status Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμουν που you say στο wc και απαντούσα σε ένα call της nature.. Ήμαρτον ρε αμερικανάκι, ήμαρτον να ουμ.. 2
Superuser Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μην πειράζετε το κορίτσι Εγώ όποτε έχω τα παραπάνω συμπτώματα,παω σε ένα τσιπουράδικο,πλακώνω τρία καραφάκια με τα ανάλογα μεζέδια μετά ρίχνω έναν καλό ύπνο και ξυπνάω περδίκι Φάρμακο λέμε..
Lanike71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε μην πειράζετε το κορίτσι Εγώ όποτε έχω τα παραπάνω συμπτώματα,παω σε ένα τσιπουράδικο,πλακώνω τρία καραφάκια με τα ανάλογα μεζέδια μετά ρίχνω έναν καλό ύπνο και ξυπνάω περδίκι Φάρμακο λέμε.. Επιτέλους μία σωστή κουβέντα εδώ μέσα...
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Και μπολικο κρεμμυδι ε. Το βραζεις ολοκληρο και το τρως σαν μηλο.
Sellers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ..κάνει να φας ένα δίπιτο; Δεν λέω τρίπιτο.. δίπιτο.. Το είχαμε σε debate ψες αργά το βράδυ. Ακυρώσαν Αρτάνα οι κολλητοί γιατί είχα 37,4C και είπαν να με στηρίξουν ψυχολογικά.. Όταν έσκασε λιγούρα, είπα ότι κανονικά πρέπει να φάω μόνο σουποειδή φαγητά που είναι εύκολα στην χώνευση και έχει περισσότερο bandwidth ελεύθερο ο οργανισμός για να ασχοληθεί με το πρόβλημα.. ..ο κολλητός μου όμως θα ορκιζόταν πως και σουβλάκι να έτρωγα, δεν θα άλλαζε τίποτα - προς το κακό τουλάχιστον. Τώρα τι ισχύει; Ήθελε απλά να παραγγείλουμε σούβλακους και να τους κάνω παρέα ή είχε δίκιο; Useful Info: Είχα πονοκέφαλο, μύτες, λαιμούς, γενικά όλο το package του sikko. Περαστικά. Έτσι μιλάς και στην καθημερινή σου ζωή; 5
gatokoritso Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 37,4??σιγα το πυρετο μην σε παρουν και στο νοσοκομειο.ενα deponακι και εξω απο τη πορτα...οσο για σουβλακια ειναι τι θα σου κατσει πχ πριν χρονια νομιζα οτι ειχα ενα απλο κρυωματακι(λιγο πονοκεφαλοζαλουρα,οχι πυρετος,αισθηση κατι δεν λειτουργει σωστα)αλλα παρολα αυτα πηγα για παιδακια με την οικογενεια(σε καλο καθαρο μαγαζι καρατσεκαρισμενο) εφαγα φχαριστηθικα και 2 ωρες μετα τα ξερασα ολα.ουπς τελικα ειχα ιωση στομαχου...απο τοτε τα εκοψα τα πολυπλοκα οταν δεν νιωθω καλα δεν θα γκρεμιστει ο κοσμος αν φαμε σουβλακι σε πεντε μερες.. 1
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Περαστικά. Έτσι μιλάς και στην καθημερινή σου ζωή; τι διάλο είναι το δίπιτο και το τρίπιτο, σύντροφε τζανκοφάγε;
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 τι διάλο είναι το δίπιτο και το τρίπιτο' date=' σύντροφε τζανκοφάγε;[/quote'] Ρητορική η ερώτηση ε.
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 εχμ, εεε, όχι, καθόλου... Γίναμε ρεζίλι λες;
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Θα οκριζομουν οτι εγραφε για διφυλλο-τριφυλλο στο πρωτο ποστ και μετα το πηγαινε στο φαγητο... Επισης στη Θεσσαλονικη δε παιζει κανεις να τρωει διπιτα κλπ εκτος απο εναν αστεγο στη καλαποθακη.
gatokoritso Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 τι διάλο είναι το δίπιτο και το τρίπιτο, σύντροφε τζανκοφάγε; διπιτο τριπιτο δεν εχω δει ποτε.. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Αν φας διπιτο στη Θεσσαλονίκη θα σημαίνει ότι έχεις να φας δύο μέρες. Επίσης, πως μπορείτε τις δύο πίτες μαζί στο γύρο; Δεν είναι too much? Σαν να βάζεις πατάτες στο τοστ.
bluesattack Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τοο much ειναι βεβαια.Το σωστο ειναι να σου ψησει 5,6 πιτουλες εξτρα στα καρβουνα, να στις κοψει , ριγανουλα μπολικο λεμονακι να μουλιασουν και μια βαρβατη μεριδα γυρο.Τα υπολοιπα ειναι για ερασιτεχνες η πολυ βιαστικους , πολυ ομως.
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 έλεος. Δηλαδή, σοβαρά, εννοούνε γύρο με δύο πίτες; Και γιατί να βάλεις 2 πίτες; Και, σοβαρά τώρα, άντε να πεις το δίπιτο παλεύεται, σοβαρά τώρα ε, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΙΤΟ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα