Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 το ναρκωτικο του internet!ρε παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα μικροκυματα στα οποια πρεπει να συγχρωνιστει ο εγκεφαλος για να χαλαρωσει!ετσι διαβασα οτι δουλευει!θα δοκιμασω τωρα πριν πεσω για υπνο το beat lucid dreaming!http://www.youtube.com/watch?v=S_i4f8Ymd4w&feature=fvwrel γενικα ψαξτε λιγο στο Internet για το idoser και πειτε μου την γνωμη σας
sphinxgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μουφα! Το είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια και είχα κατεβάσει και καλά κάτι εκατοντάδες ήχους. Άσε που παίζει ρόλο και απο που τα ακούς. Διαφορετικά ηχεία, παράγουν διαφορετικές συχνότητες. Εμένα πάντως με αυτούς τους ήχους σε 2-3 λεπτά με παίρνει ο ύπνος! Χωρίς αυτούς με παίρνει σε 5-10sec! Οπότε το συμπέρασμα είναι πως προκαλούν και αϋπνία!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 λολ δν ξερω ρε σεις!εχω για headset Τ razer megalodon
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μικροκύματα πάντως δεν είναι. Μια πίπα θόρυβος που δεν κάνει τίποτα πες ότι είναι να πέσεις μέσα
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλα αυτός ο θόρυβος από το βίντεο είναι και καλά o ήχος που σου πειράζει τον εγκέφαλο; omg
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αποδεικνύεται, με απλά concept, ότι δεν μπορούν να δώσουν τα τεχνικά στοιχεία που λένε ότι δίνουν (π.χ. συγκεκριμένες συχνότητες κτλ). Οπότε, εφόσον αυτά που λένε ότι "παράγουν" δεν ισχύουν, τότε δεν ισχύει ότι μπορούν να έχουν και τα αποτελέσματα που λένε.
ktiniatros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο «ναρκωτικό» iDoser που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές. Η εθιστική «ουσία» που τρελαίνει τον εγκέφαλο υποσχόμενη «διεγερτικές εμπειρίες», κυκλοφορεί σε ψηφιακά αρχεία και έτσι ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να προμηθευτούν τη «δόση» τους από το ίντερνετ. «Η δόση είναι βασισμένη σε ηχητικά κύματα, τα οποία έχουν ενσωματωθεί με ειδική επεξεργασία σε κοινά μουσικά αρχεία (MP3) και πωλούνται ως αρχεία drg. Με ένα ειδικό πρόγραμμα που διατίθεται δωρεάν στο ίντερνετ, ο χρήστης μπορεί να τα “κατεβάσει”, να τα ακούσει και να “φτιαχτεί”. Χρειάζεται ένα απλό download, ένα δωμάτιο χωρίς φως, κλειστά μάτια με μια πετσέτα ή μαντίλι και συγκέντρωση. Από εκεί και πέρα, το iDoser αναλαμβάνει δράση και “ξυπνά” συγκεκριμένα σημεία του εγκεφάλου, τα οποία ενεργοποιούνται όταν γίνεται χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ναρκωτικό δρα κατευθείαν στον εγκέφαλο και για αρκετή ώρα ο χρήστης βρίσκεται εκτός εαυτού» τονίζει αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται «για ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο καθώς οι δράστες για να προσελκύσουν πελάτες, φροντίζουν να δίνουν τις πρώτες “δόσεις” δωρεάν». Από τις αρχές του χρόνου, οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με περιστατικά που αφορούσαν το ναρκωτικό iDoser. Μάλιστα, το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, όταν μια απελπισμένη μητέρα από το Παλαιό Φάληρο επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζήτησε βοήθεια για τον ανήλικο γιό της. Όπως είπε η ίδια σερφάριζε επί ώρες στο ίντερνετ, άκουγε μια περίεργη μουσική και έπειτα «τρελαινόταν»: βρισκόταν σε υπερένταση και δε μπορούσε να ελέγξει τις αντιδράσεις του. Ήδη, οι ιστοσελίδες-βαποράκια αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και σε κάποια site παρέχονται και οδηγίες. Μετά τις πρώτες δοκιμαστικές «δόσεις», πωλούν τα ηχητικά ναρκωτικά σε πολύ φθηνές τιμές (5 δολάρια) προκειμένου να έχει πρόσβαση ο καθένας, ακόμη και ανήλικα παιδιά. Γι’ αυτό το λόγο, οι αστυνομικοί εφιστούν την προσοχή στους γονείς για να ελέγχουν σε ποιες ιστοσελίδες μπαίνει το παιδί τους και με ποιούς έχει έρθει σε επαφή. Περισσότερα: Το «ναρκωτικό» που τρελαίνει τον εγκέφαλο | E-Radio.gr Blog
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παραπανω φτιαχνομαι με ambient, παρα με αυτην την κοτσανα. ΥΓ. Τα μικροκυματα δεν ειναι αντιληπτα απο την ανθρωπινη ακοη. ΥΓ2. Γελαω υπερβολικα με την χρηση διαφορων ορων στο απο πανω ποστ οπως "ιστοσελιδες-βαπορακια" ( ), "δοσεις" κλπ
REDODIN7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μουφα! Το είχα δοκιμάσει πριν αρκετά χρόνια και είχα κατεβάσει και καλά κάτι εκατοντάδες ήχους. Άσε που παίζει ρόλο και απο που τα ακούς. Διαφορετικά ηχεία' date=' παράγουν διαφορετικές συχνότητες. Εμένα πάντως με αυτούς τους ήχους σε 2-3 λεπτά με παίρνει ο ύπνος! Χωρίς αυτούς με παίρνει σε 5-10sec! Οπότε το συμπέρασμα είναι πως προκαλούν και αϋπνία!!![/quote'] Από ότι έχω διαβάσει (δεν λεω οτι ισχυει) πρέπει να έχεις τα φώτα κλειστά και τα μάτια και να είσαι σε απόλυτη ηρεμια για να σε "πιασει".
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ΥΓ. Τα μικροκυματα δεν ειναι αντιληπτα απο την ανθρωπινη ακοη. Λογικό, αφού δεν είναι ηχητικά κύματα.(Και δεν μιλάμε νομίζω γιαυτό)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Λογικό, αφού δεν είναι ηχητικά κύματα. Το ιδιο λεμε. *Αν και δεν υπαρχουν ηχητικα και μη ηχητικα κυματα. Υπαρχουν συχνοτητες που αντιλαμβανεται το ανθρωπινο αυτι και αλλες που δεν τις αντιλαμβανεται. (Και δεν μιλάμε νομίζω γιαυτό) Ο ορος μικροκυματα, απο τις λιγοστες μου γνωσεις, αναφερεται σε συγκεκριμενο φασμα συχνοτητων. Τωρα αν στην espresso και τις "ιστοσελιδες-βαπορακια" γραφουν οτι πιπα τους ερθει και βαφτιζουν μικροκυματα τα 20hz εως 20khz ευκαιρια να ανανεωσω κι εγω τις γνωσεις μου και να περασω και απο κανεναν επιστημονα να του σκισω τα πτυχια του.
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 μουφα , το ειχα δοκιμάσει απο περιέργεια οταν ειχε βγει παλια και δεν μου έκανε τίποτα. (αυτό που περίμενα δηλαδή)
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 *Αν και δεν υπαρχουν ηχητικα και μη ηχητικα κυματα. Υπαρχουν συχνοτητες που αντιλαμβανεται το ανθρωπινο αυτι και αλλες που δεν τις αντιλαμβανεται. Υπάρχουν. Τα ηχητικά κύματα είναι ταλαντώσεις του αέρα. Τα μικροκύματα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα και εννοείται πως δεν μπορούν να παραχθούν από ένα ηχείο υπολογιστή. Αλλά ακόμα και να μπορούσαν δεν θα προκαλούσαν έκσταση αλλά... βράσιμο του εγκεφάλου. Και καρκίνο βεβαίως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα