Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω 2-3 παπαγαλους "εθνικιστες" στο facebook μου απο το σχολειο και ειναι πραγματικα για γελια.

Δημοσ.

Βλεπω 2-3 παπαγαλους "εθνικιστες" στο facebook μου απο το σχολειο και ειναι πραγματικα για γελια.

δεν είναι θέμα αν είσαι πατριώτης ή όχι, απλά πιστεύω ότι αν ένας λαός σου έχει κάνει 1002 και φέρεται άσχημα ε τότε ρίξε βρισίδι φίλε μου, μην το κρατάς, δεν το κάνεις αυτό επειδή είσαι τρελιάρης-εθνικιστής

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι επειδή όλοι οι Τούρκοι μας έχουν κάνει 1002, αξίζουν όλοι γενοκτονία...

Δημοσ.

δεν είναι θέμα αν είσαι πατριώτης ή όχι, απλά πιστεύω ότι αν ένας λαός σου έχει κάνει 1002 και φέρεται άσχημα ε τότε ρίξε βρισίδι φίλε μου, μην το κρατάς, δεν το κάνεις αυτό επειδή είσαι τρελιάρης-εθνικιστής

Θελω λιστα για το τι εχει να χωρισει ο ελληνας απο τον τουρκο. Δεν εγινε τιποτα τοτε με τα Ιμια, και θα γινει τωρα?

Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να γίνει κάτι, εγώ λέω ότι όποιος δεν γουστάρει ας μην το κρατάει όταν έχει τις ευκαιρίες...

Δημοσ.

Θελω λιστα για το τι εχει να χωρισει ο ελληνας απο τον τουρκο. Δεν εγινε τιποτα τοτε με τα Ιμια, και θα γινει τωρα?

Πως δεν εγινε τιποτα. Ανοιξες τα ποδια σου για νιοστη φορα και εχασες εδαφη + οτι ξεκινησε ενας νεος γυρος τουρκικης προπαγανδας εξαιτιας του οποιου αυτη τη στιγμη δε σε αφηνουν να ακουμπησεις ουτε τα νερα νοτια της Κρητης. Φυσικα, με το να ειναι η μια πλευρα παντα υποτακτικη και υποχωρητικη , απλα θα της τον εφαρμοζει μια στο τοσο η αλλη πλευρα και σιγα το πραμα και μερικοι θα το αντιλαμβανονται ως "δεν εγινε τιποτα".

Επισης θυμιζω, 3 νεκρους. Διοτι ειναι ιεροσυλια να λεμε "δεν εγινε τιποτα".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εγινε τιποτα με τα ιμια ειπα. Οι 3 νεκροι ειναι μεσα στα "ιμια". Σαν αντιποινα δεν εγινε τιποτα.

Δημοσ.

Εννοείς ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα, όπως ήταν απολύτως φυσικό και αναμενόμενο απ' τους πάντες.

Είπαμε και ευχαριστώ απο πάνω! Θα έλεγα ότι ήταν η απόλυτη ξεφτίλα, αλλά με αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες, ναι δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει τον πάτο σαν χώρα. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο.

Οι δε 3 νεκροί, ε με τι να ασχολείσαι τώρα. Νεκροί θα παραμείνουν κάνεις δεν κάνεις κάτι!

Σε τροχαία το Σ/Κ παραπάνω νεκρούς έχεις. Δεν τρέχει και τίποτα. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...