Arkoudelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Να πω κι εγώ τη δική μου περίπτωση μήπως και βοηθήσω. Μετά απο συνεχείς επανεκκινήσεις και με πρώτο ύποπτο το τροφοδοτικό, δοκιμάζω με άλλο και όλα δουλεύουν ρολόι. Αγοράζω καινούριο τροφοτοδοτικό (το παλιό πήγαινε για απόσυρση έτσι κι αλλιώς), το συνδέω και αρχίζουν οι επανεκκινήσεις. Μετά από πολλές "ευχές" προσπαθώ να βρω τι φταίει και το πρόβλημα το δημιουργούσε τελικά η κάρτα γραφικών. Οταν λες επανεκκινησεις αναφερεσαι στην ιδια περιπτωση που περιγραφω στο πρωτο post ptz13;
ptz13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Οταν λες επανεκκινησεις αναφερεσαι στην ιδια περιπτωση που περιγραφω στο πρωτο post ptz13; Ναι ίδια περίπτωση με μόνη διαφορά ότι εμένα μου έβγαζε και μήνυμα "the previous overclocking attempt has failed" χωρίς να έχω κάνει o/c.
Arkoudelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ναι ίδια περίπτωση με μόνη διαφορά ότι εμένα μου έβγαζε και μήνυμα "the previous overclocking attempt has failed" χωρίς να έχω κάνει o/c. Δε μου βγαζει κατι παρομοιο. Εντωμεταξυ δεν μου το κανει συνεχεια. Μπορει να περασει και μια μερα και να μη κανει τιποτα. Αν δε το παρουσιασει τις επομενες μερες τωρα που ειναι εκτος UPS τοτε θα παρω ενα τροφοδοτικο να βαλω πανω. Ποιο θα μου προτεινατε σε μια τετοια περιπτωση; Αλλο ενα clue προστεθηκε πριν λιγο στο μυστηριο. Οπως εγραψα πιο πανω ο υπολογιστης ειναι απευθειας στη μπριζα. Απο περιεργεια πηγα να κλεισω και να ανοιξω το UPS. Ε λοιπον καθε φορα που το κανω στο κλεισιμο πεφτει ο γενικος. Τυχαιο; Δε νομιζω! Επισης με τον υπολογιστη κατευθειαν στη μπριζα και ανοιχτο το διακοπτη του τροφοδοτικου τον εβγαλα και τον ξαναεβγαλα στη μπριζα με τον υπολογιστη σβηστο. Επεσε ο γενικος. το κανω δευτερη φορα. Δε πεφτει ο γενικος Ετοιμος για εκπαραθυρωση ο υπολογιστης
Arkoudelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μεχρι στιγμης παει κανονικα το συστημα. Σκεφτομαι για καινουργιο τροφοδοτικο και σιγουρα για καινουργιο UPS. Για να μη μπερδευομαστε ανοιγω καινουργιο thread. Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις παιδια!
Arkoudelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μετά από μια μέρα λειτουργίας εκτός UPS το μηχανάκι κάνει τα ίδια με μια διαφορά. Τώρα μπαίνει στο BIOS και προχωράει μέχρι την οθόνη επιλογής εκκίνησης των Windows (ότι δεν έγινε σωστό restart και τις τρεις επιλογές για safe mode, κανονική εκκίνηση μπλα μπλα μπλα) όπου και ψοφάει πάλι για να κάνει επανεκκίνηση. Σημειοτέον την ώρα που έγινε αυτό είχα ανοιχτό mozilla και windows media player............. Δοκιμάζω τώρα, σύμφωνα με τη περίπτωση του ptz13, τη κάρτα γραφικών. Την έβγαλα, αφήνοντας το με την on board, για να δώ τι θα κάνει. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα..........κλάψ
Arkoudelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δουλεύει το μηχάνημα χωρίς πρόβλημα χωρίς τη κάρτα γραφικών επάνω μόνο με την onboard Intel G33. Θα δοκιμάσω μεθάυριο πάνω της μια 440GT και άν κάνει πάλι τα ίδια τότε θεωρώ ότι έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και παραγγέλνω άλλο. Εαν όχι τότε φταίει η κάρτα γραφικών οπότε κρατάω την Nvidia και τέλος. Ποιά είναι η γνώμη σας;
Arkoudelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το μηχανάκι έμεινε 2 μέρες με την onboard Intel G33 χωρίς προβλήματα και σήμερα δανείστηκα μια MSI 440GT http://www.msi.com/product/vga/N440GT-MD1GD3-LP.html παίζοντας εδώ και 3-4 ώρες παιχνίδια χωρίς πρόβλημα πάλι. Άρα λογικά έφταιγε η κάρτα γραφικών http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&lid=1&pid=1394&leg=0 και όχι το PSU, όπως πολύ σωστά είχε πει ο whocares. Ευτυχώς η κάρτα είναι σε εγγύηση από το Πλαίσιο. Ελπίζω να μου την αντικαταστήσουνε! Λέμε τώρα . Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τη συνδρομή σας
Arkoudelos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μάγκες, μετά από μια περιπετειούλα περί εγγύησης, έβαλα σήμερα πάνω καινούργιο τροφοδοτικό, και το μηχάνημα πάει κρέμα. Μερβεγιέ που λένε! Να στε όλοι καλά για τη συζήτηση!!
John-lamia Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 απ την στιγμη που δεν εχεις σταθερό πρόβλημα ισως να ειναι μητρική. τσέκαρε για φουσκωμένους πυκνωτές πανω απ τις μνήμες και γυρο απ την βαση του επεξεργαστή.
Arkoudelos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Για καλό και για κακό τσέκαρα και αυτό που μου είπες John-lamia αλλά δε παρατήρησα κάτι. Ευχαριστώ για τη παρατήρηση πάντως, ποτέ δε ξέρεις. Περιπέτεια τέλος!
άδικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Αφού είπες θα αλλάξεις τη vga, τελικά το psu άλλαξες; Βεβαιώθηκες πως φταίει αυτό τελικά; Από το τροφοδοτικό στη γραφικών & από τη γραφικών στο τροφοδοτικό. Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα γιατί για τροφοδοτικό έδειχνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα