Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομα φέτος τον χειμωνα για να κάνω οικονομια στο πετρελαιο να χρησιμοποιησω δυο σομπες (μεζονετα δυο επιπεδων 45 τετραγωνικα εκαστο) καθως ακουω οτι αυτος ο τροπος θερμανσης ειναι αρκετα αποδοτικος και σαφεστατα φθηνοτερος.

Ψαχνοντας βρηκα αυτη:

http://www.calor.co.uk/shop/product/hotspot-orange-portable-heater/241/

Η οποια ειναι μακραν η πιο ευπαρουσιαστη που εχω βρει και η εταιρια που την βγαζει φαινεται σοβαρη.

Το προβλημα ειναι οτι δεν στελνει Ελλαδα αλλα και για αυτο εχω λυση αφου σε ενα μηνα παω Αγγλια για δουλεια και σκεφτομαι να την αγορασω επιτοπου.

Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξης:

- βλεπω οτι καιει μονο Βουτανιο. Πιστευετε οτι αυτο δημιουργει καποιο προβλημα; (Πχ διαθεσημοτητα, τιμη στην Ελλαδα κτλ)

- υπαρχει περιπτωση το συστημα κουμπωματος των φιαλων Βουτανιου στην Ελλαδα να μην ειναι συμβατο με στην θερμαστρα.

Βαγγέλης

Δημοσ.

Οντως η delonghi ειναι επισης σοβαρη υποψηφιοτητα...

Απλα διαβασα απο διαφορες κριτικες οτι δυσκολευεται να αναψει.

Επισης με προβληματιζει λιγο οτι η συγκεκριμενη μαρκα δεν ειδικευεται σε τιποτα και βγαζει τα παντα.

Κατα συνεπεια θα επελεγα πιο ευκολα μια μαρκα ειδικη στην θερμανση οπως αυτη που παραθετω στο πρωτο μου post...

Δημοσ.

Επισης με προβληματιζει λιγο οτι η συγκεκριμενη μαρκα δεν ειδικευεται σε τιποτα και βγαζει τα παντα.

Δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Και αν μπορείς να πάρεις κάτι από Ελλάδα ακόμα καλύτερα, λόγω του ότι θα είναι πιο συμβατό με την αγορά, και θα μπορείς να έχεις κάποια υποστήριξη.

Με το ίδιο σκεπτικό, η Samsung δεν ειδικεύεται σε τίποτα και βγάζει τα πάντα που έχουν σχέση με ηλεκτρονικά. Άλλα όλα άχρηστα;

Ενώ η Mitsubishi ακόμα "χειρότερα"; Που ασχολούνται από την εξόρυξη πρώτων υλών και φαγητό, μέχρι τράπεζες και δορυφόρους.

Ιδίως το τελευταίο, φτιάχνουν τους δορυφόρους από σχεδίαση μέχρι και την τελευταία βίδα και τσιπάκι.

Και η πλειοψηφία των πρώτων υλών, έχουν εξορυχθεί και παραχθεί από την ίδια.

Δημοσ.

You have a point αλλά ο βασικός μου προβληματισμός είναι οτι δεν διάβασα και τις καλύτερες κριτικές για την Delonghi. Επιπλεον η αλλη (Calor) κεριζει πολλους ποντους λογω εμφανισης γιατι θα την εχω στο σαλονι.

Αυτό ομως που με προβληματίζει κυρίως είναι το θέμα της συμβατότητας των "εδω" φιαλών...

Αν ήξερα οτι το παραπανω (συμβατοτητα φιαλων) δεν αποτελει προβλημα νομιζω οτιθα ειχα ηδη παρει την αποφαση μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...