mlitsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου με τους καινούργιους επεξεργαστές τις AMD + Μητρική + Κάρτα γραφικών που θα συνεργάζεται παράλληλα με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλή σύνθεση???
John-lamia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 βασικα δεν βγαίνεις οικονιμικα και θες να πας σε τετοια πλατφορα ? ποσα χρηματα διαθετεις? ισως μπορεις να φτιαξεις κατι καλο με διαφορετικα πραγματα.....! παντος να περιμενεις μερικες μερες ακομα αν ενδιαφερεσαι πολυ για επεξεργαστη κατηγορίας apu, καθος οι καινουργοι amd ειναι πολυ καλητεροι απ την προηγούμενη γενια 3000 series που εχουμε δει μεχρι τωρα, και σε επεξεργαστικη ισχυ αλλα και σε γραφικα. η σειρα 5 των επεξεργαστων apu εχουν περισσοτερα σετ εντολων!!! γιαυτο απο μερους μου τους βαζω στην κατηγορια Ι3, και fx 4xxx. η παλια σειρα που θες να παρεις εχει σετ εντολων τα ιδια με εναν κλασικο amd athlon.... απο αυτο και μονο δεν σου πρωτινω επεξεργαστη σειρας apu 3000 series.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα