Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ σε αφράτη πίτσα. Μα από που παραγγέλνετε;

Συχνά φαινόμενα κατεψυγμένων και πολλών πιτσαριών.. τώρα από Hut μη περιμένεις να έχεις παράπονο..

Δημοσ.

Συχνά φαινόμενα κατεψυγμένων και πολλών πιτσαριών.. τώρα από Hut μη περιμένεις να έχεις παράπονο..

Το πίτσα χατ έχει κατεψυγμένα ζυμάρια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θεωρώ πως από την Αθήνα λείπει η βορειοελλαδίτικη νοστιμιά και η κρητική αγνότητα. Συνήθως υπάρχει η κακή version αυτών των δύο.

Εγώ πάντως κάποιους μήνες που ήμουν βόρεια καλά δεν έφαγα και στα σουβλάκια ειδικά δράμα..

Χαρακτηριστική περίπτωση που μου χει μείνει, είναι όταν κουρασμένος κυριολεκτικά από το κέτσαπ-μουσταρδα ζητάω τζατζίκι και η τύπισσα μου βάζει κέτσαπ μουστάρδα και τζατζίκι..

Ήθελα να τη πνίξω

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ να τρώω πίτσα που ετοιμάζεται εκείνη την ώρα, γι αυτό αποκλείω την κατεψυγμένη hut.

Όχι ότι είναι άσχημη σε γεύση, αλλά έχω φάει ΠΟΛΥ καλύτερες. και φθηνότερες...

Δημοσ.

Το πίτσα χατ έχει κατεψυγμένα ζυμάρια.

Είπα ότι δεν έχει αφρό, και εσύ μου λες ότι είναι κατεψυγμένες.. περί ορέξεως..

Εγώ παιδιά στην τελική δεν είμαι γνώστης της πίτσας, έχω φάει μερικές φορές από τις τόσες που αράζουμε και τρώμε ότι να' ναι (σουβλάκια mainly, πίτσα, κινέζικα, σάντουιτς, ταβερνικά, σπαγκέτι, χίλια δυο). Ξέρω ότι η Hut στέλνει κατεψυγμένα, αλλά ξέρω ότι είναι από τα νοστιμότερα pick.

Τώρα έχουμε εκτροχιαστεί όσο δε πάει, αλλά εφ' όσον στο τόπικ με καλύψατε (και ευχαριστώ), να ρωτήσω και όσο κρατήσει.. Εάν έχετε ότι οικονομικότερο με non-κατεψυγμένο concept και συνάμα λεπτή πίτα.. be free to advise ή εδώ ή σε PM. Συνήθως δεν τις πλησιάζω λόγω οικονομικού..

Δημοσ.

Είπα ότι δεν έχει αφρό, και εσύ μου λες ότι είναι κατεψυγμένες.. περί ορέξεως..

Εγώ παιδιά στην τελική δεν είμαι γνώστης της πίτσας, έχω φάει μερικές φορές από τις τόσες που αράζουμε και τρώμε ότι να' ναι (σουβλάκια mainly, πίτσα, κινέζικα, σάντουιτς, ταβερνικά, σπαγκέτι, χίλια δυο). Ξέρω ότι η Hut στέλνει κατεψυγμένα, αλλά ξέρω ότι είναι από τα νοστιμότερα pick.

Τώρα έχουμε εκτροχιαστεί όσο δε πάει, αλλά εφ' όσον στο τόπικ με καλύψατε (και ευχαριστώ), να ρωτήσω και όσο κρατήσει.. Εάν έχετε ότι οικονομικότερο με non-κατεψυγμένο concept και συνάμα λεπτή πίτα.. be free to advise ή εδώ ή σε PM. Συνήθως δεν τις πλησιάζω λόγω οικονομικού..

παρε αραβικη πιτα και βαλε ντοματοσαλτα και τυριαζαμπονοπιπεριες ψησε και σε κανα 15αλεπτο εχεις λεπτη τραγανη πιτσα...

Δημοσ.

εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος νορμαλ ανθρωπος τρωει σουβλακι με 2 και 3 πιτες; την επομενη φορα 10 πιτες και μισο κιλο πατατες μεσα.

• Like 2
Δημοσ.

παρε αραβικη πιτα και βαλε ντοματοσαλτα και τυριαζαμπονοπιπεριες ψησε και σε κανα 15αλεπτο εχεις λεπτη τραγανη πιτσα...

σε 15 θα εχεις καρβουνο :P

• Like 1
Δημοσ.

διπιτο souvlaki.jpg τριπιτο δεν εχω δει ποτε..

Σοβαρά, τέσσερις (4) ολόκληρες πατάτες; Προσοχή μην πάθετε καμιά βαρυστομαχιά.

prassas8jb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...