tsifotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ναι ξεχασα οτι το κατω κεφαλι μιλαει πιο δυνατα συνηθως απο το πανω. ε με τοσα πανω κεφαλια να απορριπτουνε ως "καλο σωμα" , "δευτερατζα φατσα" , νυστεριασμενη μυτη, φωτοσοπιασμα ας ακουμε και κανενα κατω κεφαλι. 1
apd453 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πάνω, κάτω κεφάλι δε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι όπως τη βλέπω με τα καουμπόικα μια χειραψία θα ήταν αρκετή για με πάρουν τα ζουμιά (από τη συγκίνηση). 1
tsifotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 δεν μας ειπε ο ts, της εστειλε κανα μηνυμα; θα γινει το κονε; θα μαθουμε... Uploaded with ImageShack.us 11
apd453 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κλαίω ρε tsif. Ρε θα μας τρελάνει η eva σήμερα.
Haldol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σε περίπτωση που δε το γνωρίζουμε, τα μοντέλα πρέπει να έχουν ουδέτερο σώμα, ουδέτερο πρόσωπο και γενικά όχι έντονα χαρακτηριστικά. Ο σκοπός ενός μοντέλου δεν είναι να μας κα#λ_σει. Είναι να προμοτάρει κάτι (ρούχα, καλλυντικά, οτιδήποτε). Ε, αν έχει έντονα χαρακτηριστικά, αυτό δε θα γίνει σωστά. Πρέπει να κάνει μπαμ το προϊόν, όχι το μοντέλο. 2
Alxnks Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 θα μαθουμε... Uploaded with ImageShack.us εγραψες ρε φιλε!
mary Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πάνω, κάτω κεφάλι δε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι όπως τη βλέπω με τα καουμπόικα μια χειραψία θα ήταν αρκετή για με πάρουν τα ζουμιά (από τη συγκίνηση). Η μαγικη λεξη/φαντασιωση. Οποιαδηποτε κοπελα (σε λογικα πλαισια και ομορφη) ειναι κ....α με καουμπόικα....
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 παραλίγο να χύσω τον καφέ σώμα μπόμπα και όμορφο πρόσωπο όσες την λέτε άσχημη ή μέτρια μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας να σας δούμε ? οχι με καουμπόικα , απλή φωτογραφία έτσι απο περιέργεια να δω τι σύγκριση κάνετε εκτός αν την συγκρίνετε με κάποια άλλη που και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ωραίο να μας πείτε με ποια να καταλάβουμε εγω και ο κάτω μου εαυτός
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 παραλίγο να χύσω τον καφέ σώμα μπόμπα και όμορφο πρόσωπο όσες την λέτε άσχημη ή μέτρια μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας να σας δούμε ? οχι με καουμπόικα , απλή φωτογραφία έτσι απο περιέργεια να δω τι σύγκριση κάνετε εκτός αν την συγκρίνετε με κάποια άλλη που και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ωραίο να μας πείτε με ποια να καταλάβουμε εγω και ο κάτω μου εαυτός η κλασσικη μαλακια. δεν την συγκριναμε με τους εαυτους μας. ως μοντελο την κριναμε. Σε περίπτωση που δε το γνωρίζουμε, τα μοντέλα πρέπει να έχουν ουδέτερο σώμα, ουδέτερο πρόσωπο και γενικά όχι έντονα χαρακτηριστικά. Ο σκοπός ενός μοντέλου δεν είναι να μας κα#λ_σει. Είναι να προμοτάρει κάτι (ρούχα, καλλυντικά, οτιδήποτε). Ε, αν έχει έντονα χαρακτηριστικά, αυτό δε θα γίνει σωστά. Πρέπει να κάνει μπαμ το προϊόν, όχι το μοντέλο. ακριβως
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 η κλασσικη μαλακια. δεν την συγκριναμε με τους εαυτους μας. ως μοντελο την κριναμε. ακριβως ως γκόμενα την έκρινες. το είπες ξεκάθαρα οτι ειναι σκυλομούρα , αρα άσχημη φαντάζομαι πως αν ήταν νοσοκόμα θα την έκρινες ως κακή νοσοκόμα , σκυλομούρα που τρομάζει τους καρδιοπαθείς αρρώστους και πεθαίνουν 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ως γκόμενα την έκρινες. το είπες ξεκάθαρα οτι ειναι σκυλομούρα , αρα άσχημη φαντάζομαι πως αν ήταν νοσοκόμα θα την έκρινες ως κακή νοσοκόμα , σκυλομούρα που τρομάζει τους καρδιοπαθείς αρρώστους και πεθαίνουν πραγματικα εισαι πανηλιθιος
gatokoritso Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 αν εξαιρεσουμε τη περιεργη μυτη αντικειμενικα η κοπελα λεει και λεει πολυ... οριστε δεν ειμαστε ολες σκυλες ps.αμεσως να φατε την evabb!κακα παιδια! 1
Alxnks Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 αν εξαιρεσουμε τη περιεργη μυτη αντικειμενικα η κοπελα λεει και λεει πολυ... οριστε δεν ειμαστε ολες σκυλες ps.αμεσως να φατε την evabb!κακα παιδια! περιμενω τον nicoc να σου κανει προταση για τριο, εκεινος εσυ κι η sheridyn!
nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 πραγματικα εισαι πανηλιθιος και εσύ επαναλαμβανόμενη σαν χαλασμένο γραμμόφωνο , κάθε φορά που δεν έχεις επιχειρήματα για να απαντήσεις σε κάποιον χρησιμοποιείς υβρεις . 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 και εσύ επαναλαμβανόμενη σαν χαλασμένο γραμμόφωνο , κάθε φορά που δεν έχεις επιχειρήματα για να απαντήσεις σε κάποιον χρησιμοποιείς υβρεις . οντως δεν εχω, η βλακεια σου ειναι αφοπλιστικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις