Προς το περιεχόμενο

video advertising

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν λες βιντεο τι εννοεις ακριβως? βιντεο κανονικο ?avi/mpeg?

βιντεο φλασακι ?

το βιντεο θα διαφημιζει την ιστοσελιδα ή το βιντεο θα μπει σε ιστοσελιδα?

ποση διαρκεια ?

δωσε λιγο παραπανω στοιχεια...

Δημοσ.

Δεν ειναι μυστικο , τον παρεπεμψα σε εναν φιλο μου , επαγγελματια του χωρου και δεν θελω να το κανω δημοσια ως διαφημιση

απο κει και περα μου ξεκαθαρισε οτι δεν το θελει το βιντεακι για την παρτι του , αλλα προκειται να το φτιαξει αυτος για καποιον αλλον και απλα ηθελε ταξη μεγεθους κοστους για να πει στον "πελατη" του.

Οποτε η παραπομπη του νηματοθετη στον φιλο μου ειναι ακυρη.

Να πω παντως απο τα λιγα που γνωριζω απο αυτην την δουλεια και απο οσα μου λεει ο φιλος μου δηλ οτι τα κοστη ειναι απο μερικες εκατονταδες ευρω εως μερικες χιλιαδες.

Παιζει ρολο αν θα χρειαστει να φτιαξεις εσυ το περιεχομενο , ή στο δωσουν ετοιμο και σου πουνε απλα "καντο βιντεο" , την διαρκεια του βιντεο , την πολυπλοκοτητα κλπ. κλπ.

Για παραδειγμα , τα διαφημιστικα της φαντα , εκεινα με τα κινουμενα σχεδια , με τα μικρα ανθρωπακια , που κανουν διαφορες μαλακιες , ειναι δουλεια του στυλ "παρε το υλικο και καντο βιντεο".

Τα περισσοτερα απο αυτα τα εχει φτιαξει αυτος ο φιλος μου .Τα χρεωσε 5ψηφιο νουμερο (για μια εβδομαδα δουλεια) και η διαφημιστικη που τα "πουλησε" τελικως στην φαντα τα κοστολογησε πολλαπλασιες φορες απο το 5ψηφιο νουμερο του φιλου μου.Μιλαμε για τρελα λεφτα.

Αυτο ειναι τωρα μια ακραια περιπτωση..αλλα βιντεακια πιο απλα και πιο μικρα σε διαρκεια κοστιζουν πολυ λιγοτερο προφανως...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...