Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω μια μικρή βοήθεια για να φτιάξω κάποια forms τα οποία να κατοχυρόνονται στην database του site και σε ένα άλλο παράθυρο να εμφανίζονται οι κατοχυρώσεις, μπορεί καποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Δώσε πιο πολλές λεπτομέρειες.. Σε τι γλώσσα θα γράψεις, σε τι βάση θα γράψεις κλπ...

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω μια μικρή βοήθεια για να φτιάξω κάποια forms τα οποία να κατοχυρόνονται στην database του site και σε ένα άλλο παράθυρο να εμφανίζονται οι κατοχυρώσεις, μπορεί καποιος να βοηθήσει?

Ποια δυναμική γλώσσα χρησιμοποιείς στο site;

Τι database εχεις; Επίσης εχεις πλήρη πρόσβαση με Login και password;

Η database και ο πίνακας στον οποίο θα μπαίνουν τα στοιχεία υπάρχει ήδη;

Τέλος θες να κατοχυρώσεις κάτι ή να καταχωρείς/ανακτας δεδομένα σε μια βάση δεδομένων;

Δημοσ.

Εχω αγοράσει domain name και hosting και αυτη τη στιγμή τρεχει το site, εχω και βάση δεδομένων σε mysql, ότι θέλετε για λεπτομέριες μπορείτε να μου πείτε να βοηθήσω παραπάνω. Γλώσσα php και javascipt.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει 1 φόρμ και στην μία επιλογή έχει Honda,Ktm και Yamaha και μία δεύτερη επιλογή που γράφει τα μοντέλα απο την κάθε μάρκα, τι εντολή πρέπει να γράψω ώστε όταν επιλέγω Honda να βγάζει δίπλα μόνο τα μοντέλα της Honda και όχι όλα? Είναι σε php.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...