Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου καρτα γραφικων ειναι το προβλημα.αν αναβει και σβηνει σε δευτερολεπτα ειναι 80% καρτα γραφικων και το υπολοιπο ποσοστο επεξεργαστης και ραμ.μπορει αν αλλαζες θεσεις τις ραμ και να ξεκιναγε αλλα λογικα καρτα γραφικων ειναι.ο τεχνικος και reflow να σου εκανε τα 120 που ζηταει ειναι υπερβολικα!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τις πιθανότητες να γέρνουν προς την κάρτα γραφικών αλλα το οτι κάτι μύρισε με διχάζει κάπως... Προσωπικά μου έχει τύχει τέτοιου είδους ανοιγόκλειμα και απο καμένες δυόδους και πυκνωτές... Κάτι που συμβαδίζει και με την μυρωδιά καμένου... Αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε τα 120 ευρώ είναι υπερβολή... Βασικά σε κάθε περίπτωση είναι υπερβολή εκτός και αν αντικατασταθεί το chipset με καινούργιο. Anyway έχω μεγάλη περιέργεια να δώ τι σου απάντησε τελικά ο "τεχνικός"....

Δημοσ.

Συγγνωμη για την καθυστερηση!!!.το ξεχασα :D

το λαπτοπ ειχε προβλημα στην μητρικη μου ειπε ο τεχνικος...τωρα πως εκαψα την μητρικη δεν ξερω... :ph34r:

καρτα γραφικων δεν ειναι γιατι η οθονη ανοιγει (αλλα δειχνει μια ασπρη εικονα...κ μετα κλεινει)

επισης στα chipset εβαλε κατι ασπρο (παστα ασπρη)??τι ειναι αυτό??

Πουληθηκε 90 ευρώ ^_^

Δημοσ.

Πουληθηκε 90 ευρώ ^_^

Πουλήθηκε από εσένα ή έβαλε το χεράκι του (ή & την γνώμη του) ο τεχνικός για τη πώληση αυτή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...