Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ipod μου. Εδω και λιγο καιρο που εχω βαλει το ios 6 αλλα και πριν που ειχα το ios 5.1.1 κρασαρει συνεχως. Πχ μπαινω εγω σε μια εφαρμογη ας πουμε το apple store και μετα απο λιγο με πεταει εξω στο home screen. Το εχω κανει reset και ξανα τα ιδιο κανει. Τι λετε να φταιει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που να γνωριζει???? Τοσα ατομα ειδαν το ποστ και κανεις δεν εγραψε μια γνωμη..

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Καταρχάς στο ios6 πήγες με σκέτη αναβάθμιση ή με restore/SETUP AS NEW?

Δοκίμασε να κάνεις ένα συγχρονισμό τις εφαρμογές με itunes (δεξί κλικ-transfer purchases και μετά ένα sync) και δες αν φτιάξει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δοκίμασε να κάνεις ένα συγχρονισμό τις εφαρμογές με itunes (δεξί κλικ-transfer purchases και μετά ένα sync) και δες αν φτιάξει.

Με σκετη αναβαθμιση το ειχα κανει διοτι δωρο μου το εχουν κανει. Θα κανω αυτο που μου προτεινες! Ευχαριστω για την ανταποκριση.!
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δυστυχως παλι τα ιδια. Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα οταν πηγα να μπω στο apple store για να το τσεκαρω,κολλησε λιγο σε μια αναζητηση που εκανα και με πεταξε εξω στο home screen!
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κάνεις καταρχάς ένα backup των εφαρμογών (δεξί κλικ στη συσκευή στο itunes - TRANSFER PURCHASES) και μάζεψε και τη μουσική σου κλπ και κάνε ένα καθαρό RESTORE/SETUP AS NEW και ξαναπέρασέ τα όλα με συγχρονισμό. Είναι ο μόνος τρόπος να φτιάξει απ'όσο έχω δει σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Δυστυχως ακομη μια αποτυχημενη προσπαθεια!! Μετα απο ενα restore/setup as new και ενα συγχρονισμο παλι τα ιδια κανει!! Ειλικρινα αν γνωριζει κανεις αλλος τι πρεπει να κανω ας μου πει!!

Δημοσ.
Δυστυχως ακομη μια αποτυχημενη προσπαθεια!! Μετα απο ενα restore/setup as new και ενα συγχρονισμο παλι τα ιδια κανει!! Ειλικρινα αν γνωριζει κανεις αλλος τι πρεπει να κανω ας μου πει!!

Hard reset και update? Δοκιμασε..

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Hard reset και update? Δοκιμασε..

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Ολα τα εχω δοκιμασει αλλα αστο δεν ειναι προβλημα αυτο!! Αλλο προβλημα εχω! Μετα απο το restore που εχω κανει δεν μπορω να μπω στο facetime αλλα ουτε και στο imessage! Μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος ή το user name!!
Δημοσ.

Ολα τα εχω δοκιμασει αλλα αστο δεν ειναι προβλημα αυτο!! Αλλο προβλημα εχω! Μετα απο το restore που εχω κανει δεν μπορω να μπω στο facetime αλλα ουτε και στο imessage! Μου λεει οτι ειναι λαθος ο κωδικος ή το user name!!

Οι εφαρμογές δουλεύουν τώρα? Για το facetime και το imessage κανονικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα, κάνε login με το Apple ID/password που χρησιμοποιείς στο appstore (κλείστα και τα δυο OFF, κάνε login και ξανάνοιξέ τα ON)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...