Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε, σου είπαν 10 μέρες για δεύτερη συνέντευξη. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις πια; Δεν είναι αυτοί φάουλ, εσύ είσαι που ούτε να καταλάβεις τι σου είπαν δεν μπορείς. Από την στιγμή που ήρθε η ενδέκατη μέρα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ήταν επίσημο ότι είχες απορριφθεί. Τόσο δύσκολο πια προς κατανόηση;

Ο λόγος που δεν βρίσκεις δουλειά έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο μ'εσένα.

Δεν θα μπουν καν στον κόπο να σε ειδοποιήσουν. Για να σε ειδοποιήσουν σημαίνει ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Αν δεν χαλάσει η συνταγή στην συνέντευξη, την δουλειά την έχεις.

Έχεις μείνει άνεργος τώρα πρόσφατα να χρειαστεί να ψάξεις; Έχω περάσει και το στάδιο συνεντεύξεων προ κρίσης που έβρισκες άνετα ( οι εταιρείες ήταν σοβαρές , κάνανε τεστ για να καταλήξουν στην τελική λίστα συνεντεύξεων και όχι το άρπα- κόλλα των προσωπικών συνεντεύξεων που γίνεται τώρα , κάνανε πρώτη και δεύτερη συνέντευξη) έχω περάσει και το στάδιο συνεντεύξεων επί κρίσης( διαβάζουμε τα πρώτα βιογραφικά , που χρόνος για 1000 βιογραφικά , δεν έχουμε ιδέα περί outsourcing , one man show καταστάσεις, ποιος τα χέζει τα τεστ το θέμα είμαι να βρούμε το φτηνότερο πολυεργαλείο - εργαζόμενο ).

Εγώ προσπαθώ μέσω γνωστού πλέον , θέλω να έχω info αν πληρώνουν και ξέρω καλά πλέον ότι ο εργαζόμενος μέσω γνωστού έχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τον υπάλληλο που ήρθε μέσω βιογραφικού, βιογραφικά στέλνω επιλεγμένα , κάνω κάτι freelance δουλειές και με τα μυαλά που κουβαλάνε οι εργοδότες στις freelance δουλειές θα μείνω.

tumblr_lxv1aiwIYD1qk0exx.gif

Έπρεπε να της ρίξεις κι ένα τέτοιο φεύγοντας...

Έλιωσα , αγαπώ Κας λέμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...