Nemesis_rds Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδες. Μεχρι χτες ειχα μια 5850 xtreme αγορασμενη απο πλαισιο αλλα πλεον μας αφησε χρονους. Στο πλαισιο μου λενε οτι το μονο που μπορουν να μου κανουν ειναι να μου δωσουν ενα πιστωτικο αξιας 130Ε (οσο ειχα παρει την καρτα δλδ). Σε αυτα τα λεφτα μπορω να παρω κατι αντιστοιχο απο πλαισιο? Δν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να δωσω πολλα παραπανω, αντε 20-30Ε. Να σημειωσω οτι παιζω Battlefield 3 αυτη την περιοδο και με την 5850 ημουν οκ.
harrisxr650 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 εαν ειναι εντος εγγυησης εχω την εντυπωση οτι ειναι υποχρεομενοι να σου την αλλαξουνε με ιδια η αντιστοιχη... περιμενε να απαντησουν και οι πιο εμπειροι.
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εντος εγγυησης ειμαι αλλα δεν υπαρχει η ιδια καρτα, ουτε καινουργια, ουτε ανακατασκευασμενη. Και η δικια μου δεν επιδιορθωνεται.
GothmogGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αναγκαστικά πας σε κατι τετοιο ... http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=HD%207770 ειναι ελαφρώς χειρότερη απο την 5850 αλλα δεν έχεις αλλη επιλογή εκτος αν μπορουν να σου φερουν καμια απο αυτες! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20560
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 να τσακιστουν να σου δωσουν καλυτερη καρτα απο τη δικη σου 6870 τουλαχιστον. (η 6850 ειναι κατωτερη) μη δεχτεις πιστωτικο.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Θα πας και θα τους πεις...δεν με νοιαζει τι θα κανετε,η θα μου βρειτε μια ιδια η θα μου δωσετε μια καλυτερη.να πεις οτι δεν θελεις πιστωτικο και δεν εισαι υποχρεομενος να το δεχτεις.και εαν αρχισουν τα μα μου και τετοια........καλα ξεμπερδεματα.επειδη δεν εχουν αυτοι ποικιλια σε καρτες και τις εχουν και πανακριβα δεν φταις εσυ. 1
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 6850 ή 6870 δεν υπαρχει στο πλαισιο. Μετα απο τις 7750 και 7770 (με εξαιρεση κατι επαγγελματικες) παμε σε 7850 που κανουν 250Ε. Δεν υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν κατι τετοιο
Thanos1972 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδη δεν υπαρχει στο πλαισιο,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν στην αγορα.να τσακιστουν να σου βρουνε μια.δηλαδη επειδη δεν τις φερνουν αυτοι τι θα πει?οτι τελειωσαν? επισης,επειδη σε βλεπω οτι ψαχνεις για δικαιολογιες για να πειστεις να παρεις την 7770,εαν το κανεις αυτο τοτε εμεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. γιατι εαν πας εκει και αρχισεις τα ναι,εχετε δικιο και ενταξει και και και ....το εχασες το παιχνιδι.εχεις πληρωσει για κατι που χαλασε εντος εγγυησης?γιατι να πας σε κατι χαμηλοτερο απο αυτο που ειχες? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από Thanos1972
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και δε θελω να παρω την 7770 (αυτοι μου προτειναν να μου την αντικαταστησουν με 7750). Απλα προσπαθω να δω μεχρι που μπορει να φτασει η πιεση που μπορω να ασκησω, που σταματαει το δικο μου δικιο και αρχιζει το δικο τους. Γνωριζω περιστατικο πριν απο χρονια που σε φιλο μου αντικατεστησαν 3850 με 4850 ενω υπηρχε διαφορα τιμης αλλα δεν ξερω αν γινονται αυτα ακομα. Γι'αυτο και το ποστ μου. Αν ημουν αποφασισμενος να παω σαν αγνωμονας και να παρω αυτη που θα μου προτεινουν στην ιδια αξια με τη δικια μου τοτε δε θα εμπαινα καν στον κοπο να ρωτησω εδω.
trek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το δίκιο σου, σε καλύπτει για 6850/70. Το θέμα είναι κατα πόσο είναι εφικτό. Eίσαι και άτυχος πάντως ρε nemesis! Αν γινόταν στην αρχή του καλοκαιριού, κάτι θα μπορούσε να γίνει με 6850/70. Τώρα έχουν ψιλο-χαθεί και είναι πολύ πιθανό να σου βρουν και καμιά refurbrished, και να σου μείνει στα χέρια σε κανα μήνα. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το πιστωτικό, μάζεψε κανα φράγκο και εξηγήσου 7850.
The__Blade Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ! μην πάρεις πιστωτικό, το κατάστημα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, θα βάλεις πολλά χρήματα για να πάρεις κάτι αξιοπρεπες. Μπορεί να μην μπορείς να πετύχεις αντικατάσταση όμωσ 100% αν επιμείνεις, και αναφέρεις ΙΝΚΑ κλπ θα σου κάνουν ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 130 μετρητα! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, αφού δεν έχει αντίστοιχη πρέπει να σου δώσει μετρητα. Το πιστωτικό ΔΕΝ έχει νομική κάλυψη!! Ειναι απλά ένα χαρτί ότι σου χρωστάνε, ε αφού σου χρωστάνε ας σε πληρώσουν! Πές τα έξω από τα δόντια και θα δικαιωθείς. με 130 ευρώ είτε τσιμπάς μεταχειρισμένη με εγγύση είτε βάζει λίγα και πάς σε 7850-7870 (από φτηνο κατάστημα) 1
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Κι εγω επιστροφη χρηματων ηθελα αλλα ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι θεμα του καταστηματος να γινει αυτο αλλα δν το κανουν συνηθως (εως ποτε). Αυτο μου το ειπε αντιπροσωπος πλαισιου απο Αθηνα
Nemesis_rds Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Για οποιον ενδιαφερετε και για να του φυγει η περιεργεια, τελικα μου εκαναν επιστροφη χρηματων (μετα απο αρκετη γκρινια στο θεμα της εκδοσης χρεωστικου και μετα απο ξεκαθαρισμα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν καλυτερη καρτα απο τι δικια μου γτ η καλυτερη κανει 200Ε) 2
Inler Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ειχα αναλογο θεμα με ιδια καρτα τον Ιουνιο και παροτι προσπαθησαμε να βγαλουμε ακρη επει 1.5 ωρα (παροτι φωναζα-πηραν στα κεντρικα 2-3 τηλεφωνα-και πολλα αλλα) τελικα εκοψαν πιστωτικο....Ουτε 1e πλεον σε αυτους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα