Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει τράπεζα που να σου δίνει πιστοτική κάρτα(όχι χρεωστική) χωρίς να σου ζητάνε εκαθαριστήκό και άλλα φορολογικά?

Σκοπός μου είναι να μπορώ να την συνδέσω με paypal για άμεσες αγορές από εξωτερικό. Και επειδή δεν ξέρω τι τρέχει με τις "προπληρομένες" και κάτι άλλες που ακούω περριστασιακά, με ενδιαφέρει να'χω μια κάρτα, στην οποία θα έχω τα λεφτά, και θα μπορώ με εκείνη να πληρώσω online μετρητά κάτι που θέλω να αγοράσω, π.χ. από το ebay..

Έψαξα και στο γοογλε για το θέμα αλλά δεν βρήκα κάποιο φετινό αποτέλεσμα...Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας το πει.

Πολύ απλά θέλω να βγάλω κάρτα, αλλά δεν έχω εκαθαριστηκό και δεν κάνω και φορολογική δήλωση. Είμαι απλώς φοιτητής. Γίνεται?

Δημοσ.

χωρις εκκαθαριστικο η εθνικη μου εδωσε 2 καρτες! :-D

αλλα μου φαινεται οτι ηταν μερος διαφημιστικου και κατι τετοια

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει τράπεζα που να σου δίνει πιστοτική κάρτα(όχι χρεωστική) χωρίς να σου ζητάνε εκαθαριστήκό και άλλα φορολογικά?

Σκοπός μου είναι να μπορώ να την συνδέσω με paypal για άμεσες αγορές από εξωτερικό. Και επειδή δεν ξέρω τι τρέχει με τις "προπληρομένες" και κάτι άλλες που ακούω περριστασιακά, με ενδιαφέρει να'χω μια κάρτα, στην οποία θα έχω τα λεφτά, και θα μπορώ με εκείνη να πληρώσω online μετρητά κάτι που θέλω να αγοράσω, π.χ. από το ebay..

Έψαξα και στο γοογλε για το θέμα αλλά δεν βρήκα κάποιο φετινό αποτέλεσμα...Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας το πει.

Πολύ απλά θέλω να βγάλω κάρτα, αλλά δεν έχω εκαθαριστηκό και δεν κάνω και φορολογική δήλωση. Είμαι απλώς φοιτητής. Γίνεται?

χρεωστικη καρτα θες.

• Like 2
Δημοσ.

χρεωστικη θες. η πιστωτικη εχει νοημα μονο αν θες να την χρησιμοποιήσεις για δοσεις ή για ενοικίαση αυτοκινήτου.

χρεωστική δε σημαίνει προπληρωμένη. αν και δεν υπαρχει κατι κακο και με τις προπληρωμενες..

και γενικα ΟΛΕΣ συνδεονται με πεηπαλ.

Δημοσ.

χρεωστικη καρτα θες.

φίλε να σου πω, δεν ξέρω πως λέγετε η κάρτα που θέλω... Δεν την θέλω για να κάνω δώσεις(αλλά κι αν κάνει και δώσεις δεν με χαλάει :P) .. κυρίως την θέλω για να πληρώνω άμεσα κάτι που θα αγοράζω online μέσω paypal. δηλαδή να την συνδέσω στο paypal. Δε θέλω να είναι από τις κάρτες που αν δεν έχω υπόλοιπο στον λογαριασμό μου να παίρνουν από την τράπεζα και μετά εγώ να πληρώνω οφειλές στην τράπεζα.. Απλώς θέλω να αγοράζω με τα λεφτά που θα έχω ήδη στον λογαριασμό. Ελπίζω να το έθεσα κατανοητά. Αλλά δεν έχω εκκαθαριστικό και από ότι μου λένε μερικοί, χωρίς εκκαθαριστικό δεν μπορώ να έχω κάποια κάρτα....

Δημοσ.

1.Αυτο που θες να κανεις, λεγεται ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!

2.Η χρεωστικη δεν θελει εκκαθαριστικο

3.Πας σε ενα καταστημα της τραπεζας πειραιως, τους λες οτι θες μια χρεωστικη για αγορες μεσω ιντερνετ.

4. Αφου στην δωσουν, ερχεσαι εδω παλι να σου πουμε τα υπολοιπα(πως θα την συνδεσεις με PayPal)

Δημοσ.

3.Πας σε ενα καταστημα της τραπεζας πειραιως, τους λες οτι θες μια χρεωστικη για αγορες μεσω ιντερνετ.

Εάν κάνει αυτό το λάθος, θα τον πρήξουν να πάρει την προπληρωμένη WeBuy. Να μην αναφέρεις ότι τη θέλεις για αγορές από internet! Πες απλά ότι θέλεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να σου εκδώσουν και χρεωστική κάρτα γι αυτόν, τίποτα περισσότερο. Καμία αναφορά στο "τι την θες τη χρεωστική", άμα δε θες να σου σπάσουν τα νεύρα.

Και οι προπληρωμένες έχουν ένα (μεγάλο) κακό: έξοδα "φόρτισης". Κάθε φορά που "βάζεις λεφτά" χρεώνεσαι. Με χρεωστική αυτό δεν ισχύει.

Δημοσ.

χωρις εκκαθαριστικο η εθνικη μου εδωσε 2 καρτες! :-D

αλλα μου φαινεται οτι ηταν μερος διαφημιστικου και κατι τετοια

Προφανώς cash cards ή plus που είναι και χρεωστική μαζί. Αποκλείεται να σου έδωσαν πιστωτική χωρίς εκκαθαριστικό εφορίας. Εδώ δε δίνουν χωρίς εγγυητή κιόλας που ήθελα να βγάλω φοιτητική.

Δημοσ.

Εάν κάνει αυτό το λάθος, θα τον πρήξουν να πάρει την προπληρωμένη WeBuy. Να μην αναφέρεις ότι τη θέλεις για αγορές από internet! Πες απλά ότι θέλεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να σου εκδώσουν και χρεωστική κάρτα γι αυτόν, τίποτα περισσότερο. Καμία αναφορά στο "τι την θες τη χρεωστική", άμα δε θες να σου σπάσουν τα νεύρα.

Και οι προπληρωμένες έχουν ένα (μεγάλο) κακό: έξοδα "φόρτισης". Κάθε φορά που "βάζεις λεφτά" χρεώνεσαι. Με χρεωστική αυτό δεν ισχύει.

ισχυει

και οι εβραιοι το βαλανε 2 ευρω

Δημοσ.

Αποκλείεται να σου έδωσαν πιστωτική χωρίς εκκαθαριστικό εφορίας. Εδώ δε δίνουν χωρίς εγγυητή κιόλας που ήθελα να βγάλω φοιτητική.

Μια χαρα βγαζουν και χωρις εγγυητη, εγω καταφερα να βγαλω με φοιτητικη ταυτοτητα και πασο ;)

Δημοσ.

Φοιτητική, ξεφοιτητική κι εμένα μου ζήτησαν και εγγυητή και εκκαθαριστικό. Καλά, εκκαθαριστικά όσα θέλουν... Τεσπα, κρίμα γιατί έχει πολύ καλούς όρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...