djjohnnie13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 γεια σας εχω το συστημα e8400 core 2 duo,gigabyte g41mt-s2pt,μηνμες 8gddr 1600mhz δουλευουν στα 1033,ssd agility 3 60g και εχθες πηρα εναν seagate 2t 7200rpm 64buffer!το πληρες boot των windows ειναι περιπου 40-45sec..οι μετρησεις του ssd ειναι 125-150mb/s read kai 60-70 write,ενω του hdd seagate 120-125 kai 110-1151ειναι δυνατον να γινετε αυτο?ναι οκ εχω sata2 αλα περιμενα κατι παραπανω..απο τα bios δεν βρισκω καποια ρυθμιση για ahci mode και πριν κανω format ειχα δοκιμασει τα tips για ssd..οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του!!!
cabdik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 για ριξε μια ματια εδω...http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=697692
djjohnnie13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 δεν εβγαλα ακρη..κανας αλλος καποια βοηθεια?
kosegdit Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Με τι μετράς τις ταχύτητές σου; Δοκίμασε με το ATΤΟ και πες μας τα αποτελέσματα. Επίσης τα tips έπρεπε να τα εφαρμόσεις πριν κάνεις το format. Εσύ τα έκανες πριν; edit: Για το AHCI, μάλλον δεν το υποστηρίζει η μητρική σου, δεν ξέρω αν ένα bios update θα διόρθωνε τα πράγματα. Δες εδώ
djjohnnie13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 τι ενοεις?πρωτα κανω τα τιπς και μετα φορματ?μα ετσι δεν θα σβηστουνε ολα ετσι κι αλλιως?η δεν καταλαβαινω κατι?εκανα τισ μετρησεις αλα δεν ξερω πως να ανεβασω εικονα για να την δεις..επισης το σσδ τον εχω μονο για λειτουργικο και μου τρωει 33γιγα με windows 7 ultimate sp1 iso x64..ειναι λογικο?ευχαριστω εκ των προταιρων!!!
djjohnnie13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ο c ειναι ο ssd και ο d ειναι ο μηχανικος,και οι δυο ειναι sata 3,αλα απο οτι βλεπω κατι δεν παει καλα σε ορισμενα σημεια ο μηχανικος υπερτερει! ο c ειναι ο ssd και ο d ο μηχανικος που απο οτι βλεπω σε πολλα σημεια υπερτερει οποτε κατι παει στραβα οσο για το fw:2.22 πιστευω οτι ειναι το τελευταιο CropperCapture1.bmp CropperCapture2.bmp CropperCapture3.bmp CropperCapture4.bmp
djjohnnie13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ο c ειναι ο ssd και ο d ειναι ο hdd
k_dinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Με τι μετράς τις ταχύτητές σου; Δοκίμασε με το ATΤΟ και πες μας τα αποτελέσματα. Επίσης τα tips έπρεπε να τα εφαρμόσεις πριν κάνεις το format. Εσύ τα έκανες πριν; edit: Για το AHCI, μάλλον δεν το υποστηρίζει η μητρική σου, δεν ξέρω αν ένα bios update θα διόρθωνε τα πράγματα. Δες εδώ τι ενοεις?πρωτα κανω τα τιπς και μετα φορματ?μα ετσι δεν θα σβηστουνε ολα ετσι κι αλλιως?η δεν καταλαβαινω κατι?εκανα τισ μετρησεις αλα δεν ξερω πως να ανεβασω εικονα για να την δεις..επισης το σσδ τον εχω μονο για λειτουργικο και μου τρωει 33γιγα με windows 7 ultimate sp1 iso x64..ειναι λογικο?ευχαριστω εκ των προταιρων!!! Φαντάζομαι εννοεί οτι μπορεί να γίνει από τα BIOS. Αλλά και πάλι, από εκεί μόνο το AHCI νομίζω μπορείς να αλλάξεις
50EuroUser Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει AHCI η μητρική σου φίλε έχει το ICH7, 5 ετών περίπου southbridge. Ο Agility 3 60gb κάπου ~80mb write βγάζει, το read θα πρέπε να 'ναι στα ~200mb/sec. Για τα 33gb των windows7 άλλαξε το μέγεθος/διαδρομή του pagefile(ειδικά με 8GB όρισε το εσύ πόσο). Άλλαξε και τη διαδρομή στα my documents και θα γλιτώσεις αρκετό χωροχρόνο.
k_dinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Τώρα που το κοίταξα, ούτε η δική μου έχει.. Και σκεφτόμουν να πάρω τον Samsung 830. Αξίζει να προχωρήσω στην αγορά η θα πάει χαμένος? Αν είναι να πάρω κανέναν Caviar Black με αυτά τα χρήματα
djjohnnie13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 οκ ναι ωραια τα λες?εγω ξανακανω την απλη ερωτηση γιατι να εχει ο μηχανικος μεγαλυτερο write και read σε σχεση με των sdd?μου φενεται πολυ κουλο..ας απαντησει καποιος..?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα