qsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 οι σωστοι αντρες δε πλενουν τα δοντια τους εξαιτιας του σκορδου 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μασάνε μαϊντανό?
christiana78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μπήκα απλά για να προσφέρω τα συληπητήριά μου για τα πιτόγυρα που δολοφονήθηκαν άνανδρα απο το κέτσαπ..... 7
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πάντως, εάν κανείς φάει doner Kebab από Ανατολίτη Μουσουλμάνο, τότε θα δει πόσο πίσω είναι ο γύρος. Μπορώ να προτείνω ένα τυπά Ινδό (νομίζω) που είναι στο δρομάκι που είναι το Cusco στα Εξάρχεια. Εκεί να φάτε kebab να δείτε τι σημαίνει κρέας και πίτα. Ο τυπάς ψήνει την "πίτα" σε μία πέτρα που είναι βυθισμένη σε ένα φούρνο και γίνεται μέσα σε 2 λεπτά. 1
qsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 αμα δεν ειναι γουρουνι δε λεει , σε αυτο το θεμα ειμαστε πολυ μπροστα απο τους μουσου μασάνε μαϊντανό? οχι μενουν με τη βρωμα, ειναι αφροδισιακο
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Άμα είναι γουρούνι δεν λέει.... Καλύτερα κατσίκι... και ακολουθεί το αρνάκι και το μουσκάρι.
outlaw star Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 τα υβρίδια είναι καλύτερα... πίτσα+σούβλακος=σκεπαστή..... 2
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ωωωχ μανα μου, η σκεπαστη ειναι το αδυνατο μου σημειο (ή μηπως το χοντρο) εκει που ξεχναω περι ισσοροπιας γευσεων και υλικων. εχει ενα σουβλατζιδικο στο παγκρατι πανω στην υμητου που κανει μια σκεπαστη να πεθανεις. 3
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αμα ζητησεις στο Παγκρατι αλοιφη, θα σου βαλει Voltaren, και καλα θα κανει! 1
aghsilaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγώ λέω... εδώ ο κόσμος καίγεται και το νουνί χτενίζεται! Η θεματοθέτρια δεν παίζει να είναι πάνω από 15 χρονών. Διαφορετικά έχω υπόψι μου έναν γιατρό να τη στείλω. 2
qsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγώ λέω... εδώ ο κόσμος καίγεται και το νουνί χτενίζεται! επειδη ο κοσμος καιγεται θα πρεπει να κανουμε μονο σοβαρες συζητησεις? αυτο ειναι το "μπλα μπλα" του φορουμ, οποτε δεν απαγορευεται να μιλας για το οτιδηποτε
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 . Ακυρώσαν Αρτάνα οι κολλητοί γιατί είχα 37,4C και είπαν να με στηρίξουν ψυχολογικά.. http://www.youtube.com/watch?v=BYZlFq7JpR4 Δεν ήξερα ότι συχνάζεις στα μέρη μου .....πηγαίνεις και Μύλο? Ενα μπουκαλάκι για πάρτη σου.... Μετά απο Αρτάνα , να χτυπήσεις Κοτοπουλάδες , χαμηλά στην ΠΕτρουπόλεως,.....
kuzko21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 αλλος προχωρημενος εσυ... επισης γιατι κοτοπουλαδες? στη μπλατεια εχει καλυτερα βρωμικα και εισαι και διπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα