Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω 2-3 παπαγαλους "εθνικιστες" στο facebook μου απο το σχολειο και ειναι πραγματικα για γελια.
Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω 2-3 παπαγαλους "εθνικιστες" στο facebook μου απο το σχολειο και ειναι πραγματικα για γελια. δεν είναι θέμα αν είσαι πατριώτης ή όχι, απλά πιστεύω ότι αν ένας λαός σου έχει κάνει 1002 και φέρεται άσχημα ε τότε ρίξε βρισίδι φίλε μου, μην το κρατάς, δεν το κάνεις αυτό επειδή είσαι τρελιάρης-εθνικιστής
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ε ναι επειδή όλοι οι Τούρκοι μας έχουν κάνει 1002, αξίζουν όλοι γενοκτονία...
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν είναι θέμα αν είσαι πατριώτης ή όχι, απλά πιστεύω ότι αν ένας λαός σου έχει κάνει 1002 και φέρεται άσχημα ε τότε ρίξε βρισίδι φίλε μου, μην το κρατάς, δεν το κάνεις αυτό επειδή είσαι τρελιάρης-εθνικιστής Θελω λιστα για το τι εχει να χωρισει ο ελληνας απο τον τουρκο. Δεν εγινε τιποτα τοτε με τα Ιμια, και θα γινει τωρα?
Latency Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν είναι ανάγκη να γίνει κάτι, εγώ λέω ότι όποιος δεν γουστάρει ας μην το κρατάει όταν έχει τις ευκαιρίες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Θελω λιστα για το τι εχει να χωρισει ο ελληνας απο τον τουρκο. Δεν εγινε τιποτα τοτε με τα Ιμια, και θα γινει τωρα? Πως δεν εγινε τιποτα. Ανοιξες τα ποδια σου για νιοστη φορα και εχασες εδαφη + οτι ξεκινησε ενας νεος γυρος τουρκικης προπαγανδας εξαιτιας του οποιου αυτη τη στιγμη δε σε αφηνουν να ακουμπησεις ουτε τα νερα νοτια της Κρητης. Φυσικα, με το να ειναι η μια πλευρα παντα υποτακτικη και υποχωρητικη , απλα θα της τον εφαρμοζει μια στο τοσο η αλλη πλευρα και σιγα το πραμα και μερικοι θα το αντιλαμβανονται ως "δεν εγινε τιποτα". Επισης θυμιζω, 3 νεκρους. Διοτι ειναι ιεροσυλια να λεμε "δεν εγινε τιποτα". 1
Toufas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν εγινε τιποτα με τα ιμια ειπα. Οι 3 νεκροι ειναι μεσα στα "ιμια". Σαν αντιποινα δεν εγινε τιποτα.
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εννοείς ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα, όπως ήταν απολύτως φυσικό και αναμενόμενο απ' τους πάντες. Είπαμε και ευχαριστώ απο πάνω! Θα έλεγα ότι ήταν η απόλυτη ξεφτίλα, αλλά με αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες, ναι δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει τον πάτο σαν χώρα. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Οι δε 3 νεκροί, ε με τι να ασχολείσαι τώρα. Νεκροί θα παραμείνουν κάνεις δεν κάνεις κάτι! Σε τροχαία το Σ/Κ παραπάνω νεκρούς έχεις. Δεν τρέχει και τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα