Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μα εσύ θέλεις debit. Άλλο αυτό. Εμείς λέμε για πιστωτική. ΑΦΜ όμως καλό είναι να 'χεις.
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @galatea: σε ποια τραπεζα πηγες και σου ζητησαν εκκαθαριστικο για φοιτητικη; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από pabou13
DioNiSis_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 συνήθως ολες οι τραπεζες θελουν ενα επίσημο έγγραφο με το αφμ, γι αυτο και ζητανε το εκκαθαριστικό. μπορεις ομως να τους δωσεις διπλομα οδηγησης ή βεβαίωση αποδοσης αφμ.
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 @galatea: σε ποια τραπεζα πηγες και σου ζητησαν εκκαθαριστικο για φοιτητικη; Στην ίδια τράπεζα που μου ζήτησαν εγγυητή (εγώ εκεί κολλάω, γιατί εκκαθαριστικό οκ, έχω!). Εθνική. Πρέπει για κάποιο λόγο να εγγυηθεί κάποιος σώνει και ντε.
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αφου η Εθνικη δεν βγαζει φοιτητικη πιστωτικη λογικο ειναι να σου ζητησαν εκκαθαριστικο, εγγυητη κτλ. Λογικα θα σου μιλαγαν για απλη πιστωτικη και οχι φοιτητικη. Πηγαινε στην Citibank και βγαλε μια με την ταυτοτητα και το πασο Αυτες ειναι οι διαθεσιμες καρτες για φοιτητες: http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/affinity.htm http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/student.htm http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/vodafone.htm
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Είχα προσπαθήσει όταν ακόμα είχαν πρόγραμμα για φοιτητική πιστωτική μιας και στην περιοχή μου μόνο Εθνική έχουμε (κατσικοχώρι παιδί μου το Νέο Φάληρο)!!! Ευχαριστώ πάντως! Για να δούμε!
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Νομιζω μπορεις να κανεις αιτηση και online. Aπλως στελνουν εναν courrier και παιρνει οτι θα σου ζητησουν, αφου λαβουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια θα προχωρησουν με την αιτηση σου. Απο την στιγμη που θα εγκριθει θα σoυ στειλουν τη πιστωτικη σπιτι ταχυδρομικως. Ετσι νομιζω πως γινεται, αν ενδιαφερεσαι μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις 1
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Α καλά μωρέ. Προτιμώ να ανέβω κέντρο Πειραιά, να πάω στη Citi και να τους ζαλίσω με 1m ερωτήσεις :DDD Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ χρήσιμη μια τέτοια πιστωτικη (γιατί γενικά δεν είμαι υπέρ).
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Aαα οκ, νομιζα πως δεν ειχες προσβαση σε υποκαταστημα και γι'αυτο το προτεινα. Μια χαρα, απο τοτε που την εβγαλα δεν εγω κανενα προβλημα, 100% ευχαριστημενος!
kfyros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 για να ανοίξεις λογαριασμό πλέον θέλουν κάποιο έγγραφο που να δείχνει τον ΑΦΜ σου (για φορολογικούς ελέγχους).. αυτοί σου ζητάνε το εκκαθαριστικό ΠΟΝΗΡΑ για να δούνε και τα εισοδήματα σου και να το δώσουν σε συνεργαζόμενες εταιρίες για να σε πρήξουν στα τηλέφωνα (για κάρτες - δάνεια - κλπ.) .. Χρεωστική κάρτα θέλεις, από τη στιγμή που έχεις λογαριασμό (visa ή mastercard debit) για την οποία δεν πρέπει να χρειάζονται τίποτα άλλο εκτός από απλή αίτηση.. αλλά μια απορία : στο paypal δέχονται χρεωστικές κάρτες ή μονο πιστωτικές - λογαριασμούς τραπέζης ; δεν το ξέρω, για αυτό και ρωτάω (έχω Paypal με πιστωτική, αλλά απ' ότι θυμάμαι όταν είχα ανοίξει το λογαριασμό παίρνανε μόνο credit card ή bank accounts).. μην πάρεις προπληρωμένη, είναι κλοπή οι προμήθειες γεμίσματος που ζητάνε.. το θέμα είναι ότι η προπληρωμένη visa θεωρείται πιστωτική και τη δέχονται περισσότερα sites απ' ότι την χρεωστική (η οποία λειτουργεί με άλλο μηχανισμό γιατί αν δεν έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός τα χάσανε τα λεφτά τους)..
lambroszekis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρα, απο τοτε που την εβγαλα δεν εγω κανενα προβλημα, 100% ευχαριστημενος! Ποσο ειναι το επιτοκιο της καρτας και ποια η ετησια συνδρομη για μια τετοια καρτα; Μιλαω παντα για την φοιτητικη πιστωτικη. Ευχαριστω!
Galatea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/studv_more.htm Δεν αναφέρει το επιτόκιο (στην περίπτωση δλδ που δεν καταβάλλεις την ελάχιστη δόση) ούτε τη μηνιαία συνδρομή, αλλά μπορεις να πάρεις να τους ρωτήσεις!
lambroszekis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν αναφέρει το επιτόκιο (στην περίπτωση δλδ που δεν καταβάλλεις την ελάχιστη δόση) ούτε τη μηνιαία συνδρομή, αλλά μπορεις να πάρεις να τους ρωτήσεις! Δεν ειμαι Ελλαδα, οποτε ειναι λιγο δυσκολο να παω να ρωτησω. Απλα το σκεφτομαι για το αμεσο μελλον ισως χρειαστει και απλα θελω να εκτιμησω αν συμφερει τελικα η χρηση μιας τετοιας καρτας.
pabou13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Eδω ειναι ολα τα στοιχεια για την καρτα τα οποια επιβεβαιωνω και εγω επειδη την εχω: http://www.moneyexpert.gr/default.aspx?pid=52&la=1&prid=268
chrisSerres Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 παιδιά έφαγα "Χ" από εθνική, ακόμα δεν μπόρεσα να ευκαιραίσω πρωινό να πάω στην Πειραιώς Όταν πάω Πειραιώς θα σας πω και εκεί τι θα μου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα