδέονται η ταχύτητα, ο ενθουσιασμός, η χαρά και μια στιγμή λάθος χειρισμού με τον θάνατο. Αλλά ξέχασα, πόσο ανόητο και χωρίς νόημα μπορεί να είναι ένα tattoo που έχει σχέση με την ταχύτητα και την οδήγηση σε μια μικρή χώρα η οποία έχει αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά τροχαίων δυστυχημάτων; Σωστά; Mου λες ότι έχεις χάσει 8 πολύ καλούς φίλους και συμμαθητές και νομίζεις ότι έχεις περάσει κάτι σε αντίθεση με κάποιον σαν εμένα που έχει χάσει συγγενή α βαθμού; Και να πω ότι έφταιγε αυτός εντάξει. Αλλά την στιγμή την οποία ήταν επαγγελματίας οδηγός λόγω της δουλειάς του, την στιγμή την οποία ο ιατροδικαστής βρήκε μηδενικά ποσοστά αλκόολ στο αίμα του και την στιγμή την οποία φορούσε κράνος, γάντια, μπότες, τα πάντα και ενεπλάκη τρίτος ο οποίος προκάλεσε τον θάνατο του και ήταν τόσο δειλός και φοβισμένος που δεν έκανε καν τον κόπο να σταματήσει να τον βοηθήσει αφού τον τράκαρε και σηκώθηκε και έφυγε ενώ το ίδιο άτομο θα μπορούσε να τον είχε σώσει μετά από αυτό τότε ναι είναι κάτι που επιλέγω να το χτυπήσω σε tattoo και να το θυμάμαι για όλη μου την ζωή, όχι ως τραγωδία αλλά ως δίδαγμα. Και φυσικά δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες απλά και μόνο για να αντικρούσω κάποιον στόκο σαν εσένα αλλά έπρεπε να το κάνω. Έτσι ώστε τουλάχιστον αυτά τα σαράντα, πενήντα άτομα που μας διαβάζουν ίσως να έχουν να σκεφτούν ή να πουν κάτι πιο εύστοχο από τις δικές σου "παπαρο-φιλοσοφίες" και τα πιστεύω που θα μπορούσε να πει κάνεις ότι είναι πιο μπερδεμένα και διάσπαρτα από την νοοτροπία μιας γυναίκας όταν έχει περίοδο. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ πήγες σε ψυχολόγο;
georgemvg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τα έχεις μπερδέψει λιγουλάκι. Το δίδαγμα που έπρεπε να πάρεις από αυτή την ιστορία αφού το δικό σου άτομο δεν έφταιγε, είναι να μην βγαίνεις από το σπίτι. Το λάθος ήταν αλουνού, τράβα χτύπα το τατουάζ στον δικό του ώμο. Και να ξαναρωτήσω. Πρέπει να κάνεις τατουάζ για να θυμάσαι αυτή την ιστορία; Τα βιώματά μας μας ακολουθούν για πάντα και μας κάνουν καλύτερους/χειρότερους ανθρώπους είτε κάνουμε τατουάζ είτε όχι. Το τατουάζ είναι ποζεριά.
Angelo24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω δει ταττού "παπαριές για παπαριές" και για λόγους τρέχα γύρευε. Ο NInja θέλει να κάνει τατού επειδή... Αυτό το τατού θέλω να μου θυμίζει για πάντα το πρόσωπο που έχασα όσο και το να ελέγχω εγώ το γκάζι και όχι αυτό εμένα. Σας αρέσει δεν σας αρέσει... τουλάχιστον σεβαστείτε το. 2
Apoll Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι ακοινώνητος, οπισθοδρομικός και δειλός. Το να κρατά κάποιος stiff upper lip, δεν τον κάνει δειλό ή οποσθοδρομικό ή ακοινώνητο. Αν και το βλέπω συχνά, ότι στην σημερινή κοινωνία, που όλοι πνίγονται σε μία κουταλιά νερό, όσοι δεν το κάνουν αυτό, είναι κατακριταίοι. Δειλός είναι αυτός που δεν τολμά να κοιτάξει το μέλλον, κολημένος με το παρελθόν γιατί πιστεύει ότι θα έχει τύψεις που ξέχασε ή αισθάνεται καλύτερα. Και αυτά που έχω κάνει στην ζωή μου, μόνο οπισθοδρομικό και δειλό δεν μπορεί να με αποκαλέσει κανείς. Τρελό. Ναι. Αδίστακτο και ψυχρό σε πολλά θέματα. Ναι. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Είτε κοιτάς και πας μπροστά, είτε το βάρος του παρελθόντος σε κρατά κολημένο στο ίδιο σημείο και μια μέρα ξυπνάς και αυτοκτονείς.
Hamurabi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ΦΙλε επειδη εχω καιγω μερικα τατουαζ πανω μου απο διαφορα που μεχουν στιγματισει, απλα βρες εναν καλο τατουατζη και πεστου τι θες,πεστου να στο σχεδιασει και καντε τροποποιησεις. Το να συζητας για τη φιλοσοφια του τατου με καποιους οπου πιθανον δεν εχουν καν τατου ή εστω το ιδιο σκεπτικο ειναι ανουσιο. Αυτο θες, αυτο κανε.Απλα συζητατο με επαγγελματια κατευθειαν. Επισης αν σκεφτεσαι πριν κανεις το τατου να μπορεις να το βγαλεις μεθαυριο εισαι πολυ λαθος. ΕΙτε καντο σε σημειο που δε φαινεται με τιποτα ειτε μην το κανεις καθολου. 1
aris1986 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είχαν έναν φίλο από το στρατό έτσι, έχασε τον κολητό του σε τροχαίο, και μια μέρα αποφάσησε ότι δεν άντεχε άλλο την άδικη ζωή και αντί να αυτοκτονήσει μόνος του, πήρε μαζί του άλλους δύο που δεν του έφταιγαν σε τίποτα. Φίλε μιλάς σοβαρά τώρα; Πήγε και έπεσε σε κάνα τοίχο με άλλους επιβαίνοντες;
NinjaMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Τα έχεις μπερδέψει λιγουλάκι. Το δίδαγμα που έπρεπε να πάρεις από αυτή την ιστορία αφού το δικό σου άτομο δεν έφταιγε, είναι να μην βγαίνεις από το σπίτι. Το λάθος ήταν αλουνού, τράβα χτύπα το τατουάζ στον δικό του ώμο. Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει λιγουλάκι γιατί δεν κατάλαβες τι εννοώ. Ναι δεν έφταιγε αυτός που τον τράκαρε κάποιος τρίτος και σηκώθηκε και έφυγε. Το βαθύτερο δίδαγμα το οποίο προκύπτει όμως από την όλη ιστορία, με βάση την δική μου οπτική γωνία, είναι ότι πέρα από αυτόν που έφταιγε εγώ προσωπικά επειδή είμαι νέος τόσο στην ηλικία όσο και στην οδήγηση έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα ήθελα πότε να προκαλέσω εγώ κάτι τέτοιο σε κάποιον τρίτο με τον ίδιο τρόπο που το προκάλεσε αυτός σε εμένα. Οπότε το εξειδικεύω καθαρά στην ταχύτητα και στον έλεγχο της οδήγησης και αυτό είναι κάτι που έχει νόημα για εμένα. Είναι εύκολο να ξεχαστεί κανείς σε κάποια στιγμή αδυναμίας, ενθουσιασμού ή συναισθηματικής μέθης. To tattoo θα είναι πάντα εκεί για να το βλέπεις και να σου θυμίζει ποιο είναι το σωστό. Ακόμη αν εσύ και ο Apoll είτε συμφωνείτε με την φιλοσοφία μου περί του tattoo είτε όχι διόλου που με νοιάζει, γιατί αντικειμενικά αυτή είναι η αλήθεια και μια ματιά στα τελευταία στατιστικά της τροχαίας μπορεί να σας το αποδείξει. Δειλός είναι αυτός που δεν τολμά να κοιτάξει το μέλλον, κολημένος με το παρελθόν γιατί πιστεύει ότι θα έχει τύψεις που ξέχασε ή αισθάνεται καλύτερα. Και αυτά που έχω κάνει στην ζωή μου, μόνο οπισθοδρομικό και δειλό δεν μπορεί να με αποκαλέσει κανείς. Τρελό. Ναι. Αδίστακτο και ψυχρό σε πολλά θέματα. Ναι. Αλλά αυτή είναι η ζωή. Είτε κοιτάς και πας μπροστά, είτε το βάρος του παρελθόντος σε κρατά κολημένο στο ίδιο σημείο και μια μέρα ξυπνάς και αυτοκτονείς. Δεν θα σου πω πολλά πράγματα γιατί από μόνος σου περιέγραψες τον εαυτό σου με πολλά επίθετα που φανερώνουν πολλά για εσένα. Όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο γράφεις. Θα σου πω ένα πράγμα: Ότι επίθετο χρησιμοποίησες για να περιγράψεις τον εαυτό σου τα ίδια ακριβώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και εγώ για να περιγράψω τον δικό μου (τρελός, ψυχρός, κυνικός κτλ.). Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ την λέξη αδίσταχτος, δεν θα πατούσα ποτέ επί πτωμάτων για να καταφέρω κάτι, ότι και αν είναι αυτό. Και όσον αφορά το συγγενικό μου πρόσωπο, αν βρω ποτέ τον υπεύθυνο δεν θα προέβαινα ποτέ σε οποιαδήποτε χρήση βίας, κάτι το οποίο εσύ και ο Γιώργος Το λάθος ήταν αλουνού, τράβα χτύπα το τατουάζ στον δικό του ώμο. προφανώς δεν θα είχατε κάποιο ηθικό δίλημμα για να το κάνετε. Αυτή είναι η διαφορά μας λοιπόν. Εγώ θα του έπαιρνα ομολογία με όποιον τρόπο θα μπορούσα και μετά θα τον έκλεινα στην φυλακή. Η ζωή είναι μια ζούγκλα και αυτό το ξέρετε όλοι σας πολύ καλά. Μπορεί να μετατραπεί κάποιος σε ζώο και απλά να επιβιώνει χωρίς να τον νοιάζει το παρελθόν και αυτά που αφήνει πίσω του κάθε φορά αλλά μπορεί συγχρόνως να τα θυμάται, να τα κουβαλάει μαζί του (και τα καλά και τα κακά) και να αντλεί δύναμη από αυτά. Αυτή είναι η δύναμη του ανθρώπινου νου έναντι του ζωώδες ενστίκτου. Κάποιος ο οποίος θα ξυπνήσει μια μέρα και θα αυτοκτονήσει λόγω του παρελθόντος είναι κάποιος ο οποίος είναι ανίκανος για να αντιδράσει. Και όντως η ανικανότητα είναι κατακριτέα και από εμένα και την θεωρώ αδυναμία. Όμως να ξέρεις ότι είμαστε προικισμένοι και με την λογική για κάποιο λόγο, γιατί αυτή είναι που μας ξεχωρίζει από τα ζώα και μας τοποθετεί στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Κλείνοντας, ποιο το νόημα τότε στο να λειτουργούμε με μακροπρόθεσμη μνήμη πέραν της βραχυπρόθεσμης αν είμαστε κατασκευασμένοι στο να προχωράμε χωρίς να θυμόμαστε το παρελθόν..; ΦΙλε επειδη εχω καιγω μερικα τατουαζ πανω μου απο διαφορα που μεχουν στιγματισει, απλα βρες εναν καλο τατουατζη και πεστου τι θες,πεστου να στο σχεδιασει και καντε τροποποιησεις. Το να συζητας για τη φιλοσοφια του τατου με καποιους οπου πιθανον δεν εχουν καν τατου ή εστω το ιδιο σκεπτικο ειναι ανουσιο. Έχεις δίκιο φίλε σε όσα λες. Αυτό και θα κάνω, ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πάντως αν η τρόικα αποφασίσει να συγχωνεύσει τατουατζήδες με ψυχολόγους, έχετε ήδη τη θέση.
NinjaMan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Επιστρέφω μετά από καιρό και πολύ σκέψη σε αυτό το θέμα που είχα δημιουργήσει, κατασταλαγμένος πια και σίγουρος για την δερματοστιξία που αναζητούσα. Αυτό το οποίο θέλω να δώσω σαν συμβουλή σε όποιον σκέφτεται να κάνει tattoo είναι να το σκεφτεί πολύ καλά πρώτα και έπειτα να μην βασιστεί σε καμία εικόνα από internet αλλά μόνο σε εικόνες από tattoo τα οποία ήδη έχουν γίνει σε κάποιον πριν από αυτόν. Έτσι μόνο, θα μπορείτε να έχετε μια ακριβής εικόνα του πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα πάνω-κάτω και θα μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα τόσο αισθητικά όσο και στην φιλοσοφία σας. Αυτό που αποφάσισα για εμένα είναι ότι καταρχήν το tattoo θα συνδέεται έμμεσα και όχι άμεσα με το εν λόγω παλικάρι και επίσης θέλω να έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο μέσα του. Οπότε το μυαλό μου πήγε που αλλού; Στην ελληνική μυθολογία και ιστορία. Εδώ είναι που πραγματικά και ειλικρινά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πέρα από τους Διόσκουρους, οπότε και μάλλον θα καταλήξω σε αυτούς να τους κάνω tattoo, (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B9) δεν μπόρεσα να βρω κάποιον άλλο ελληνικό μύθο που να έχει σχέση με την αδερφική αγάπη... Ο λόγος που ξαναρωτάω για σχέδιο εδώ πέρα και γενικά για το αν έχετε να μου προτείνετε να απευθυνθώ σε κάποιο άλλο site ή π.χ. γραφίστα είναι γιατί, όπως θα καταλάβετε και από τις εικόνες με τατουάζ που έχω ανεβάσει, η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού έτσι όπως το σκέφτομαι θα είναι 10/10. Δεδομένου ότι έψαξα ποιοι είναι οι επαγγελματίες στην μικρή πόλη του Ηρακλείου που ζω, δεν κρίνεται κανείς τους ικανός για να σχεδιάσει κάτι τόσο πολύπλοκο και ιδιαίτερο παρά μόνο όταν το δει πια σε χαρτί, έτοιμο να μου το χτυπήσει. Μια μικρή "βιβλιοθήκη" με ελληνικά tattoo που δημιούργησα: http://s1325.beta.photobucket.com/user/MpampisBlack/library/
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Tευκρος και Αιας ο Τελαμωνιος. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βγει (ευκολα) σε tattoo η ιστορια τους καθως ειναι περιπλοκη, αλλα αξιζει να της ριξεις μια ματια. Αλλιως πας στους Διοσκουρους, αλλα ειναι πολυ συνηθισμενο και συνδεεται και με το ζωδιο των διδυμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα