Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω για τις Foscam αλλα αρκετες εταιρειες (ZAVIO / Airlive πχ) παρεχουν δωρεαν τετοιες υπηρεσιες. Αρκει να κανεις εναν λογαριασμο, να "σεταρεις" την καμερα στην υπηρεσια αυτη και απο εκει και περα μπορεις οπου και αν βρισκεσαι (εφοσον εχεις προσβαση στο νετ) να βλεπεις τι γινεται. Ειναι αρκετα βολικο αυτο αλλα δυστυχως δεν το παρεχουν ολοι οι κατασκευαστες.

Kατάλαβα.

Και αυτές οι εταιρείες που αναφέρεις σε τι τιμές παίζουν???

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα το μοντελο, απλα αλλα καλα μοντελα με νυχτερινη ληψη και στα 720p αναλυση υπολογισε γυρω στα 200ε (μπορει 180 πχ η 220).

Τωρα αν δεν σε νοιαζει η αναλυση και θελεις κατι στα 640χ480 μπορει και γυρω στα 120-130ε.

Γενικα παιζει πολυ ρολο αν θελεις εσωτερικου η εξωτερικου χωρου, ποσα μετρα νυχτερινη ληψη θελεις, ποσο καλο βιντεο θελεις να τραβαει (πχ 30fps η 15fps?).

Οποτε χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο ολα ειναι σχετικα.

Δημοσ.

Αναλογα το μοντελο, απλα αλλα καλα μοντελα με νυχτερινη ληψη και στα 720p αναλυση υπολογισε γυρω στα 200ε (μπορει 180 πχ η 220).

Τωρα αν δεν σε νοιαζει η αναλυση και θελεις κατι στα 640χ480 μπορει και γυρω στα 120-130ε.

Γενικα παιζει πολυ ρολο αν θελεις εσωτερικου η εξωτερικου χωρου, ποσα μετρα νυχτερινη ληψη θελεις, ποσο καλο βιντεο θελεις να τραβαει (πχ 30fps η 15fps?).

Οποτε χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο ολα ειναι σχετικα.

Kατάλαβα ακριβώς...

Θα το ψάξω και αν είναι θα επανέλθω.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση :)

Δημοσ.

H Foscam FI8918 φαινεται αρκετα καλη γι αυτο που την θελω και μαλλον θα την προτιμησω στα $75 !!!

Ειδα αλλωστε οτι υποστηριζεται απο αρκετα android applications (οπως το IP Cam Viewer), ενω δουλευει τελεια σε ρουτερ με Tomato firmware, οπως ο δικος μου!

Αυτο που ειχα ρωτησει ειναι εαν γινεται να συνδεθεις απευθειας στην καμερα, το οποιο ομως προυποθετει η καμερα να κανει broadcast δικο της ασυρματο δικτυο κι εγω να μπαινω σε αυτο και να την διαχειριζομαι....

Μαλλον ομως δεν υπαρχει κατι τετοιο, οποτε και η κλασικη συνδεση με ρουτερ δε με χαλαει.

Ευχαριστω για τη βοηθεια και τις πληροφοριες...

Δημοσ.

Για €10 αξιζει η FI8910 που εχει παραπανω IR-Cut & WiFi-N ??? Στην εικονα δε βλεπω να εχει διαφορα.

Δημοσ.

http://www.ebay.com/...=item35c0687678

http://www.ebay.com/...=item2572e89964

Ναι οκ δεν θα παραλείψουμε να πάρουμε. Μερικά κάνουν μπαμ πως είναι κινεζάκια. Και τα παραπάνω μετά από γρήγορο ψάξιμο. Πιθανότατα έχει και φθηνότερα.

ΝΑΙ καλα, αν κλεισουν τελικά τιμή τόσο γραψε με... κατω απο 50$ δεν τις αφήνουν να κλείσουν. Όπως και να εχει το "καταστημα" απευθείας μέσω κίνας θα στείλει εχοντας προπληρωθεί με το γνωστό τρόπο...

Δημοσ.

Γενικα εγω προτεινω να μην παιρνει Κανεις IP Cam χωρις πρωτα να δει την εικονα......Περα απο τα χαρακτηριστικα παιζει πολυ ρολο ο φακος που χρησιμοποιουν και πολλες φορες τα χαρακτηριστικα μπορει να ειναι top αλλα ο φακος μαπα.

Δημοσ.

Στις foscam αλλάζουν οι φακοί με ότι φακό θέλεις! Επίσης στα site της κάθε εταιρείας πχ foscam υπάρχουν και demo κάμερες για να δεις εικόνα!

Δημοσ.

Φακο σε ολες σχεδον αλλαζουν (στις εξωτερικου χωρου και οχι ιδιατερα ευκολα σε μερικα μοντελα - το πιο γνωστο ειναι να μπορεις να κανεις manual focus αλλα δεν αλλαζει παντα ο μεσα φακος) αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Θα επαιρνες εσυ μια καμερα και μετα θα αλλαζες φακο μεχρι να βρεις αυτον που σου αρεσει ?

Οσο για τα demo σπανια αντιπροσωπευουν την ποιοτητα εικονας που θα εχεις με την καμερα που θα παρεις. Υπαρχουν αρκετοι λογοι για αυτο, απο την μια επειδη ειναι διαφορετικο το μερος που τραβανε (πχ εσυ αν εχεις λιγοτερο/περισσοτερο φως δεν θα ειναι το ιδιο) και ακομα περνανε μερες και μερες φτιαχνοντας τα settings κατι που εσυ δεν θα κανεις.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα θέλω μια κάμερα εξωτερικού χώρου (φτηνή)με καταγραφή σε sd και να είναι ip δεν γνωρίζω ξένες γλώσσες οπότε μου είναι δύσκολο να την ρυθμίσω. θέλω να έχει δικό της πρόγραμμα για να την ελέγχω από το ίντερνετ και οχι να χρειάζεται να κάνω σύνδεση σε κάποιο σαιτ θέλω να έχει και ζουμ αν γνωρίζετε κάτι θα είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βασικα να ξερεις πως καμια δεν γραφει Video σε καρτα SD. Την καρτα την εχουν καθαρα για stills, δλδ εικονες που τραβαει αν εντοπισει κινηση η καμερα μεσω του motion sensor που εσυ θετεις σε λειτουργια.

Με λιγα λογια αν θελεις καταγραφη βιντεο πρεπει παντα να την εχεις συνδεδεμενη με υπολογιστη, NAS η καταγραφικο.

Περα απο αυτο ολες εχουν σχεδον Zoom, παιζει ρολο ομως τι αποσταση θελεις να κοιτας γιατι το 90% εχουν μονο ψηφιακο zoom και οχι οπτικο και αρα η ποιοτητα δεν ειναι τοσο καλη. Μετα παιζει ρολο και ο φακος, η ποιοτητα εικονας που δινει καθως και η γωνια ληψης (καποιες εχουν 60 μοιρες, αλλες εχουν μεχρι 90 και αρα καλυπτουν περισσοτερο χωρο). Επισης πρεπει αν θελεις εξωτερικου χωρου να παρεις καποια που να εχει καλο καλυμα, δλδ παντως καιρου και αν γινεται ανθεκτικο σε βανδαλισμο-χτυπηματα.

Ακομα ολες εχουν web interface που δλδ τις ελεγχεις μεσω ενος browser ειτε δλδ I.E/Chrome/Mozilla.

Δυστυχως βεβαια αν θελεις φτηνη καμερα δεν θα βρεις κατι καλο οποτε προτεινω να μαζεψεις παραπανω χρηματα ωστε να παρεις κατι καλο, εξαλλου μια φορα παιρνεις κατι τετοιο.

Δημοσ.

Βασικα να ξερεις πως καμια δεν γραφει Video σε καρτα SD. Την καρτα την εχουν καθαρα για stills, δλδ εικονες που τραβαει αν εντοπισει κινηση η καμερα μεσω του motion sensor που εσυ θετεις σε λειτουργια.

Γράφουν κανονικά VIDEO στην SD κάρτα ακόμα και αυτές των 50 δολαρίων (αυτές με H.264 φορματ)!!! Μάλιστα υποστηρίζουν και τις νέες κάρτες HCHD με χωρητικότητες 32GB για αυτόν το λόγο.

Το βίντεο είναι σε μορφή asf για όποιον ενδιαφέρετε

Δημοσ.

Τι να σου πω, εγω οσες εχω χρησιμοποιησει με καρτα μνημης Δεν γραφουν κλιπακια γιατι αν αναλογιστεις 720p/1080p ποσο χωρο χρειαζονται τοτε θελεις ΠΟΛΛΑ GB.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...