mobile_32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Intuytech/11345808?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_281&a=1656# Sent from my iPhone using Insomnia
kamui Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 http://www.ebay.com/...=item35c0687678 http://www.ebay.com/...=item2572e89964 Ναι οκ δεν θα παραλείψουμε να πάρουμε. Μερικά κάνουν μπαμ πως είναι κινεζάκια. Και τα παραπάνω μετά από γρήγορο ψάξιμο. Πιθανότατα έχει και φθηνότερα. 1
katcos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 http://www.ebay.com/...=item35c0687678 http://www.ebay.com/...=item2572e89964 Ναι οκ δεν θα παραλείψουμε να πάρουμε. Μερικά κάνουν μπαμ πως είναι κινεζάκια. Και τα παραπάνω μετά από γρήγορο ψάξιμο. Πιθανότατα έχει και φθηνότερα. Αν είναι έτσι ας μεταφερθεί στις αντιπροσφορές (btw λέει τίποτε η κάμερα εσωτερικού ; ψάχνεται ένας φίλος...)
KoGi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κι εγω ανδιαφερομαι για μια καμερα εσωτερικου χωρου, ασυρματη, που να μπορω να την ελεγχω απο Android απευθειας (χωρις μεσολαβηση router.. γινεται??). Η εικονα ας ειναι και μετρια, δε με απασχολει. Εχει μελετησει κανεις το θεμα να μας πει τη γνωμη του? Η παραπανω κινεζια δεν ξερω εαν με καλυπτει κυριως ως προς το android.
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ο μονος τροπος για να ελεγχεις καμερα ασφαλειας χωρις να συνδεεσαι Εσυ με το router ειναι να εχει προγραμμα που την συνδεει με κεντρικο server υπηρεσιας και εσυ με την σειρα σου μεσω Internet στο κινητο να εχεις προσβαση σε αυτη. Να μην την εχεις συνδεμενη με Internet και να μπορεις να βλεπεις τι κανει απο το κινητο σου χωρις να συνδεθεις σε router εγω προσωπικα δεν το εχω δει ποτε (αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχει). ΥΓ: Για μικρους χωρους μην πατε σε κατω απο 720p, ενω για μεγαλους το 1080p ειναι μονοδρομος.
harris78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ο μονος τροπος για να ελεγχεις καμερα ασφαλειας χωρις να συνδεεσαι Εσυ με το router ειναι να εχει προγραμμα που την συνδεει με κεντρικο server υπηρεσιας και εσυ με την σειρα σου μεσω Internet στο κινητο να εχεις προσβαση σε αυτη. Να μην την εχεις συνδεμενη με Internet και να μπορεις να βλεπεις τι κανει απο το κινητο σου χωρις να συνδεθεις σε router εγω προσωπικα δεν το εχω δει ποτε (αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχει). ΥΓ: Για μικρους χωρους μην πατε σε κατω απο 720p, ενω για μεγαλους το 1080p ειναι μονοδρομος. Δεν ισχύουν αυτά που λες! foscam απο ebay... Υποστηρίζουν dns servers πχ no-ip που είναι και εντελώς δωρεάν και βλέπεις το σπίτι σου από το κινητό σου... Έχω πάρει 3! Επίσης οποιαδήποτε αλλη ip camera από ebay κάνει την ίδια δουλειά με κόστος από 50 δολάρια, απλά οι foscam έχουν καλό όνομα αν ψάξετε λίγο και πολύ καλή υποστήριξη
jmallen3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν ισχύουν αυτά που λες! foscam απο ebay... Υποστηρίζουν dns servers πχ no-ip που είναι και εντελώς δωρεάν και βλέπεις το σπίτι σου από το κινητό σου... Έχω πάρει 3! Επίσης οποιαδήποτε αλλη ip camera από ebay κάνει την ίδια δουλειά με κόστος από 50 δολάρια, απλά οι foscam έχουν καλό όνομα αν ψάξετε λίγο και πολύ καλή υποστήριξη Θα μπορούσες να δώσεις κάποιο λινκ απο αυτες που εχεις παρει εσυ φιλε μου και εχεις μεινει ευχαριστημενος? Επισης θα μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο τη διαδικασια για το πως δουλευουν? Πρεπει να συνδεθουν με καλωδιο στο router? Το βραδυ στο σκοταδι δειχνουν καθαρη εικονα? επισης εχουν ανιχνευση κινησης και να με ειδοποιεί εαν ανιχνευση κινηση? Καταγραφεται καπου η εικονα η οχι και απλα τη βλεπω απο το κινητο μου? 1
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν ισχύουν αυτά που λες! foscam απο ebay... Υποστηρίζουν dns servers πχ no-ip που είναι και εντελώς δωρεάν και βλέπεις το σπίτι σου από το κινητό σου... Έχω πάρει 3! Επίσης οποιαδήποτε αλλη ip camera από ebay κάνει την ίδια δουλειά με κόστος από 50 δολάρια, απλά οι foscam έχουν καλό όνομα αν ψάξετε λίγο και πολύ καλή υποστήριξη Καταλαβες τι ειπε το παιδι που ρωτησε η οχι ? Μαλλον οχι με βαση οσα λες γιατι δεν βλεπω να λες κατι αντιθετο με οσα λεω εγω. Με λιγα λογια ζητησε πχ να βαλει μια καμερα IP στην πορτα του σπιτιου του και να βλεπει με το android κινητο του τι γινεται ΧΩΡΙΣ να την εχει συνδεμενη καπου. Α και γενικα τοσο αυτες οσο και τις Foscam εχουν ποιοτητα εικονας ασχολιαστη. Βεβαια μπορει να μην καταλαβα εγω τι ρωταει οποτε ξαναδιαβασε το. @jmallen Ανιχτευτη κινησης εχουν οι περισσοτερες καθως και alert triggers/συναγερμο αλλα αν δεν εχεις καταγραφικο ειναι λιγακι αχρηστα εκτος αν την συνδεσεις με συστημα συναγερμου.
louben Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αυτο εννοεις? Ειναι δοκιμασμενα καλη? http://www.ebay.com/itm/Foscam-FI8918W-Wifi-Wireless-IP-Camera-Webcam-CCTV-P-T-Mobile-View-WHT-/180727398481?pt=US_Security_Cameras&hash=item2a14314051
harris78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αυτο εννοεις? Ειναι δοκιμασμενα καλη? http://www.ebay.com/...=item2a14314051 Ναι... Η ποιότητα κατά την γνώμη μου και πάντα με σύγκριση με άλλες πολύ πιο ακριβές λύσεις (πχ linksys, level one) είναι πολύ καλύτερη. Αν θες ακόμα καλύτερη ποιότητα υπάρχουν με Η.264 format που φτάνουν μέχρι 720p (foscam και άλλες) αλλά για κάμερα παρακολούθησης είναι υπερβολικές νομίζω. Εγώ προσωπικά έχω πάρει τα μοντέλα FI8918W (η καλύτερη επιλογή όσον αφορά το κόστος γύρω στα 75δολάρια, με υποστήριξη αμφίδρομου ήχου και να μπορείς να γυρίζεις την κάμερα (από το κινητό σου) όπου θέλεις, καθώς και πεντακάθαρη νυχτερινή λήψη), την FI8608W και FI9820W με πάρα πολύ καλή ποιότητα και μηχανικό IR φίλτρο, και την σταθερή FI8909. Κάνε search στο ebay με τους παραπάνω κωδικούς για τιμές και μπες στο http://www.foscam.com/ για περισσότερες πληροφορίες. Να ξαναπώ ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες, αλλά εμένα αυτές μου άρεσαν καλύτερα μετά από ψάξιμο... Όσον αφορά την σύνδεση, συνδέονται είτε με καλώδιο είτε ασύρματα με το router. Υποστηρίζουν free dns πχ no-ip και άρα μπορείς να συνδεθείς από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό που έχει ιντερνετ. Μάλιστα ειδικα για android υπάρχουν πολλές πολύ καλές εφαρμογές που υποστηρίζουν τις foscam με ΟΛΕΣ τις λειτουργίες τους (ήχο να μιλάς και να ακούς!) και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που τις προτείνω... Τέλος υποστηρίζουν alarm σε ανίχνευση κίνησης και σε ειδοποιούν μέσω e-mail ανεβάζοντας video ή φωτογραφίες, ή σε ftp server ή τέλος αποθηκεύουν στην ενσωματωμένη sd card. 2
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κι εγω ανδιαφερομαι για μια καμερα εσωτερικου χωρου, ασυρματη, που να μπορω να την ελεγχω απο Android απευθειας (χωρις μεσολαβηση router.. γινεται??). Η εικονα ας ειναι και μετρια, δε με απασχολει. Εχει μελετησει κανεις το θεμα να μας πει τη γνωμη του? Η παραπανω κινεζια δεν ξερω εαν με καλυπτει κυριως ως προς το android. @Harris78 Ακομα δεν καταλαβαινω τι απαντηση δινεις σε οτι ρωτησε ο φιλος. Οσο για καμερες αναλογα τι εννοεις με το θεμα ποιοτητα. Εγω εχω μια 720p και μια 1080p που δουλευω καθημερινα και αν χρειαστει να ζουμαρεις πολυ σε προσωπο μονο στην 1080p βγαζεις ακρη οποτε η ποιοτητα χρειαζεται. Εκτος αν καποιος δεν την θελει για να παρακολουθει ενα χωρο και να μπορει να αναγνωριζει προσωπα στα 20μ+.
harris78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν και έχω αρκετή δουλειά να απαντήσω... Είπα ότι πρέπει να συνδεθεί με ρουτερ ασύρματα ή ενσύρματα. Εγώ μάλιστα χρησιμοποιώ και powerlines. Δεν διάβασα απόλυτα σωστά οπότε έχεις δίκιο όπως επίσης και την δική σου απάντηση όπως την διατυπώνεις θεώρησα ότι λές ότί μονο από το δικό του ρουτερ μπορεί να δει την καμερα! Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην καμερα με ad-hoc σύνδεση από το κινητό του στην εμβέλεια του wifi της καμερας ΧΩΡΙΣ ρούτερ, αλλά εγώ το θεωρώ τελείως άχρηστο και γι αυτό δεν το σχολίασα ούτε το έδωσα ως απάντηση. Έγραψες: "... ειναι να εχει προγραμμα που την συνδεει με κεντρικο server υπηρεσιας...." Αυτό δεν το κατάλαβα καθόλου τι θα πει πρόγραμμα που την συνδέει? Εδώ δεν θέλει ρουτερ? Και η σύνδεση ποιανού θα είναι? του γείτονα? Αλλά σκοπός μου ήταν να βοηθήσω και όχι να το παίξω έξυπνος ή ειδικός. Μάλιστα ασχολήθηκα με αυτά όταν μαθητής μου μου ανέφερε ότι του ζήτησαν οι "ειδικοί" 1500ευρώ για να τοποθετήσει 2 κάμερες στο σπίτι του! Τότε εγώ του έβαλα 2 απλές ούτε καν foscam με 80ευρώ και οι 2 και από τότε ακόμα με κερναει όποτε με βλέπει...!!! Όπως και σε πολλά εξοχικά με ρώτησαν τους είπα και το έκαναν όλοι μόνοι τους χωρίς να πληρώσουν τους "ειδικούς"! Να επιστρέψω στα "δικά" μας. Για εσωτερικούς χώρους οικίας τα 20μ άρα και τα 720/1080p είναι υπερβολή, για καταστήματα με τεράστιους χώρους ίσως. ΑΛΛΑ όταν μιλάμε για IP κάμερα και παρακολούθηση μέσω ιντερνετ/δικτύου τα δεδομένα μιας καμερας 1080p (αν υπάρχει) είναι τεράστια και απαγορευτικά (αρκετά GB)!!! και με δεδομένο ότι οι περισσότερες κάμερες IP ειναι mjpeg. Αλλά και στις H.264 που πρόσφατα κυκλοφόρησαν δεν υπάρχει περιπτωση να συνδεθείς με κινητό σε αυτές τις αναλύσεις!!! Υποστηρίζουν 720p μέσω δικτύου αλλά για κινητό ρίχνουν την ανάλυση σε QVGA!!! Να σημειώσω ότι το H.264 είναι ένα πρωτόκολλο συμπίεσης βιντεο με μικρότερα αρχεία από το mjpeg. Οπότε μην μπερδεύουμε κάμερες παρακολούθησης γενικά με τις IP κάμερες! Και για πω και κάτι εντός του θέματος, εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία προσφορά με τις τιμές που αναφέρονται στο 1ο ποστ και πρέπει να πάει στις αντιπροσφορές!!! Αυτά! 1
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Βασικα δεν αναφερα ποτε πως μπορει να ενωθει με server εταιρειας (πχ η ZAVIO το παρεχει αυτο) και να δει δεδομενα απο την καμερα αν δεν την εχει συνδεμενη με το νετ (αν διαβασεις στο τελος το γραφω ξεκαθαρα). Βεβαια το καλο με αυτες τις υπηρεσιες ειναι πως δεν χρειαζεται ουτε να εχεις στατικο IP αλλα ουτε να χρησιμοποιησεις καποια δωρεαν υπηρεσια στατικου IP αφου πολλες φορες δεν δουλευουν σωστα. Απο εκει και περα δεν ξερω ο μαθητης σου τι προσφορα ειχε παρει αλλα υπαρχουν H.264 1080p καμερες που κοστιζουν 600ε (αλλες κοστιζουν πολυ περισσοτερα αλλα μιλαω για ενα νορμαλ μοντελο) σαν αυτη που εχω οποτε στα 1500ε μπορει να του ειχαν βαλει κατι τετοιο μαζι με καταγραφικο. Γενικα μια καμερα παρακολουθησης πρεπει να εχει καλη ποιοτητα εικονας αν σε ενδιαφερει να μπορεις να αναγνωρισεις καποιον ειτε μιλαμε εσωτερικου ειτε εξωτερικου χωρου. Και μετα ειναι και η νυχτερινη ληψη που σε πολλα φτηνα μοντελα δεν ξεπερναει τα 7 μετρα στην καλυτερη των περιπτωσεων οποτε δεν ειναι κακο να δωσεις κατι παραπανω, εξαλλου δεν βαζεις καμερες καθε μερα. Οσο για τα κινητα εχεις δικιο, ριχνουν την αναλυση στα 320χ300 πχ η στα 640χ480 αλλα αν εχεις καταγραφικο αυτο ειναι ασχετο.
zizu10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα. Οι συγκεκριμένες κάμερες (πχ Foscam) χρησιμοποιούν την σύνδεση του router σου και συνδέονται με κάποιον server και μέσω αυτού μπορείς και έχεις πρόσβαση στην εικόνα ανά πάσα στιγμή μέσω κινητού ή υπολογιστή???
Salvation81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν γνωριζω για τις Foscam αλλα αρκετες εταιρειες (ZAVIO / Airlive πχ) παρεχουν δωρεαν τετοιες υπηρεσιες. Αρκει να κανεις εναν λογαριασμο, να "σεταρεις" την καμερα στην υπηρεσια αυτη και απο εκει και περα μπορεις οπου και αν βρισκεσαι (εφοσον εχεις προσβαση στο νετ) να βλεπεις τι γινεται λογκαροντας στην σελιδα της υπηρεσιας αυτης. Ειναι αρκετα βολικο αυτο αλλα δυστυχως δεν το παρεχουν ολοι οι κατασκευαστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα