Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@galatea: σε ποια τραπεζα πηγες και σου ζητησαν εκκαθαριστικο για φοιτητικη;

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.

συνήθως ολες οι τραπεζες θελουν ενα επίσημο έγγραφο με το αφμ, γι αυτο και ζητανε το εκκαθαριστικό.

μπορεις ομως να τους δωσεις διπλομα οδηγησης ή βεβαίωση αποδοσης αφμ.

Δημοσ.

@galatea: σε ποια τραπεζα πηγες και σου ζητησαν εκκαθαριστικο για φοιτητικη;

Στην ίδια τράπεζα που μου ζήτησαν εγγυητή (εγώ εκεί κολλάω, γιατί εκκαθαριστικό οκ, έχω!). Εθνική. Πρέπει για κάποιο λόγο να εγγυηθεί κάποιος σώνει και ντε.

Δημοσ.

Αφου η Εθνικη δεν βγαζει φοιτητικη πιστωτικη λογικο ειναι να σου ζητησαν εκκαθαριστικο, εγγυητη κτλ.

Λογικα θα σου μιλαγαν για απλη πιστωτικη και οχι φοιτητικη.

Πηγαινε στην Citibank και βγαλε μια με την ταυτοτητα και το πασο

Αυτες ειναι οι διαθεσιμες καρτες για φοιτητες:

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/affinity.htm

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/student.htm

http://www.citibank.com/greece/consumer/cards/citibank/vodafone.htm

Δημοσ.

Είχα προσπαθήσει όταν ακόμα είχαν πρόγραμμα για φοιτητική πιστωτική μιας και στην περιοχή μου μόνο Εθνική έχουμε (κατσικοχώρι παιδί μου το Νέο Φάληρο)!!! Ευχαριστώ πάντως! Για να δούμε!

Δημοσ.

Νομιζω μπορεις να κανεις αιτηση και online.

Aπλως στελνουν εναν courrier και παιρνει οτι θα σου ζητησουν, αφου λαβουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια θα προχωρησουν με την αιτηση σου.

Απο την στιγμη που θα εγκριθει θα σoυ στειλουν τη πιστωτικη σπιτι ταχυδρομικως.

Ετσι νομιζω πως γινεται, αν ενδιαφερεσαι μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Α καλά μωρέ. Προτιμώ να ανέβω κέντρο Πειραιά, να πάω στη Citi και να τους ζαλίσω με 1m ερωτήσεις :DDD Ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ χρήσιμη μια τέτοια πιστωτικη (γιατί γενικά δεν είμαι υπέρ).

Δημοσ.

Aαα οκ, νομιζα πως δεν ειχες προσβαση σε υποκαταστημα και γι'αυτο το προτεινα.

Μια χαρα, απο τοτε που την εβγαλα δεν εγω κανενα προβλημα, 100% ευχαριστημενος!

Δημοσ.

για να ανοίξεις λογαριασμό πλέον θέλουν κάποιο έγγραφο που να δείχνει τον ΑΦΜ σου (για φορολογικούς ελέγχους)..

αυτοί σου ζητάνε το εκκαθαριστικό ΠΟΝΗΡΑ για να δούνε και τα εισοδήματα σου και να το δώσουν σε συνεργαζόμενες εταιρίες για να σε πρήξουν στα τηλέφωνα (για κάρτες - δάνεια - κλπ.) ..

Χρεωστική κάρτα θέλεις, από τη στιγμή που έχεις λογαριασμό (visa ή mastercard debit) για την οποία δεν πρέπει να χρειάζονται τίποτα άλλο εκτός από απλή αίτηση..

αλλά μια απορία : στο paypal δέχονται χρεωστικές κάρτες ή μονο πιστωτικές - λογαριασμούς τραπέζης ;

δεν το ξέρω, για αυτό και ρωτάω (έχω Paypal με πιστωτική, αλλά απ' ότι θυμάμαι όταν είχα ανοίξει το λογαριασμό παίρνανε μόνο credit card ή bank accounts)..

μην πάρεις προπληρωμένη, είναι κλοπή οι προμήθειες γεμίσματος που ζητάνε..

το θέμα είναι ότι η προπληρωμένη visa θεωρείται πιστωτική και τη δέχονται περισσότερα sites απ' ότι την χρεωστική (η οποία λειτουργεί με άλλο μηχανισμό γιατί αν δεν έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός τα χάσανε τα λεφτά τους)..

Δημοσ.

Μια χαρα, απο τοτε που την εβγαλα δεν εγω κανενα προβλημα, 100% ευχαριστημενος!

Ποσο ειναι το επιτοκιο της καρτας και ποια η ετησια συνδρομη για μια τετοια καρτα; Μιλαω παντα για την φοιτητικη πιστωτικη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν αναφέρει το επιτόκιο (στην περίπτωση δλδ που δεν καταβάλλεις την ελάχιστη δόση) ούτε τη μηνιαία συνδρομή, αλλά μπορεις να πάρεις να τους ρωτήσεις!

Δεν ειμαι Ελλαδα, οποτε ειναι λιγο δυσκολο να παω να ρωτησω. Απλα το σκεφτομαι για το αμεσο μελλον ισως χρειαστει και απλα θελω να εκτιμησω αν συμφερει τελικα η χρηση μιας τετοιας καρτας.

Δημοσ.

παιδιά έφαγα "Χ" από εθνική, ακόμα δεν μπόρεσα να ευκαιραίσω πρωινό να πάω στην Πειραιώς Όταν πάω Πειραιώς θα σας πω και εκεί τι θα μου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...