Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 χα μου θύμισες το πρώτο μου σουβλάκι στη κρήτη.7 χρόνων σκατο να προσπαθήσει να με πείσει η μάνα μου ότι με τίποτα δεν θα μπορέσω να φάω 2 κριτικά σουβλάκια.αλλά εγώ αγύριστο κεφάλι βλέπετε πάντοτε έτρωγα 2 σουβλάκια δεν θα άλλαζα τώρα τη παραγγελία..έτσι έριξα ένα challenge accepted.ενάμιση άντεξα... Φιλαράκι εδώ στο Ηράκλειο έχει καταφέρει και τρεις (!) γυρόπιτες. Μάλιστα είχαμε βάλει στοίχημα η παρέα ότι θα του τα πληρώσουμε άμα τα καταφέρει. Εγώ στο ένα είμαι off. Edit: πάντως τα δι-τρι-τετρά-πιτα είναι χαζομάρα. Κρεάς θέλω. Κρέααας. Όχι ψωμί!
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Φιλαράκι εδώ στο Ηράκλειο έχει καταφέρει και τρεις (!) γυρόπιτες. Μάλιστα είχαμε βάλει στοίχημα η παρέα ότι θα του τα πληρώσουμε άμα τα καταφέρει. Εγώ στο ένα είμαι off. Edit: πάντως τα δι-τρι-τετρά-πιτα είναι χαζομάρα. Κρεάς θέλω. Κρέααας. Όχι ψωμί! Χρειάζεται αν ανέβεις στο Μαρτινένγκο για να τον δεις ή φαίνεται και από το επίπεδο της θάλασσας; ;ρ
Nikosgiann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 αχαρνες,το πηγε ενα σουβλατζιδικο 1 ευρω το σουβλακι(ολα τα τυλιχτα),και το καναν σχεδον ολοι μετα... τωρα εχει σχεδον παντου 1 ευρω, και ενα αλλο το εχει 0,90.. :-)
Nikosgiann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 οχι τοσο μικρο,ειναι ενα μικρομεσαιο προφανως
tsakonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 με ένα τρίφυλλο θα είσαι περδίκι ρε αυτοί εκεί κάτω χορταίνουν με τις πίτες! 3 πίτες και 2 γραμμάρια γύρο κλαίω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Κανονιστε με τα screenshots θα σας παρει και θα σας σηκωσει μεσημεριατικα
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Οπότε, προφανώς το δίπτιο και το τρίπιτο είναι εφευρέσεις που χρησιμεύουν στο να καλύψουν την έλλειψη κρέατος. Δυο τρεις βαρβάτες πιτάρες με λίγο γύρο μέσα, θα σκάσεις στο φαΐ. Μμμμ. Δεν πήγα. Είναι λίγο οξύμωρο. Βλαχάκια = αντεργραουντίλα, τι κυριλοφανές μαγαζί είναι αυτό που κάνανε... Άσε που δεν θα έμπαινα ποτέ σε μαγαζί με αυτήν την γραμματοσειρά στην ταμπέλα του. Εκτός κι αν είμουν καλεσμένος για τσάμπα μάσα. Για πες εντυπώσεις. Εδω υπαρχουν ατομα που τρωνε αφρατη πιτσα...
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εδω υπαρχουν ατομα που τρωνε αφρατη πιτσα... τι το κακο εχει η αφρατη πιτσα? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 it's not the real one
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τι το κακο εχει η αφρατη πιτσα? Δεν είναι πίτσα. Είναι ψωμί με τυρί και σάλτσα. 3
leftermann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εδω υπαρχουν ατομα που τρωνε αφρατη πιτσα... Οι περισσότεροι τρώνε αφράτη πίτσα, τουλάχιστον εδώ πάνου, αν κρίνεις από το ότι οι περισσότερες πιτσαριες φτιάχνουν αφράτη πίτσα. Αν θυμάμαι καλά, η Χατ είχε και επιλογή ζύμης, αν την θες αφράτη ξερωγώ, να στην κάνουμε αφράτη, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ρε αυτοί εκεί κάτω χορταίνουν με τις πίτες!3 πίτες και 2 γραμμάρια γύρο κλαίω Εγώ σου λέω και τα ΠΑΝΤΑ έχει μέσα σε υπερβολική ποσότητα, και έχει και +1 πίτα απ' ώξω. Και στην τελική, Imho δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει η Αθήνα αν είσαι γνώστης και ξέρεις τα λημέρια. Π.χ ο χρήστης τούφας που έχει και ένα φετίχ με το άθλημα, θα στοιχημάτιζα πως και βλάχικο, και χωριάτικο, και κρητικό, και ιταλικό, και ότι θες βρίσκει. Κατά πάσα πιθανότητα hamburger σαν τα αμερικάνικα δεν θα βρεις, αλλά ίσως δε τα βρεις και σε όλη την Ευρώπη. Από τον Βορά δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε πάντως.. ας με βγάλει λάθος. Εδω υπαρχουν ατομα που τρωνε αφρατη πιτσα... Πίτσα με αφρό από κάτω δεν είναι πίτσα.. Υ.Γ: Σκατά είμαι ακόμα παιδιά.. τα νούμερα έπεσαν και κάτω από τα δέκατα μεν αλλά έχουν παραμείνει όλες οι παρενέργειες και δεν είμαι και τόσο κυριλέ. Για κάνα Diablo III με βλέπω all day σήμερα.. φαντάσου που κατέληξα..
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ σου λέω και τα ΠΑΝΤΑ έχει μέσα σε υπερβολική ποσότητα, και έχει και +1 πίτα απ' ώξω. Και στην τελική, Imho δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει η Αθήνα αν είσαι γνώστης και ξέρεις τα λημέρια. Π.χ ο χρήστης τούφας που έχει και ένα φετίχ με το άθλημα, θα στοιχημάτιζα πως και βλάχικο, και χωριάτικο, και κρητικό, και ιταλικό, και ότι θες βρίσκει. Κατά πάσα πιθανότητα hamburger σαν τα αμερικάνικα δεν θα βρεις, αλλά ίσως δε τα βρεις και σε όλη την Ευρώπη. Από τον Βορά δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε πάντως.. ας με βγάλει λάθος. Πίτσα με αφρό από κάτω δεν είναι πίτσα.. Υ.Γ: Σκατά είμαι ακόμα παιδιά.. τα νούμερα έπεσαν και κάτω από τα δέκατα μεν αλλά έχουν παραμείνει όλες οι παρενέργειες και δεν είμαι και τόσο κυριλέ. Για κάνα Diablo III με βλέπω all day σήμερα.. φαντάσου που κατέληξα.. Μερακλίδικη πίτσα και έτσι.;ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Από τον Βορά δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε πάντως.. Εγώ θεωρώ πως από την Αθήνα λείπει η βορειοελλαδίτικη νοστιμιά και η κρητική αγνότητα. Συνήθως υπάρχει η κακή version αυτών των δύο. Οι περισσότεροι τρώνε αφράτη πίτσα' date=' τουλάχιστον εδώ πάνου, αν κρίνεις από το ότι οι περισσότερες πιτσαριες φτιάχνουν αφράτη πίτσα. Αν θυμάμαι καλά, η Χατ είχε και επιλογή ζύμης, αν την θες αφράτη ξερωγώ, να στην κάνουμε αφράτη, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.[/quote'] Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ σε αφράτη πίτσα. Μα από που παραγγέλνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα