Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια επι του θεματος αλλα σε φαση αν ημουν λεσβια θα τη γουσταρα τρελα και ολες οι αλλες στον Καιάδα....

Οι γυναίκες έχετε διαφορετικό γούστο πολύ συχνά από μας ως προς το τι είναι σεξυ

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες , καθώς πολλές φορές μπορεί να σας αρέσει κάποιος και να μην καταλαβαίνουμε το γιατί

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειναι σαν τις ταινιες. Βλεπεις μια νορμαλ κοπελα να βρισκει καποιον πολυ ωραιο αντρα. Αρκετοι αντρες λενε "ελα μωρε δεν ειναι και τοσο ομορφη". Ομως ολες οι γυναικες λενε "σιγα το μπαζο"

Δημοσ.

Δυσλειτουργικές θηλυκές νοοτροπίες. Κάτι είναι ωραίο, ανεξαρτήτως της θέσης του στην Χ υποκειμενική ιεραρχία αισθητικής.

Η συγκεκριμένη τύπισσα για μένα, είναι μια ωραία κοπέλα, η οποία δε θα με καυλώσει ποτέ και θα έχω ξεχάσει την φώτο της στο επόμενο μισάωρο. Αν η Γιόχανσον ήταν σα τη Βασιλειάδου στη φάτσα, πάλι την ίδια γνώμη θα είχα. Πώς διάολο με επηρεάζει αυτό.

Εκτός αν πάτε να κάνετε σώσιμο στην κατινιά με το "εεε όχι, υπάρχουν και γκόμενες πολύ ωραίες! απλώς όχι ΑΥΤΗ"

με το δικο μου γουστο εγω δεν την θεωρω ωραια. οι γνωμες των αντρων μπορουν να μετρανε ως αντικειμενικες ενω των γυναικων ειναι καυτευθειαν κατινιες; σεξιστικη προκαταληψη μου ακουγεται αυτο.

Οι γυναίκες έχετε διαφορετικό γούστο πολύ συχνά από μας ως προς το τι είναι σεξυ

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες , καθώς πολλές φορές μπορεί να σας αρέσει κάποιος και να μην καταλαβαίνουμε το γιατί

πολυ σωστο και αυτο.

Δημοσ.

Επίσης να πω ότι αν η Μαίρη ήταν λεσβία το πιο πιθανό είναι να της άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό και οχι κάτι τόσο θυλικο

Η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από τις τσόντες :P

Δημοσ.

Επίσης να πω ότι αν η Μαίρη ήταν λεσβία το πιο πιθανό είναι να της άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό και οχι κάτι τόσο θυλικο

Η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από τις τσόντες :P

εξαρταται, βασικα η διαφορα έγκειται στην συμπεριφορα πιο πολυ και μετα στην εμφανιση.

Δημοσ.

με το δικο μου γουστο εγω δεν την θεωρω ωραια.

Το δικό σου γούστο περιλαμβάνει μόνο το "ωραίο" και όχι το σέξυ επειδή είσαι στρέητ. Και επειδή δεν μπορείς να αξιολογήσεις το σεξ απήλ μιας άλλης γκόμενας, μένεις στο ωραίο, το οποίο είναι "αν θα θελα να μοιάζω έτσι ή κάπως αλλιώς".

Δημοσ.

εξαρταται, βασικα η διαφορα έγκειται στην συμπεριφορα πιο πολυ και μετα στην εμφανιση.

αυτο παει αναλογα με τον ανθρωπο και ειναι κατι πολυ γενικο

το μονο που θα μπορουσαμε να πουμε ειναι οτι οι γυναικες ενδιαφερονται πιο πολυ για το χαρηκτηρα ** σε σχεση με την εμφανιση ενω οι αντρες οχι

**και οταν λεω χαρακτηρα δεν εννοω απαραιτητα "καλο παιδι" , αλλα διαφορα χαρακτηριστικα που θα μπορουσαν να κερδισουν μια γυναικα μεταξυ των οποιων χρηματα , φημη, παροχη ασφαλειας κτλ

οι αντρες οντας λιγοτερο σκεπτομενα ζωα ορμουν με τα μουτρα ακομα κι αν η αλλη ειναι ο χειροτερος ανθρωπος , σπανια θα κατσουν ψυχαραιμα να ζυγισουν τη κατασταση

οι γυναικες απο την αλλη λειτουργουν με αρκετα λιγοτερο συναισθημα (βεβαια αυτο δεν ισχυει για ολες)

δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που τελικα οι αντρες κυκλοφορουν οπως να 'ναι (ενταξει υπαρχουν και αυτοι που προσεχουν ιδιαιτερως την εμφανιση τους, αλλα δεν ειναι πλειοψηφια) και οι γυναικες σε γενικες γραμμες ασχολουνται περισσοτερο με το καλλωπισμο τους

Δημοσ.

αυτο παει αναλογα με τον ανθρωπο και ειναι κατι πολυ γενικο

το μονο που θα μπορουσαμε να πουμε ειναι οτι οι γυναικες ενδιαφερονται πιο πολυ για το χαρηκτηρα ** σε σχεση με την εμφανιση ενω οι αντρες οχι

**και οταν λεω χαρακτηρα δεν εννοω απαραιτητα "καλο παιδι" , αλλα διαφορα χαρακτηριστικα που θα μπορουσαν να κερδισουν μια γυναικα μεταξυ των οποιων χρηματα , φημη, παροχη ασφαλειας κτλ

οι αντρες οντας λιγοτερο σκεπτομενα ζωα ορμουν με τα μουτρα ακομα κι αν η αλλη ειναι ο χειροτερος ανθρωπος , σπανια θα κατσουν ψυχαραιμα να ζυγισουν τη κατασταση

οι γυναικες απο την αλλη λειτουργουν με αρκετα λιγοτερο συναισθημα (βεβαια αυτο δεν ισχυει για ολες)

δεν ειναι αλλωστε τυχαιο που τελικα οι αντρες κυκλοφορουν οπως να 'ναι (ενταξει υπαρχουν και αυτοι που προσεχουν ιδιαιτερως την εμφανιση τους, αλλα δεν ειναι πλειοψηφια) και οι γυναικες σε γενικες γραμμες ασχολουνται περισσοτερο με το καλλωπισμο τους

βασικα μιλαγα για την διαφορα λεσβιας και στρεητ γυναικας.

Δημοσ.

Το δικό σου γούστο περιλαμβάνει μόνο το "ωραίο" και όχι το σέξυ επειδή είσαι στρέητ. Και επειδή δεν μπορείς να αξιολογήσεις το σεξ απήλ μιας άλλης γκόμενας, μένεις στο ωραίο, το οποίο είναι "αν θα θελα να μοιάζω έτσι ή κάπως αλλιώς".

η μεγαλη πλειοψηφια των μοντελων χρησιμοποιειται για να διαφημισει ρουχα, εσωρουχα, καλλυντικα, μακιγιαζ και γενικως δεκαδες χιλιαδες πραματα με αποκλειστικό target group το γυναικειο καταναλωτικο κοινο, οποτε μαλλον μια γυναικα γνωμη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο μια αντρικη γιατι το μοντελο δεν πουλαει καυλα. υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα αναμεσα στο model και το glamour model.

Δημοσ.

η μεγαλη πλειοψηφια των μοντελων χρησιμοποιειται για να διαφημισει ρουχα, εσωρουχα, καλλυντικα, μακιγιαζ και γενικως δεκαδες χιλιαδες πραματα με αποκλειστικό target group το γυναικειο καταναλωτικο κοινο, οποτε μαλλον μια γυναικα γνωμη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο μια αντρικη γιατι το μοντελο δεν πουλαει καυλα.

βασικα σε εσας απευθυνονται με τα οποια προιοντα και σας κανουν να σκεφτεστε...''πωπω, καπως ετσι θα μοιαζω κι εγω φορωντας το (ρουχο, μακιγιαζ, κρεμες κτλ κτλ)'' κι οχι αν σας αρεσει πανω σε αυτην. αν σας αρεσει πανω σε αυτην μονο..γιατι να το παρετε εσεις;

σε εμας απευθυνονται ως εξης....''πωπω...ετσι θα ηθελα να ηταν η ταδε μου αν το φορουσε αυτο...μηπως να της το παρω να πλησιασει καπως;''.

Δημοσ.

βασικα σε εσας απευθυνονται με τα οποια προιοντα και σας κανουν να σκεφτεστε...''πωπω, καπως ετσι θα μοιαζω κι εγω φορωντας το (ρουχο, μακιγιαζ, κρεμες κτλ κτλ)'' κι οχι αν σας αρεσει πανω σε αυτην. αν σας αρεσει πανω σε αυτην μονο..γιατι να το παρετε εσεις;

σε εμας απευθυνονται ως εξης....''πωπω...ετσι θα ηθελα να ηταν η ταδε μου αν το φορουσε αυτο...μηπως να της το παρω να πλησιασει καπως;''.

για αυτο ειναι πιγμενο το χοντος με αντρες :P

Δημοσ.

Το δικό σου γούστο περιλαμβάνει μόνο το "ωραίο" και όχι το σέξυ επειδή είσαι στρέητ.

Δεν ειναι αυτο το θεμα του τοπικ αλλα κανεις λαθος. Δε σημαινει οτι επειδη εγω ειμαι στρέητ δε μπορω αντιληφθω αν εσυ εισαι πχ "σεχυ" ή και το αντιθετο. Βεβαια δυσκολα θα κατσει αντρας να ασχοληθει με κατι τετοιο για "συμπαικτη" του αλλα λεεεμε τωρα.

Το χοντος πουλαει πλεον απο στρινγκακια μεχρι πλεϊμομπιλ.

• Like 1
Δημοσ.

η μεγαλη πλειοψηφια των μοντελων χρησιμοποιειται για να διαφημισει ρουχα, εσωρουχα, καλλυντικα, μακιγιαζ και γενικως δεκαδες χιλιαδες πραματα με αποκλειστικό target group το γυναικειο καταναλωτικο κοινο, οποτε μαλλον μια γυναικα γνωμη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο μια αντρικη γιατι το μοντελο δεν πουλαει καυλα. υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα αναμεσα στο model και το glamour model.

Αντιλαμβάνεσαι ότι με το να μου λες ότι βλέπεις τα μοντέλα σαν κρεμάστρες, ενισχύεις το δικό μου επιχείρημα ε.

Δεν ειναι αυτο το θεμα του τοπικ αλλα κανεις λαθος. Δε σημαινει οτι επειδη εγω ειμαι στρέητ δε μπορω αντιληφθω αν εσυ εισαι πχ "σεχυ" ή και το αντιθετο. Βεβαια δυσκολα θα κατσει αντρας να ασχοληθει με κατι τετοιο για "συμπαικτη" του αλλα λεεεμε τωρα.

Μπορείς να εικάσεις, αλλά επειδή δε θα νοιώσεις το εφέκτ του σεξ απήλ, δε θα μπορείς να κρίνεις. Εσένα όλοι οι άνδρες, ανεξαρτήτως του πόσο σέξυ θεωρείς πως μπορεί να είναι, σε καυλώνουν εξίσου: καθόλου. Είτε ο Τέλης στην πέσει, είτε ο Σπαλιάρας, μπάμια θα σου μείνει.

Δημοσ.

Εμείς αγοράζουμε μέσω ίντερνετ, ειδικά από όταν μας πρηξατε να μάθουμε τα strawberry, fragrancex και λοιπά διάφορα! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...