Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ένας φίλος μου πρότεινε να πάμε Βουλγαρία κάποια στιγμή για ψώνια, κυρίως ρούχα. Ελεγε ότι έχει αρκετά χαμηλές τιμές για ψώνια και θα το συνδυάσουμε σαν εκδρομή. Αξίζει; Ξερετε τίποτα;

Δημοσ.

Εάν μένεις αρκετά βόρεια, κοντά στα σύνορα, καρα-αξίζει. Πολλοί πηγαίνουν στη Βουλγαρία ακόμα και για... βενζίνη.

Δημοσ.

ακόμα και για το Καρφούρ πάνε ... ακόμα και για οδοντίατρο ... Πάρα πολλοί Έλληνες Ιατροί έχουν μεταφέρει εκεί τα ιατρεία τους ...

Δημοσ.

Ημουν σε κατι φιλους Σερρες το προηγουμενο καλοκαιρι και προτεινανε να παμε μονοημερα με το αμαξι. Το αφησαμε στα συνορα το αμαξι και αφου τα περασαμε πηραμε απο εκει ενα απο τα πολλα ταξι που υπηρχαν... Μας πηγανε στο Σαντανσκι με γυρω στα 20€. Φτασαμε λοιπον.(Θα μιλησω αποκλειστικα για οτι ειδα εκει και μονο και οχι γενικα για αλλες πολεις μιας και δε ξερω!). Στο Σαντανσκι λοιπον επικρατουσε απολυτη βρωμια. Πηγαμε σε 4 μεγαλα πολυκαταστηματα με ρουχα και οι τιμες ηταν εξεφτελιστικες με υπερβολικα χαλια ποιοτητα ομως. Σε ενα πολυκαταστημα πηγα τουαλετα και οπως μπηκα εμφανιστηκε μια βουλγαρα απο πισω και καταλαβατε τι ζητησε για... 5€! Εφυγα βεβαιως βεβαιως! Ψωνισα κατι λιγα πραγματα αλλα τιποτα το αξιολογο για ρουχα.

Συμπερασμα: Δε θα ξαναπηγαινα για κανενα λογο εγω προσωπικα, συχαινομουν να πιω ακομα και νερο απο τα κλειστα μπουκαλια τους εκει. Στα συνορα ειχαμε παει στο PROCOΜ στο Προμαχωνα..

Υ.Γ. Μπορει να γινομαι υπερβολικος αλλα επειδη εχω παει σε παρα πολλα μερη αυτα ειναι τα συμπερασματα μου για το Σαντανσκι και ΜΟΝΟ για αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

ολα καλα αλλα -νομιζω- πως τα περισσοτερα "επωνυμα" προιοντα (κυριως ειδη ρουχισμου) εκει ειναι μουφα..

Συμπερασμα: Δε θα ξαναπηγαινα για κανενα λογο εγω προσωπικα, συχαινομουν να πιω ακομα και νερο απο τα κλειστα μπουκαλια τους εκει. Στα συνορα ειχαμε παει στο PROCOΜ στο Προμαχωνα..

Α για το συγκεκριμενο εχω ακουσει και εγω αλλα ισχυει το ιδιο.Δλδ ειναι οντως επωνυμα τα ρουχα εκει;;;

Δημοσ.

ολα καλα αλλα -νομιζω- πως τα περισσοτερα "επωνυμα" προιοντα (κυριως ειδη ρουχισμου) εκει ειναι μουφα..

Α για το συγκεκριμενο εχω ακουσει και εγω αλλα ισχυει το ιδιο.Δλδ ειναι οντως επωνυμα τα ρουχα εκει;;;

Ειχε αρκετα επωνυμα μαγαζια. Συγκεκριμενα πηρα ενα δερματινο παλτο για δωρο 70€(!). Κανονικο δερμα!

Δημοσ.

Μουφα είναι παιδιά..

Οι κινεζιές καλύτερης ποιότητας είναι..

Πηγαινοερχόμουν πέρισυ για την δουλειά μου ένα χρόνο...

Για κάποια άλλα πράγματα λέει,για ρούχα όχι

@cris41

Γιατί αφήσατε το αμάξι στα σύνορα;

Περνάς τα σύνορα και πιο κάτω αριστερά βγάζεις πασο 5€ το κολλάς στο τζάμι και έχεις ελευθέρας σε όλη την βουλγαρία για 5 μέρες νομίζω..δεν θυμάμαι ακριβώς...

Οι μπάτσοι εκεί δεν σε ενοχλούν αρκεί να έχεις πασο και ανοιχτα τα φώτα μέρα-νύχτα ενώ οδηγάς

Και ασφαλώς δεν χρειάζεται διαβατήριο,μόνο ευρωπαϊκή ταυτότητα

• Like 1
Δημοσ.

@cris41

Γιατί αφήσατε το αμάξι στα σύνορα;

Περνάς τα σύνορα και πιο κάτω αριστερά βγάζεις πασο 5€ το κολλάς στο τζάμι και έχεις ελευθέρας σε όλη την βουλγαρία για 5 μέρες νομίζω..δεν θυμάμαι ακριβώς...

Οι μπάτσοι εκεί δεν σε ενοχλούν αρκεί να έχεις πασο και ανοιχτα τα φώτα μέρα-νύχτα ενώ οδηγάς

Ειχαμε ακουσει οτι στο Σαντανσκι μολις δουν αμαξι αμεσως σπανε παραθυρα κλεβουν κλπ. Δε ξεραμε αν ισχυε βεβαια αλλα επειδη θελαμε να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο το αφησαμε στα συνορα(οπως παρα πολλοι αλλοι για τον ιδιο λογο) και πηγαμε με την ηρεμια μας.

Δημοσ.

Πέραν των μονίμως ανοιχτών φώτων , καλή λύση είναι να έχεις ενα 20λεβο ( 20 λεβ ) μέσα στο δίπλωμα σε περίπτωση που σε σταματήσουν τροχονόμοι .

• Like 1
Δημοσ.

Σόφια που έχω κάμποσες φορές κέντρο και εμπορικά κέντρα, τα επώνυμα ρούχα - υποδήματα, καλυντικά σχεδόν ίδες τιμές με Ελλάδας αγορά. πχ Columbia, vichy οι τιμές ίδιες με Ελλάδας.

Δημοσ.

Εμείς 2 αμαξια πετριτς,μπανσκο και σόφια που είχαμε πάει δεν αντιμετωπίσαμε τέτοια προβλήματα...

Άσε που επειδή είμασταν έλληνες σαν πασάδες μας φερόντουσαν

Δημοσ.

στα επωνυμα προιοντα/μαγαζια οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες.. αντε να τυχει κανα 10-15% πιο φτηνα και αυτο ισως σε ρουχα/φαγωσιμα μονο

το σαντανσκι ενα (τσιγκανο)-χωριο ειναι ουσιαστικα , τι περιμενες να βρεις? τα μοναδικα τους εσοδα ειναι απτους ελληνες που ανεβαινουν για καζινα/μπουρδελα κλπ

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, πόσες ώρες είναι με το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Σόφια ;

5.30? 5.45? καπου εκει.. επειδη κανει κ στασεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...