REDODIN7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω τουλάχιστον για τί πλειοψηφία απλά ΙΣΩΣ κάποιοι είναι πιο σκληροί και πιο αποφασιστικοί και κρίνουν κάπως αυστηρά.
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω τουλάχιστον για τί πλειοψηφία απλά ΙΣΩΣ κάποιοι είναι πιο σκληροί και πιο αποφασιστικοί και κρίνουν κάπως αυστηρά. Το δικαίωμα ποιος τους το έδωσε? Έχουνε δικαίωμα να σε προσβάλουνε? ποστάρεις κάτι δημόσια , και ακόμα και το πιο ηλίθιο να είναι , δεν έχουνε δικαίωμα να σε κριτικάρουνε τόσο αυστηρα. Δεν σε ξέρουνε και απο χτες , τι προβλήματα έχεις (όπως είπες για την μάνα σου , περαστικα φιλαράκι..) Κανεις δεν έχει το δικαίωμα να σε κράζει , για κανένα λόγο....
black_widow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω τουλάχιστον για τί πλειοψηφία απλά ΙΣΩΣ κάποιοι είναι πιο σκληροί και πιο αποφασιστικοί και κρίνουν κάπως αυστηρά. Το δικαίωμα ποιος τους το έδωσε? Έχουνε δικαίωμα να σε προσβάλουνε? ποστάρεις κάτι δημόσια , και ακόμα και το πιο ηλίθιο να είναι , δεν έχουνε δικαίωμα να σε κριτικάρουνε τόσο αυστηρα. Δεν σε ξέρουνε και απο χτες , τι προβλήματα έχεις (όπως είπες για την μάνα σου , περαστικα φιλαράκι..) Κανεις δεν έχει το δικαίωμα να σε κράζει , για κανένα λόγο.... Ποιό είναι το κράξιμο ακριβώς ;
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ποιό είναι το κράξιμο ακριβώς ; Γενικά το λέω Μαυρη Χήρα , γενικά.... Κράξανε το παιδί , επειδή είπε ότι δεν έχει τα μέσα να πάει στην Παιανία...
black_widow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μα δεν είπα ότι δεν θα πάω είπα ότι ισως για κάποιους λόγους μπορει να μην πάω. Δηλαδή ήθελα να ήξερα αν μου έλεγαν ότι δεν αλλάζει ημερομηνία τι έπρεπε να κάνω να σκάσω 50 ευρώ στο ΤΑΞΙ αλλιώς θα ήμουν βολεμένος ???? Καλά μην τρελαθούμε κιόλας , για συνέντευξη πας , δεν είσαι εργαζόμενος να σκάσεις λεφτά στο ταξί , πόσο μάλλον που την αυριανή ημέρα σε πολλούς δρόμους θα έχει και απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Γενικά το λέω Μαυρη Χήρα , γενικά.... Κράξανε το παιδί , επειδή είπε ότι δεν έχει τα μέσα να πάει στην Παιανία... Ναι, τώρα το είδα αυτό , σχολίασα παραπάνω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Infectedmushrrom το κουραζεις. Υποτιθεται οτι ο drlo σου εξηγησε το σκεπτικο και συμφωνησες, γιατι το συνεχιζεις λοιπον; Οχι τιποτα αλλο αλλα παιρνουν θαρρος και θερμοσιφωνες, φωτοβολταικα, ανεμογενντριες και λοιπες ανανεωσιμες πηγες ενεργειας και βγαζουν το αχτι που τους κυνηγαει απο αλλα θρεντ εδω και μηνες. Επισης ειναι αντιφατικο να βγαινετε να κραζετε αυτους που ΘΕΩΡΕΙΤΕ οτι κραζουν, διοτι κανετε το ιδιο. Κι αν εγω η ο drlo εχουμε ψυχολογικα επειδη γραψαμε αυτονοητα πραγματα, τοτε αναρωτηθειτε τι συμπερασμα προκυπτει απο το υφος σας, τον τονο σας, την επιμονη σας με επαναλαμβανομενα εριστικα ποστ, καθως και τους ευθεις χαρακτηρισμους σας. Ασε που ολα αυτα απαγορευονται απτα policies, αλλα σαν νεοφερμενος στο φορουμ, μαλλον τα αγνοεις.
InfectedMushroom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Infectedmushrrom το κουραζεις. Υποτιθεται οτι ο drlo σου εξηγησε το σκεπτικο και συμφωνησες, γιατι το συνεχιζεις λοιπον; Οχι τιποτα αλλο αλλα παιρνουν θαρρος και θερμοσιφωνες, φωτοβολταικα, ανεμογενντριες και λοιπες ανανεωσιμες πηγες ενεργειας και βγαζουν το αχτι που τους κυνηγαει απο αλλα θρεντ εδω και μηνες. Επισης ειναι αντιφατικο να βγαινετε να κραζετε αυτους που ΘΕΩΡΕΙΤΕ οτι κραζουν, διοτι κανετε το ιδιο. Κι αν εγω η ο drlo εχουμε ψυχολογικα επειδη γραψαμε αυτονοητα πραγματα, τοτε αναρωτηθειτε τι συμπερασμα προκυπτει απο το υφος σας, τον τονο σας, την επιμονη σας με επαναλαμβανομενα εριστικα ποστ, καθως και τους ευθεις χαρακτηρισμους σας. Ασε που ολα αυτα απαγορευονται απτα policies, αλλα σαν νεοφερμενος στο φορουμ, μαλλον τα αγνοεις. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για κανέναν , ούτε καν quote έκανα κανέναν .... Επίσης δεν μίλησα μονον εγώ , οπότε γιατί αναφέρεσαι σε μένα? Και επειδή έχω παρακολουθήσει και άλλα νήματα , ερωτώ , και πραγματικά πες μου , επειδή οι συνήθεις ύποπτοι είστε 5-6 άτομα , συμπεριλαμβανομένου και εσού , με ποιο δικαίωμα είστε τόσο σκληροι , ποιος σας έδωσε το "σήμα" του κριτή των πάντων , ποιος σας παραμύθιασε ότι τα ξέρετε όλα ..... Αυτό δεν λέγεται trolling?Αυτό δεν είναι "παρανομο"? Σε κάθε νήμα τα ίδια κάνετε..... Είναι πολύ εκνευριστικό , πραγματικά όμως..... Anyway , δεν asshol-ούμε αλλο , παω να δω ταινία.....μην απαντήσεις δεν με ενδιαφέρει άμεσα , just saying.... PS : ΔΕΝ είμαι καινούριος φίλε μου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αδιαφορω για την κοινωνικη κριτικη σου, πολλω δε μαλλον να σου δωσω και λογαριασμο για το τι γραφω, εσενα συγκεκριμενα. Δευτερον οσα καταλογιζεις στους αλλους, ετσι γενικα, προλαβες και τα εκανες πρωτος μεσα σε αυτο το θρεντ. Συνεπως αν περιμενεις να σου απολογηθουμε κιολας, περιμενε και βραζω γλαρο για παρτη σου, ετοιμο θα στον εχω μεχρι να τελειωσει η ταινια. Τελος, 2 ατομα γραψαμε περι ασκοπων cv ο lo σας εξηγησε και το λογο και συνεχιζετε το ποιημα οτι κραξαμε προσβαλαμε και λοιπες μπουρδες. Περα απο εσενα και τον Μαλτεζο, δεν βλεπω καποιον αλλο να εχει προσβαλλει συνομιλητη του. Ο odin καλως διευκρινησε οτι το προβλημα προκυπτει με τα ΜΜΜ -αρα καλως ακυρωνει την υποθεση περι cv spam- και σιγουρα δεν χρειαζεται αυτοκλητα δικηγορακια να δωσουν εμφαση σε ανυπαρκτα πραγματα (δηθεν προσβολες και λοιπες ανοησιες που μονο ως αναγκη για flame ερμηνευονται). Το προβλημα με το cv spam εξαλλου δεν ειναι φαντασιωση.
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αδιαφορω για την κοινωνικη κριτικη σου, πολλω δε μαλλον να σου δωσω και λογαριασμο για το τι γραφω, εσενα συγκεκριμενα. Δευτερον οσα καταλογιζεις στους αλλους, ετσι γενικα, προλαβες και τα εκανες πρωτος μεσα σε αυτο το θρεντ. Συνεπως αν περιμενεις να σου απολογηθουμε κιολας, περιμενε και βραζω γλαρο για παρτη σου, ετοιμο θα στον εχω μεχρι να τελειωσει η ταινια. Τελος, 2 ατομα γραψαμε περι ασκοπων cv ο lo σας εξηγησε και το λογο και συνεχιζετε το ποιημα οτι κραξαμε προσβαλαμε και λοιπες μπουρδες. Περα απο εσενα και τον Μαλτεζο, δεν βλεπω καποιον αλλο να εχει προσβαλλει συνομιλητη του. Ο odin καλως διευκρινησε οτι το προβλημα προκυπτει με τα ΜΜΜ -αρα καλως ακυρωνει την υποθεση περι cv spam- και σιγουρα δεν χρειαζεται αυτοκλητα δικηγορακια να δωσουν εμφαση σε ανυπαρκτα πραγματα (δηθεν προσβολες και λοιπες ανοησιες που μονο ως αναγκη για flame ερμηνευονται) Όχι ρε φίλε , δεν τα λες σωστα..... Μερικοί είστε εριστικοί στα περισσότερα νήματα.......Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά , ούτε έκανα quote......μιλάω γενικά .... Να στο πω αλλιώς...Το Σύνταγμα , και οι όροι χρήσης , μου δίνουνε το δικαιώμα να γράφω ότι θέλω , αρκεί να μην προσβάλλω τους άλλους... Οπότε , μπορώ να γράφω απο μια απορία , μέχρι τα ψυχολογικά μου εδω μεσα. Πουθενά δεν γράφει ότι μπορώ να κρίνω τον καθένα , ούτε αυτόν , ούτε τα λεγόμενά του. Αν δεν συμφωνώ , ή βρίσκω κάτι λάθος , του το λέω με όμορφο τρόπο , με σκοπό να τον βοηθήσω (γιατί ήμαστε και άνθρωποι...). Δεν του λέω , ρε μεγάλε τι λες , έτσι έχουνε τα πράγματα όπως τα λέω εγώ...και αν κάποιος , ή ο ίδιος απορίψει αυτά που του προτείνετε για δικούς του λόγους ( προσωπικούς , οικονομικους whatever) , να αρχίζετε να τον βαράτε... Άλλωστε , εδω μέσα είναι κάτι το ανώνυμο , δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο καθένας , δεν είναι Facebook ,που πάνω κάτω βγάζεις ένα συμπέρασμα για το ποιόν του καθενός.... Δεν λέω κάτι παράλογο πιστεύω , το να ήμαστε πιο ευγενικοί , πιο εγκρατείς στα λόγια μας , και πιο συμβατικοί , ακόμα και αν ο άλλος λέει μαλάκίες ( εκτος απο ακραίες φάσεις σουργελισμου....). Το πως συζητάμε , το πως συναλλαγόμαστε , φανερώνει την παιδεία μας , και η κριτική δεν νομίζω ότι μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι.....
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ποιό είναι το κράξιμο ακριβώς ; Ε μερικοι ειπαν οτι κουραζουμε τις εταιρεις και πως καλα κανουν μερικες και χρεωνουν για την αποστολη CV και δεν ηξερες δεν ρωταγες και αλλα τετοια ωραια Αδιαφορω για την κοινωνικη κριτικη σου, πολλω δε μαλλον να σου δωσω και λογαριασμο για το τι γραφω, εσενα συγκεκριμενα. Δευτερον οσα καταλογιζεις στους αλλους, ετσι γενικα, προλαβες και τα εκανες πρωτος μεσα σε αυτο το θρεντ. Συνεπως αν περιμενεις να σου απολογηθουμε κιολας, περιμενε και βραζω γλαρο για παρτη σου, ετοιμο θα στον εχω μεχρι να τελειωσει η ταινια. Τελος, 2 ατομα γραψαμε περι ασκοπων cv ο lo σας εξηγησε και το λογο και συνεχιζετε το ποιημα οτι κραξαμε προσβαλαμε και λοιπες μπουρδες. Περα απο εσενα και τον Μαλτεζο, δεν βλεπω καποιον αλλο να εχει προσβαλλει συνομιλητη του. Ο odin καλως διευκρινησε οτι το προβλημα προκυπτει με τα ΜΜΜ -αρα καλως ακυρωνει την υποθεση περι cv spam- και σιγουρα δεν χρειαζεται αυτοκλητα δικηγορακια να δωσουν εμφαση σε ανυπαρκτα πραγματα (δηθεν προσβολες και λοιπες ανοησιες που μονο ως αναγκη για flame ερμηνευονται). Το προβλημα με το cv spam εξαλλου δεν ειναι φαντασιωση. Παιδια αν και με κολακευει καλο ειναι να μην τσακωνεστε, Απλα φιλε μου καπιοι εχουν ενα εντονο υφος δεν ρωτανε το γιατι και αρχιζουν να κραζουν και εχουν μια περιεργη λογικη τι εχεις πτυχιο και δεν πηγες να γυνει βοθρατσης ε εισαι βολεμενος. Και αφορμη το θεμα αυτο παιδια δεν εχουν ολοι ΙΧ και δεν ειναι ολα ροδινα υπαρχουν και καποια πραγματα που εχουν προταιραιοτητα και ας εισαι στην ακρη του γκρεμου. Καλά μην τρελαθούμε κιόλας , για συνέντευξη πας , δεν είσαι εργαζόμενος να σκάσεις λεφτά στο ταξί , πόσο μάλλον που την αυριανή ημέρα σε πολλούς δρόμους θα έχει και απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα με ΤΑΧΙ και ας ξερω οτι πιθανοτατα δεν θα με παρουν αφου δεν υπαρχει θεση, τωρα ομως αδυνατω. Ασχετο αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πανε και κανουν εδρες στο πουθενα αλλη στη παιανια αλλη στα οινοφυτα και αλλη στη μαγουλα και οχι στο κεντρο η εστω σε κεντρικο σημειο.
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε φίλε , δεν τα λες σωστα..... Μερικοί είστε εριστικοί στα περισσότερα νήματα.......Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά , ούτε έκανα quote......μιλάω γενικά .... Να στο πω αλλιώς...Το Σύνταγμα , και οι όροι χρήσης , μου δίνουνε το δικαιώμα να γράφω ότι θέλω , αρκεί να μην προσβάλλω τους άλλους... Οπότε , μπορώ να γράφω απο μια απορία , μέχρι τα ψυχολογικά μου εδω μεσα. Πουθενά δεν γράφει ότι μπορώ να κρίνω τον καθένα , ούτε αυτόν , ούτε τα λεγόμενά του. Αν δεν συμφωνώ , ή βρίσκω κάτι λάθος , του το λέω με όμορφο τρόπο , με σκοπό να τον βοηθήσω (γιατί ήμαστε και άνθρωποι...). Δεν του λέω , ρε μεγάλε τι λες , έτσι έχουνε τα πράγματα όπως τα λέω εγώ...και αν κάποιος , ή ο ίδιος απορίψει αυτά που του προτείνετε για δικούς του λόγους ( προσωπικούς , οικονομικους whatever) , να αρχίζετε να τον βαράτε... Άλλωστε , εδω μέσα είναι κάτι το ανώνυμο , δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο καθένας , δεν είναι Facebook ,που πάνω κάτω βγάζεις ένα συμπέρασμα για το ποιόν του καθενός.... Δεν λέω κάτι παράλογο πιστεύω , το να ήμαστε πιο ευγενικοί , πιο εγκρατείς στα λόγια μας , και πιο συμβατικοί , ακόμα και αν ο άλλος λέει μαλάκίες ( εκτος απο ακραίες φάσεις σουργελισμου....). Το πως συζητάμε , το πως συναλλαγόμαστε , φανερώνει την παιδεία μας , και η κριτική δεν νομίζω ότι μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι..... Μαλλον πρεπει να καταλαβεις πως οτι λες δημοσια μπορει να κριτικαριστει απο τους αλλους. Αν δεν σου αρεσει, γραψτα στο ημερολογιο σου. 10
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον πρεπει να καταλαβεις πως οτι λες δημοσια μπορει να κριτικαριστει απο τους αλλους. Αν δεν σου αρεσει, γραψτα στο ημερολογιο σου. τώρα δηλαδή δεν είσαι εριστικός? Δηλαδή θέλεις να αρχίσω να σου λεω , ασε μας ρε φίλε , πήγαινε λύσε τα ψυχολογικά σου και πάρε τα χάπια σου .... (πράγματα που έχεις πει δημόσια σου λέω....) Whatever , μαλλον μερικοί την βρίσκουνε έτσι.... Περι ορέξεως,......
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 τώρα δηλαδή δεν είσαι εριστικός? Δηλαδή θέλεις να αρχίσω να σου λεω , ασε μας ρε φίλε , πήγαινε λύσε τα ψυχολογικά σου και πάρε τα χάπια σου .... (πράγματα που έχεις πει δημόσια σου λέω....) Whatever , μαλλον μερικοί την βρίσκουνε έτσι.... Περι ορέξεως,...... Υποτιθεται οτι θα με προσβαλεις με το να μου πεις κατι τετοιο? Το να μειωνεις τον συνομιλητη σου ενω δεν μπορεις να κανεις αντιλογο σε αυτα που λεει ειναι κλασσικο κολπο των ηλιθιων σε καθε διαολογο. Ουτε αυτο μπορεις να κανεις σωστα οπως και να χει. 0/10 would not read again. *καταλαβαινεις οτι μαλακες σαν και εσενα εχουν κανει τον κοσμο να φοβαται για την ψυχικη του υγεια ετσι δεν ειναι? Ελπιζω να εισαι στειρος. 6
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά, σε ποια σελίδα είναι η απάντηση; Βαριέμαι να ψάχνω. 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 *καταλαβαινεις οτι μαλακες σαν και εσενα εχουν κανει τον κοσμο να φοβαται για την ψυχικη του υγεια ετσι δεν ειναι? Ελπιζω να εισαι στειρος. Αν υπαρχει κοσμος που πειθεται απο τετοιους τυπους οτι παιζει θεμα με την ψυχικη υγεια, τοτε εχουμε το φαινομενο οπου οι μεν με οριζοντια γραμμη εγκεφαλογραφημα επηρεαζουν τους δε στους οποιους κρασαρει ο υπολογιστης κατα το εγκεφαλογραφημα, λογω απροσδοκητων null επιστορφων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα