Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα στα περισσότερα γυράδικα-σουβλατζίδικα έχουν ένα θέμα γενικότερα με τις πατάτες. Ή θα είναι κρύες ή παρατηγανισμένες ή άνοστες, καμιά φορά και όλα μαζί.

επισης στην ελλαδα τις τηγανιζουν σε λαδι. εδω τις τηγανιζουν σε ζωικο λιπος.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

!btw για αυτες τις βρομιες που λες εχεις καμια φωτο?

Mitraillette_(fast_food).jpg

mitraillette.jpg

σρυ κιολα δλδ , αλλα παιζει να κλανει και μια μαντρα μπρος στο σουβλακι...

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, επειδη μονο στην ελλαδα ξερουμε να τρωμε, οι αλλοι τρωνε σκατα...

Εξαλλου η ευα ειπε "μονο αυτο θα τρωτε παιδια" και δεν θα εχετε επιλογη.

Δημοσ.

Εύα άπειρη πατάτα, και στο βάθος ένα φιλετάκι κρέας, οπότε ψηφίζω όχι.

Τούφα, γουστάρω πολύ τη δροσιστική πινελιά με το τριμμένο λάχανο και τις σως που βάζουν μέσα σ'αυτά τα ανατολικοτουρκοαραβοfastfood. Αυτό που πόσταρες δηλαδή φαίνεται γαμάτο.

Έχουν αντικαταστήσει τις πατάτες του δικού μας γύρου με λαχανικά και του ταιριάζει πολύ.

Υπάρχει και εδώ, αλλά δε το συναντάς συχνά.

Δημοσ.

Mη το λες. Σε πολλά γκέι κλαμπ έχει δίπλα καντίνες που όλες έχουν αντικαταστήσει την πατάτα με λαχανικά. :devil:

Χωρίς πλάκα πάντως, δοκίμασα μαζί με Λούσιφερ ενα πράμα που δεν θυμάμαι το όνομα του με αρνίσιο τσιτσί και τίγκα στο λαχανικό και κάθε φορά που πεινάω αυτό μου ρχεται στο νου.

Που έχεις βρει Θεσσαλονίκη να βάζουν λαχανικά Φύζιξ?

Δημοσ.

Εύα άπειρη πατάτα, και στο βάθος ένα φιλετάκι κρέας, οπότε ψηφίζω όχι.

Τούφα, γουστάρω πολύ τη δροσιστική πινελιά με το τριμμένο λάχανο και τις σως που βάζουν μέσα σ'αυτά τα ανατολικοτουρκοαραβοfastfood. Αυτό που πόσταρες δηλαδή φαίνεται γαμάτο.

Έχουν αντικαταστήσει τις πατάτες του δικού μας γύρου με λαχανικά και του ταιριάζει πολύ.

To συγκεκριμενο μαγαζι ειναι το καλυτερο που εχω φαει σε αυτο το νησι. Εχω φαει και στις περιοχες που ειναι full αραβες και δεν μετραγανε μια μπροστα του. Οι times του βαλανε 8/10 και λεει οποιοδηποτε αλλο kebabτζιδικο μαγαζι θα επαιρνε 1-2/10 και πολυ δυσκολα. Ειναι στην διπλα περιοχη απο μενα αλλα αξιζει το περπατημα.

Δημοσ.

Mη το λες. Σε πολλά γκέι κλαμπ έχει δίπλα καντίνες που όλες έχουν αντικαταστήσει την πατάτα με λαχανικά. :devil:

Χωρίς πλάκα πάντως, δοκίμασα μαζί με Λούσιφερ ενα πράμα που δεν θυμάμαι το όνομα του με αρνίσιο τσιτσί και τίγκα στο λαχανικό και κάθε φορά που πεινάω αυτό μου ρχεται στο νου.

Που έχεις βρει Θεσσαλονίκη να βάζουν λαχανικά Φύζιξ?

Ότι πιο κοντινό είναι το έτση.

Ρε φίλε, ανοίγουμε ένα που να έχει και γύρο τέτοια φάση;

Στην αρχή θα έρχονται όλα τα πακιστάνια, αλλά μετά θα κάνουμε λ7. Θα δεις.

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα πάντως' date=' δοκίμασα μαζί με Λούσιφερ ενα πράμα που δεν θυμάμαι το όνομα του με ΑΡΝΙΣΙΟ τσιτσί και τίγκα στο λαχανικό και κάθε φορά που πεινάω αυτό μου ρχεται στο νου.[/quote']

μεγαλυτερη αηδια δεν εχω φαει ψηλε. Σαν χθες θυμαμαι που εψαχνα φαι ξημερωματα στη Σλοβακια και εφαγα 2 τετοια με κατι καυτερο μεσα . Εφιαλτης.

Ότι πιο κοντινό είναι το έτση.

Το ετση δεν εχει γυρο ομως πλας οτι εχει μικροσκοπικα σουβλακια.

Δημοσ.

μεγαλυτερη αηδια δεν εχω φαει ψηλε. Σαν χθες θυμαμαι που εψαχνα φαι ξημερωματα στη Σλοβακια και εφαγα 2 τετοια με κατι καυτερο μεσα . Εφιαλτης.

Τελευταία φορά έφαγα πέρσι στην Ισπανία, μάλιστα μόλις τον είχαμε προλάβει ανοιχτό. Δάκρυσα από συγκίνηση.

Στους ισπανούς ταιριάζει και λίγο περισσότερο σαν γεύση. Είναι λίγο πιο της ντομάτας και του λαχανικού σε συνδυασμό με κρέας.

Δεν αλλάζουμε και τον τίτλο του thread btw

Δημοσ.
δακρυσες απο την καψα?

Φαντασου οτι ειχα πιει αρκετα λιτρα μπυρας ,ειχα περπατησει κανα 3-4 km + δωρο το πουτσοκρυο και κατεληξα να τρωω αρνι με μια ΚΑΥΤΕΡΗ ΑΣΠΡΗ ΣΟΣ απο την ΓΙΟΥΛΙΑ . ΠΟΛΕΜΟΣ εγινε στο σπιτι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...