Panos.Powers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 To PC εδω και 3-4 βδομαδες εχει καποια προβληματα. Αρχικα ενω κανεις καποια δουλεια κανει μπλε οθονη . Ακομη εχει τυχει να μην περνει ξαφνικα ρευμα το πληκτρολογιο ή το ποντικι ή και τα δυο. Αρκετες φορες σβήνει ή μαυρίζει η οθόνη και θέλει να το ξανανοίξω απο το κουμπι. Αν κανει αυτο με την οθόνη μετά αρκετές φορες δεν ξανανοίγει αμέσως αλλά θελει safe mode αν καταφερει να φτασει και εκει ... Πριν αρχισουν αυτα τα προβληματα (δεν ξερω αν εχει σχεση ) μπορει ας πουμε να επαιζα καποιο game και μεσα στις 2 ωρες για 10 δευτερολεπτα περιπου να κολλανε τα παντα και να πηγαινει σε πολυυυυ αργους ρυθμους. Επίσης πολλες φορες οταν το έκλεινα και αφου κλείνανε τα windows κανονικα , παρέμενε ανοιχτο το φως στο tower και ακουγοταν να δουλευει.... Αυτα τα ολιγα ... αν καποιος μπορει ρε παιδια ας με βοηθήσει υποψιάζομαι οτι μπορει να φταιει το τροφοδοτικο.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για αρχη πες μας απο τι αποτελειται το pc σου? μετα,το εχεις καθαρισει ποτε? εχεις δει τις θερμοκρασιες? ποιο ακριβως ειναι το τρφοδοτικο σου?
baskon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Iσως ειναι τροφοδοτικο..ίσως μητρικη...ισως κατι αλλο.. Για αρχή δες θερμοκρασιες..
Panos.Powers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το καθαρισα τελευταια φορα τουν ιουλιο , επειδη ειχε αρχισει αυτο με τα κολληματα τωρα θερμοκρασιες νομιζω παλι ιδια περιοδο ειχα τσεκαρει και ηταν κομπλε.
bnvdarklord Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σαν τροφοδοτικό ακούγεται, αν ανοιξεις το κουτί θα δεις στο αυτοκόλλητο πανω στο τροφοδοτικό τι μάρκα και πόσα watt ειναι.
Panos.Powers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παει το πισι τωρα το ανοιγω ανοιγει και η οθονη αλλα φαινεται μαυρη ..
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 κανε ενα reset στο bios.δηλαδη βγαλε το καλωδιο του τροφοδοτικου απο πισω,ανοιξε το πλαινο και βγαλε την μπαταρια της μητρικης για κανενα 5λεπτο και ταυτοχρονα πατα 4-5 φορες το κουμπι του Power για να ξεφορτισει το τροφοδοτικο.επισης βγαλε μια τις μνημες,φυσα μια μεσα στις θυρες τους και ξαναβαλε τες.
Panos.Powers Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 μπααα τελος το πισι .. το πηγα πλαισιο δεν ειχα και αλλη επιλογη να μου πουν τι φταιει
Galatea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Άμα μάθεις, πες μας κι εμάς να ξέρουμε!!! Μου θυμίζει πολύ την περίπτωσή μου! Πλιιιιιιιιζ να μας ενημερώσεις (αν και πιστεύω ότι θα 'ναι το 1/2 του προβλήματος που θα σου περιγράψουν οι του πλαισίου).
Panos.Powers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 wtf με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα ο.Ο. Θα παω τη δευτερα και θα δω
Panos.Powers Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια το πηρα το πισι τη Δευτερα και μου ειπανε οτι δεν εχει κανενα προβλημα . Τι να κανω και εγω το φερνω σπιτι και απο τοτε μου το εχει κανει 2 φορες αυτο που χανουν ρευμα το ποντικι και το πληκτρολογιο . Οταν το κανει αυτο παρακαλας να ανοιξει γιατι παλευει μετα ξανακολλαει. Τι πρεπει να κανω??? Να τους το παω και να τους πω να βρουν τι εχει αλλα εγω δεν ξαναπληρωνω service ??? Δεν ξερω πραγματικα..
rounsmith Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια το πηρα το πισι τη Δευτερα και μου ειπανε οτι δεν εχει κανενα προβλημα . Τι να κανω και εγω το φερνω σπιτι και απο τοτε μου το εχει κανει 2 φορες αυτο που χανουν ρευμα το ποντικι και το πληκτρολογιο . Οταν το κανει αυτο παρακαλας να ανοιξει γιατι παλευει μετα ξανακολλαει. Τι πρεπει να κανω??? Να τους το παω και να τους πω να βρουν τι εχει αλλα εγω δεν ξαναπληρωνω service ??? Δεν ξερω πραγματικα.. Πες τους ότι είναι χειρότεροι και από πακιστανούς και για αυτό η ελλάδα πάει κατά... Το πρόβλημα πιθανότατα είναι στο τροφοδοτικό. Πήγαινε το σε έναν τεχνικό που ξέρει να στο φτιάξει η σε κανα μαγαζάκι της γειτονιάς που θα σε εξυπηρετήσουνε. Παράδειγμα με πλαίσιο , για να δείτε πόσο καραγκιόζηδες είναι. Παιδιού του λένε ότι η μητρική του τα φτύσε και θέλουνε 520 να του το φτιάξουνε. Του λέω φέρτο να το δω , μετράω τροφοδοτικό dead. To αλλάζω και το λάπτοπ δεν έχει πρόβλημα από τότε. Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Ειναι καραγκιόζηδες. Μην ασχοληθείς καν πάλι με πλαίσιο , πήγαινε κάπου που θα σου κάνουνε κάποια τεστ να δούνε ότι δουλεύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα