Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να εικάσεις, αλλά επειδή δε θα νοιώσεις το εφέκτ του σεξ απήλ, δε θα μπορείς να κρίνεις. Εσένα όλοι οι άνδρες, ανεξαρτήτως του πόσο σέξυ θεωρείς πως μπορεί να είναι, σε καυλώνουν εξίσου: καθόλου. Είτε ο Τέλης στην πέσει, είτε ο Σπαλιάρας, μπάμια θα σου μείνει.

Προφανως δεν ειπα οτι σηκωνω πανια στο καταρτι μου αλλα μπορω να καταλαβω ασπουμε και το σεχυ , οχι μονο το ωραιο.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προφανως δεν ειπα οτι σηκωνω πανια στο καταρτι μου αλλα μπορω να καταλαβω ασπουμε και το σεχυ , οχι μονο το ωραιο.

ετσι εε?

εξηγησε μου τοτε ΑΥΤΟ!

robert_pattinson300a.jpg

Δημοσ.

ε βλεπεις, γιατι δε μπορεις να το καταλαβεις? γιατι δεν εισαι γυναικα.. ουτε εγω μπορω.. πιο λογικο θα μου φαινοταν να εβρισκαν ολες σεξυ το statham, αλλα τους αρεσει πολυ περισσοτερο ο "robert τους" :P

Δημοσ.

παιδιά άμα σας την πέσει, πριν της πείτε "άσε μας κουκλίτσα μου" κάντε ένα καλό και αναφέρτε οτι έχετε ένα γνωστό στο ινσόμνια που θα τη δεχτεί παρ'όλη της την ασχήμια.

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά άμα σας την πέσει, πριν της πείτε "άσε μας κουκλίτσα μου" κάντε ένα καλό και αναφέρτε οτι έχετε ένα γνωστό στο ινσόμνια που θα τη δεχτεί παρ'όλη της την ασχήμια.

θα συμφωνησω μαζι σου.. ολοι μας εχουμε παει και με ορκ και αυτη σιγουρα δεν ειναι ορκ, οποτε ειναι τουλαχιστον υποκριτικο να αντιδρουν καποιοι ετσι

ουτε εγω τη θεοποιω και σκοπευω να τη σκεφτομαι καθε βραδυ πριν κοιμηθω, αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο

Δημοσ.

Παιδιά, αν δε γουστάρετε να βγείτε απ' το σπίτι, ανοίξτε καμιά τηλεόραση. Εντάξει, κι εγώ δε μπορώ να ακούω για σκυλομούρες και νυστέρια από θηλυκά, αλλά σιγά τον άγγελο.

οταν μπήκαμε στο κέντρο τις πρώτες μέρες είχαμε μια λοχία μέτρια 24-25 χρονών και λέγαμε σιγα την σαυρα

μετά απο μια εβδομάδα λέγαμε "σα να ομόρφυνε ε?

μετά απο τρείς εβδομάδες την λέγαμε καυ..@

τελευταίες 2-3 μέρες δεν περιγράφω άλλο

:lol: :lol: :lol:

πάντως δεν είπε κανεις οτι είναι άγγελος

εμένα προσωπικά μου φαίνεται σκυλί , αλλα καμία σχέση με το σκυλομούρα , εννοώ στο κρεβάτι

και αυτό μαζι με την στολή είναι γκαβλοτικό οφείλω να παραδεχθώ :-)

Δημοσ.

οταν μπήκαμε στο κέντρο τις πρώτες μέρες είχαμε μια λοχία μέτρια 24-25 χρονών και λέγαμε σιγα την σαυρα

μετά απο μια εβδομάδα λέγαμε "σα να ομόρφυνε ε?

μετά απο τρείς εβδομάδες την λέγαμε καυ..@

τελευταίες 2-3 μέρες δεν περιγράφω άλλο

:lol: :lol: :lol:

φιλε αυτο που λες ειναι τελειως αλλη φαση

οι εποπινες ειναι πολυ συχνα (βασικα σχεδον παντα) σαυρες διχως προηγουμενο που ακομα και με πολιτικα εξω να τις πετυχαινες δε θα γυρνουσες καν να τις κοιταξεις (στη κανονικη ζωη ολα αυτα)

ομως οπως περιγραφεις ο συνεχομενος εγκλεισμος σου δημιουργει τεραστια προβληματα στον εγκεφαλο, οποτε σταδιακα μεσα σου αρχιζεις και παραβλεπεις διαφορα πραγματα (ας μην τα αναλυσω διαβαζουν και κοπελες) , μεχρι που στο τελος φτανεις στο κατωτατο επιπεδο ανδρισμου και λες "νταξει μωρε εχει 2 χερια και 2 ποδια , καλη ειναι"

το ολο ζητημα ειναι μεσω μιας εσωτερικης παλης με τον εαυτο σου να αντισταθεις σε αυτες τις σκεψεις και να μην τρεχεις να την εξυπηρετησεις τη φοραδα, γιατι και δεν παιζει να σου κατσει , αλλα και να σου κατσει δεν ειναι για καλο

• Like 2
Δημοσ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η κοπελα εχει κορμαρααα αλλα απο μουρη μετριοτητα....

Δλδ συγκρινεται με την Johansson????ΠΟΤΕ!

Αυτη η κοπελα και ξανθια και καστανη ειναι θεα!Ακομα και με γυαλαμπουκιες στο Scoop ηταν πολυ γλυκια!

αδιαφορη

Δημοσ.

Επίσης να πω ότι αν η Μαίρη ήταν λεσβία το πιο πιθανό είναι να της άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό και οχι κάτι τόσο θυλικο

Αυτο που ηθελα να πω(οπως και η ευα μαλλον ) ειναι οτι δεν εχω/εχουμε το κομπλεξ να πουμε οτι η ταδε η ο ταδε ειναι θεα/ος.

Απλα η συγκεκριμενη μοντελα ειναι κατι μετριο με κορμαρα...

Η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από τις τσόντες :P

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Αυτο να το ξαναπεις κυριως προς αντρες μερια!.Αν και τσοντες με λεσβιες δε βλεπω.

ε βλεπεις, γιατι δε μπορεις να το καταλαβεις? γιατι δεν εισαι γυναικα.. ουτε εγω μπορω.. πιο λογικο θα μου φαινοταν να εβρισκαν ολες σεξυ το statham, αλλα τους αρεσει πολυ περισσοτερο ο "robert τους" :P

Σορυ αλλα αυτο ειναι σεξι για τα 15χρονα που τωρα αρχιζουν και ψαχνονται...

Αυτο το ασε μας κουκλιτσα μου απο που εχει βγει?

Απο εδω

Δημοσ.

Σορυ αλλα αυτο ειναι σεξι για τα 15χρονα που τωρα αρχιζουν και ψαχνονται...

χρησιμοποιησα ενα εξαιρετικα ακραιο παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητος

θες να πουμε ρουβα που δεν εχει μονο περαση στα "15χρονα" ?(οσο και να το αρνουνται πολλες:P)

Δημοσ.

φιλε αυτο που λες ειναι τελειως αλλη φαση

οι εποπινες ειναι πολυ συχνα (βασικα σχεδον παντα) σαυρες διχως προηγουμενο που ακομα και με πολιτικα εξω να τις πετυχαινες δε θα γυρνουσες καν να τις κοιταξεις (στη κανονικη ζωη ολα αυτα)

ομως οπως περιγραφεις ο συνεχομενος εγκλεισμος σου δημιουργει τεραστια προβληματα στον εγκεφαλο, οποτε σταδιακα μεσα σου αρχιζεις και παραβλεπεις διαφορα πραγματα (ας μην τα αναλυσω διαβαζουν και κοπελες) , μεχρι που στο τελος φτανεις στο κατωτατο επιπεδο ανδρισμου και λες "νταξει μωρε εχει 2 χερια και 2 ποδια , καλη ειναι"

το ολο ζητημα ειναι μεσω μιας εσωτερικης παλης με τον εαυτο σου να αντισταθεις σε αυτες τις σκεψεις και να μην τρεχεις να την εξυπηρετησεις τη φοραδα, γιατι και δεν παιζει να σου κατσει , αλλα και να σου κατσει δεν ειναι για καλο

οχι δεν λεω για εποπ , εκείνη ειναι απο σχολή και καθόλου παχιά κλπ

απλά μια μέτρια γκόμενα που μερικοι απο εμάς με μεγαλύτερα standards έξω δεν θα την κοιτάγαμε καν αλλα εκει μέσα άρχισε ξαφνικά να ομορφένει

είχαμε και μια επόπ που ήταν τελείος κεφτές αλλα δεν ειχαμε φτάσει στο σημείο να την δούμε όμορφη , απλά σε ερώτηση πόσα θα θέλαμε για να την περάσουμε ενα χεράκι (ζιγκολίκι) ενας απο εμας απάντησε 200 euro

αυτό που λες ισχιεί , ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάναμε αν μέναμε και άλλο μέσα :mellow: :ph34r: :ph34r: :mellow:

Δημοσ.

εμενα μου τα λες?

σε μια μοναδα που ημουν ειχε σκασει ολη η ΣΜΥ (γυναικες-αντρες) για εκπαιδευση.. τεραστιος χαμος

καθε πρωι με το που ξεκινουσαν μπουγιο να πανε στο ΚΨΜ και περνουσαν εξω απο το θαλαμο, ολοι κολλαγαν τις μουρες τους στα τζαμια (και απο γυρω επιλαρχιες οχι μονο εμεις)

μετα περνουσαν τα λιγουρια και μια βολτα απο το ΚΨΜ :lol: κι εκει μιλαμε για νεουδια , τελειως πιτσιρικες

μικρη αξιωματικο (υπολοχαγινα) ειχα σε αλλη μοναδα.. μεγαλο μπαζακι , αλλα εγω τις τραβαγα κατι δυνατες προσοχες οποτε περνουσε (ημουν ο μονος που το εκανα και ολοι με δουλευαν)

Δημοσ.

χρησιμοποιησα ενα εξαιρετικα ακραιο παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητος

θες να πουμε ρουβα που δεν εχει μονο περαση στα "15χρονα" ?(οσο και να το αρνουνται πολλες :P)

ο ρουβας εχει περαση στη μανα μου...

Αμα σου πω οτι ουτε ο ρουβας με ξετρελαινει...Δε μπορω ρε παιδιμου ΤΟΣΟ αγαλμα τον αλλον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...