Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχώς δεν έτυχα ποτέ σε αφράτη πίτσα. Μα από που παραγγέλνετε; Συχνά φαινόμενα κατεψυγμένων και πολλών πιτσαριών.. τώρα από Hut μη περιμένεις να έχεις παράπονο..
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Συχνά φαινόμενα κατεψυγμένων και πολλών πιτσαριών.. τώρα από Hut μη περιμένεις να έχεις παράπονο.. Το πίτσα χατ έχει κατεψυγμένα ζυμάρια. 2
qsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θεωρώ πως από την Αθήνα λείπει η βορειοελλαδίτικη νοστιμιά και η κρητική αγνότητα. Συνήθως υπάρχει η κακή version αυτών των δύο. Εγώ πάντως κάποιους μήνες που ήμουν βόρεια καλά δεν έφαγα και στα σουβλάκια ειδικά δράμα.. Χαρακτηριστική περίπτωση που μου χει μείνει, είναι όταν κουρασμένος κυριολεκτικά από το κέτσαπ-μουσταρδα ζητάω τζατζίκι και η τύπισσα μου βάζει κέτσαπ μουστάρδα και τζατζίκι.. Ήθελα να τη πνίξω Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia 1
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Συχνά φαινόμενα κατεψυγμένων και πολλών πιτσαριών.. τώρα από Hut μη περιμένεις να έχεις παράπονο.. Προτιμώ να τρώω πίτσα που ετοιμάζεται εκείνη την ώρα, γι αυτό αποκλείω την κατεψυγμένη hut. Όχι ότι είναι άσχημη σε γεύση, αλλά έχω φάει ΠΟΛΥ καλύτερες. και φθηνότερες...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Το πίτσα χατ έχει κατεψυγμένα ζυμάρια. Είπα ότι δεν έχει αφρό, και εσύ μου λες ότι είναι κατεψυγμένες.. περί ορέξεως.. Εγώ παιδιά στην τελική δεν είμαι γνώστης της πίτσας, έχω φάει μερικές φορές από τις τόσες που αράζουμε και τρώμε ότι να' ναι (σουβλάκια mainly, πίτσα, κινέζικα, σάντουιτς, ταβερνικά, σπαγκέτι, χίλια δυο). Ξέρω ότι η Hut στέλνει κατεψυγμένα, αλλά ξέρω ότι είναι από τα νοστιμότερα pick. Τώρα έχουμε εκτροχιαστεί όσο δε πάει, αλλά εφ' όσον στο τόπικ με καλύψατε (και ευχαριστώ), να ρωτήσω και όσο κρατήσει.. Εάν έχετε ότι οικονομικότερο με non-κατεψυγμένο concept και συνάμα λεπτή πίτα.. be free to advise ή εδώ ή σε PM. Συνήθως δεν τις πλησιάζω λόγω οικονομικού..
CaptainHog Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ρε το 37,4 δεν ειναι πυρετος.φατε τα κερατα σας.πιειτε.οσο ειναι καιρος.
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Είπα ότι δεν έχει αφρό, και εσύ μου λες ότι είναι κατεψυγμένες.. περί ορέξεως.. Εγώ παιδιά στην τελική δεν είμαι γνώστης της πίτσας, έχω φάει μερικές φορές από τις τόσες που αράζουμε και τρώμε ότι να' ναι (σουβλάκια mainly, πίτσα, κινέζικα, σάντουιτς, ταβερνικά, σπαγκέτι, χίλια δυο). Ξέρω ότι η Hut στέλνει κατεψυγμένα, αλλά ξέρω ότι είναι από τα νοστιμότερα pick. Τώρα έχουμε εκτροχιαστεί όσο δε πάει, αλλά εφ' όσον στο τόπικ με καλύψατε (και ευχαριστώ), να ρωτήσω και όσο κρατήσει.. Εάν έχετε ότι οικονομικότερο με non-κατεψυγμένο concept και συνάμα λεπτή πίτα.. be free to advise ή εδώ ή σε PM. Συνήθως δεν τις πλησιάζω λόγω οικονομικού.. παρε αραβικη πιτα και βαλε ντοματοσαλτα και τυριαζαμπονοπιπεριες ψησε και σε κανα 15αλεπτο εχεις λεπτη τραγανη πιτσα...
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος νορμαλ ανθρωπος τρωει σουβλακι με 2 και 3 πιτες; την επομενη φορα 10 πιτες και μισο κιλο πατατες μεσα. 2
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 παρε αραβικη πιτα και βαλε ντοματοσαλτα και τυριαζαμπονοπιπεριες ψησε και σε κανα 15αλεπτο εχεις λεπτη τραγανη πιτσα... σε 15 θα εχεις καρβουνο 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Normal; Τι λέει ρε η από πάνω.. Καλά τουφ, έχεις PM. 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 σε 15 θα εχεις καρβουνο καλα μη βαρας δεν ειπα να κρατησει και χρονομετρο..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 γατί θα το κάνω.. την επόμενη super θα πάρω πίτες.. όλα τα άλλα υπάρχουν..
BadBoy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 διπιτο τριπιτο δεν εχω δει ποτε.. Σοβαρά, τέσσερις (4) ολόκληρες πατάτες; Προσοχή μην πάθετε καμιά βαρυστομαχιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα