Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ξεχασα οτι το κατω κεφαλι μιλαει πιο δυνατα συνηθως απο το πανω.

ε με τοσα πανω κεφαλια να απορριπτουνε ως "καλο σωμα" , "δευτερατζα φατσα" , νυστεριασμενη μυτη, φωτοσοπιασμα

ας ακουμε και κανενα κατω κεφαλι.

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάνω, κάτω κεφάλι δε ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι όπως τη βλέπω με τα καουμπόικα μια χειραψία θα ήταν αρκετή για με πάρουν τα ζουμιά (από τη συγκίνηση).

• Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση που δε το γνωρίζουμε, τα μοντέλα πρέπει να έχουν ουδέτερο σώμα, ουδέτερο πρόσωπο και γενικά όχι έντονα χαρακτηριστικά. Ο σκοπός ενός μοντέλου δεν είναι να μας κα#λ_σει. Είναι να προμοτάρει κάτι (ρούχα, καλλυντικά, οτιδήποτε). Ε, αν έχει έντονα χαρακτηριστικά, αυτό δε θα γίνει σωστά. Πρέπει να κάνει μπαμ το προϊόν, όχι το μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Πάνω, κάτω κεφάλι δε ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι όπως τη βλέπω με τα καουμπόικα μια χειραψία θα ήταν αρκετή για με πάρουν τα ζουμιά (από τη συγκίνηση).

Η μαγικη λεξη/φαντασιωση.

Οποιαδηποτε κοπελα (σε λογικα πλαισια και ομορφη) ειναι κ....α με καουμπόικα....

Δημοσ.

παραλίγο να χύσω τον καφέ

σώμα μπόμπα και όμορφο πρόσωπο

όσες την λέτε άσχημη ή μέτρια μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας να σας δούμε ? οχι με καουμπόικα , απλή φωτογραφία

έτσι απο περιέργεια να δω τι σύγκριση κάνετε

εκτός αν την συγκρίνετε με κάποια άλλη που και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ωραίο να μας πείτε με ποια να καταλάβουμε εγω και ο κάτω μου εαυτός :-)

Δημοσ.

παραλίγο να χύσω τον καφέ

σώμα μπόμπα και όμορφο πρόσωπο

όσες την λέτε άσχημη ή μέτρια μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας να σας δούμε ? οχι με καουμπόικα , απλή φωτογραφία

έτσι απο περιέργεια να δω τι σύγκριση κάνετε

εκτός αν την συγκρίνετε με κάποια άλλη που και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ωραίο να μας πείτε με ποια να καταλάβουμε εγω και ο κάτω μου εαυτός :-)

η κλασσικη μαλακια. δεν την συγκριναμε με τους εαυτους μας. ως μοντελο την κριναμε.

Σε περίπτωση που δε το γνωρίζουμε, τα μοντέλα πρέπει να έχουν ουδέτερο σώμα, ουδέτερο πρόσωπο και γενικά όχι έντονα χαρακτηριστικά. Ο σκοπός ενός μοντέλου δεν είναι να μας κα#λ_σει. Είναι να προμοτάρει κάτι (ρούχα, καλλυντικά, οτιδήποτε). Ε, αν έχει έντονα χαρακτηριστικά, αυτό δε θα γίνει σωστά. Πρέπει να κάνει μπαμ το προϊόν, όχι το μοντέλο.

ακριβως B)

Δημοσ.

η κλασσικη μαλακια. δεν την συγκριναμε με τους εαυτους μας. ως μοντελο την κριναμε.

ακριβως B)

ως γκόμενα την έκρινες. το είπες ξεκάθαρα οτι ειναι σκυλομούρα , αρα άσχημη

φαντάζομαι πως αν ήταν νοσοκόμα θα την έκρινες ως κακή νοσοκόμα , σκυλομούρα που τρομάζει τους καρδιοπαθείς αρρώστους και πεθαίνουν

• Like 1
Δημοσ.

ως γκόμενα την έκρινες. το είπες ξεκάθαρα οτι ειναι σκυλομούρα , αρα άσχημη

φαντάζομαι πως αν ήταν νοσοκόμα θα την έκρινες ως κακή νοσοκόμα , σκυλομούρα που τρομάζει τους καρδιοπαθείς αρρώστους και πεθαίνουν

πραγματικα εισαι πανηλιθιος

Δημοσ.

αν εξαιρεσουμε τη περιεργη μυτη αντικειμενικα η κοπελα λεει και λεει πολυ...

οριστε δεν ειμαστε ολες σκυλες :P

ps.αμεσως να φατε την evabb!κακα παιδια!

• Like 1
Δημοσ.

αν εξαιρεσουμε τη περιεργη μυτη αντικειμενικα η κοπελα λεει και λεει πολυ...

οριστε δεν ειμαστε ολες σκυλες :P

ps.αμεσως να φατε την evabb!κακα παιδια!

περιμενω τον nicoc να σου κανει προταση για τριο, εκεινος εσυ κι η sheridyn! :P

Δημοσ.

πραγματικα εισαι πανηλιθιος

και εσύ επαναλαμβανόμενη σαν χαλασμένο γραμμόφωνο , κάθε φορά που δεν έχεις επιχειρήματα για να απαντήσεις σε κάποιον χρησιμοποιείς υβρεις .

:-)

• Like 1
Δημοσ.

και εσύ επαναλαμβανόμενη σαν χαλασμένο γραμμόφωνο , κάθε φορά που δεν έχεις επιχειρήματα για να απαντήσεις σε κάποιον χρησιμοποιείς υβρεις .

:-)

οντως δεν εχω, η βλακεια σου ειναι αφοπλιστικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...