Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)εσυ τα συγκρινες

2)οχι σε καμια περιπτωση οτι ελληνικο και καλο ΑΛΛΑ παιζουν σε αλλη κατηγορια σε φαση , στα εβερεστ πας και τρως το ιδιο δινοντας το know how στον σαντουιτσιερη.

μιλησα για μεγεθος και μονο.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει μωρέ δεν ήταν κανένα μεγάλο. Φτηνιάρικο ήτανε. Μου το'χε δώσει κι εμένα και του κανα μια βόλτα πάνω απ'το Σικάγο μια φορά.

Κάτι τέτοια λέμε με την παρέα μου όταν συναντάμε στο δρόμο καμιά ferrari! :lol: :lol:

edit: Για το on topic τώρα, η ταρίφα μου είναι τρία μονόπιτα καλαμάκια ( :P)

images3.png

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μωρέ δεν ήταν κανένα μεγάλο. Φτηνιάρικο ήτανε.

jet πεταγες ρε μεγαλε , οχι ντακοτα...ποσο φτηνιαρικο δλδ :P

Δημοσ.

Toufas

Ρε συ... η garlic sauce πώς φτιάχνεται;

Επίσης... μήπως κατά τύχη γνωρίζεις τις αναλογίες κρεάτων στο doner kebab;

Σε ενα μαγαζι που ηξερα ηταν σκορδο με λαδι στο blender και μετα ανακατεμα με μαγιονεζα και λιγο νερο.

Doner λες αυτο το μεγαλο μπιφτεκι απο αρνι που κοβουν τις φετες? Ειναι απο ολο το ζωο απο οτι ειχα δει πιο παλια.

Δημοσ.

Ε ναι νταξει, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Σημασία έχει να περνάς καλά. YOLO.

Δε θα ξεχάσω που ξύπνησαμε με την κοπέλα μου ένα πρωί και το κομμάτι πάγου που είχα στήσει τη σκηνή, είχε αποκοπεί και είχαμε βρεθεί περίπου 8 χιλιόμετρα απ'τη στεριά. Έφτιαξα εκεί ένα αυτοσχέδιο κουπί.. Μου πήρε αρκετή ώρα να μας επιστρέψω. Θυμάμαι με θαύμασε πολύ τότε.

Βέβαια μετά που γυρίσαμε πίσω στο Anchorage, βρεθήκαμε με την παρέα μας που μένει εκεί και τα σπάσαμε στα κλαμπάκια. Πολύ ωραία.

Δημοσ.

Δε θα ξεχάσω που ξύπνησαμε με την κοπέλα μου ένα πρωί και το κομμάτι πάγου που είχα στήσει τη σκηνή, είχε αποκοπεί και είχαμε βρεθεί περίπου 8 χιλιόμετρα απ'τη στεριά. Έφτιαξα εκεί ένα αυτοσχέδιο κουπί.. Μου πήρε αρκετή ώρα να μας επιστρέψω. Θυμάμαι με θαύμασε πολύ τότε.

U1hoR.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Βέβαια μετά που γυρίσαμε πίσω στο Anchorage, βρεθήκαμε με την παρέα μας που μένει εκεί και τα σπάσαμε στα κλαμπάκια. Πολύ ωραία.

για σας ειναι η ζωη βρεεεεεεεεεεε....

Δημοσ.

νταφακ, ουτε για κουπι δε κανει ρε μεγαλε? ΜΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
Δημοσ.

Σε ενα μαγαζι που ηξερα ηταν σκορδο με λαδι στο blender και μετα ανακατεμα με μαγιονεζα και λιγο νερο.

Doner λες αυτο το μεγαλο μπιφτεκι απο αρνι που κοβουν τις φετες? Ειναι απο ολο το ζωο απο οτι ειχα δει πιο παλια.

Επειδή έχω ψάξει αρκετά... μήπως έχεις καμία συνταγή εύκαιρη γιατί δεν έχω βρει για garlic sauce;

Και ναι, doner kebab είναι εκείνο το μεγάλο "μπιφτέκι" που κόβουν τις λεπτές φέτες. Το θέμα όμως είναι πως, νομίζω ότι, δεν γίνεται να είναι όλο από αρνί. Σίγουρα θα έχει μέσα και μοσχάρι. Όμως, τα ελληνικά kebab ωχριούν μπροστά σε αυτά, σε γεύση και μυρωδιά. Άρα, κάτι πρέπει να παίζει με τις αναλογίες, νομίζω.

Δημοσ.

Επειδή έχω ψάξει αρκετά... μήπως έχεις καμία συνταγή εύκαιρη γιατί δεν έχω βρει για garlic sauce;

Και ναι, doner kebab είναι εκείνο το μεγάλο "μπιφτέκι" που κόβουν τις λεπτές φέτες. Το θέμα όμως είναι πως, νομίζω ότι, δεν γίνεται να είναι όλο από αρνί. Σίγουρα θα έχει μέσα και μοσχάρι. Όμως, τα ελληνικά kebab ωχριούν μπροστά σε αυτά, σε γεύση και μυρωδιά. Άρα, κάτι πρέπει να παίζει με τις αναλογίες, νομίζω.

Η συνταγη που σου ειπα ντε!

Για το 2ο :

http://www.youtube.com/watch?v=0XcBxu7Jv6k

Δημοσ.

μια απορια:garlic sauce=fancy σκορδαλια ?

δεν νομιζω.. :devil:

σαλτσα με σκορδο, κοντα στο τζατζικι ας πουμε

Δημοσ.

σαλτσα με σκορδο, κοντα στο τζατζικι ας πουμε

μετα θα χρειαστεί να πλύνεις τα δόντια σου 2-3 φορές με μπόλικη κρεμούλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...