Autonomous Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα, επικοινώνησα χτες με μια εταιρία για την θέση τηλεφωνικών πωλήσεων κι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς δουλεια θα κάνω εκεί πέρα . Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει; Μισθός κλπ
isay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Θα κάθεσαι σε ενα γραφείο και θα παίρνεις συνέχεια τηλέφωνα προσπαθώντας να πουλήσεις διάφορα προϊόντα (απο πακέτα internet, ταξίδια, κλπ). Μην περιμένεις ευγένεια και υπομονή απο τους αυτούς που τηλεφωνείς, όπως επίσης να περιμένεις πίεση από τα αφεντικά σου. Αρκετά ψυχοφθόρο γιατί οι αγοραστές δεν έρχονται σε σένα γιατί θέλουν τη βοήθεια σου, αλλά τους κυνηγάς εσύ μήπως τύχει να ενδιαφέρονται. Θα σου ζητήσουν να δουλέψεις μια εβδομάδα (έχω διαβάσει και για μήνα) τζάμπα για να δουν και καλά αν τους κάνεις. Η τακτική που εχουν ειναι να παίρνουν δεκάδες σε δοκιμαστικές περιόδους και στο τέλος ίσως κρατήσουν 1-2 άτομα. Τζάμπα εργάτες. Αν είσαι παραγωγικός στη δουλειά αυτή δεν χρειάζεται καν εβδομάδα. Σε 1-2 μέρες θα εχει φανεί και αν τους ενδιαφέρεις θα στο πουν στο τέλος της εβδομάδας ή του μήνα. Όταν λοιπον σου πουν για τζάμπα δουλεια, θα τους πεις οτι ακουγεται λογικό αλλά μόνο για 3 μέρες. Αμα σου κάνουν νάζια και οτι δεν είναι η πολιτική μας, κλπ απλώς χαιρετισε τους ευγενικα και φύγε γιατί ετσι κι αλλιως θα σε πετάξουν εξω στο τελος της δοκιμαστικής εβδομαδας. Για το μισθό (αν δουλέψεις μονιμα, περα απο τη δοκιμαστική περίοδο). Εχω ακουσει δυο εκδοχές. Η μια ειναι κέρδος ανα πώληση και η αλλη βασικό μισθό (εξαρτάται απο την εταιρεία). Μην παραξενευτείς αν ολα ειναι μαύρα και χωρίς ασφάλιση. 2
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Θα κάθεσαι σε ενα γραφείο και θα παίρνεις συνέχεια τηλέφωνα προσπαθώντας να πουλήσεις διάφορα προϊόντα (απο πακέτα internet, ταξίδια, κλπ). Μην περιμένεις ευγένεια και υπομονή απο τους αυτούς που τηλεφωνείς, όπως επίσης να περιμένεις πίεση από τα αφεντικά σου. Αρκετά ψυχοφθόρο γιατί οι αγοραστές δεν έρχονται σε σένα γιατί θέλουν τη βοήθεια σου, αλλά τους κυνηγάς εσύ μήπως τύχει να ενδιαφέρονται. Θα σου ζητήσουν να δουλέψεις μια εβδομάδα (έχω διαβάσει και για μήνα) τζάμπα για να δουν και καλά αν τους κάνεις. Η τακτική που εχουν ειναι να παίρνουν δεκάδες σε δοκιμαστικές περιόδους και στο τέλος ίσως κρατήσουν 1-2 άτομα. Τζάμπα εργάτες. Αν είσαι παραγωγικός στη δουλειά αυτή δεν χρειάζεται καν εβδομάδα. Σε 1-2 μέρες θα εχει φανεί και αν τους ενδιαφέρεις θα στο πουν στο τέλος της εβδομάδας ή του μήνα. Όταν λοιπον σου πουν για τζάμπα δουλεια, θα τους πεις οτι ακουγεται λογικό αλλά μόνο για 3 μέρες. Αμα σου κάνουν νάζια και οτι δεν είναι η πολιτική μας, κλπ απλώς χαιρετισε τους ευγενικα και φύγε γιατί ετσι κι αλλιως θα σε πετάξουν εξω στο τελος της δοκιμαστικής εβδομαδας. Για το μισθό (αν δουλέψεις μονιμα, περα απο τη δοκιμαστική περίοδο). Εχω ακουσει δυο εκδοχές. Η μια ειναι κέρδος ανα πώληση και η αλλη βασικό μισθό (εξαρτάται απο την εταιρεία). Μην παραξενευτείς αν ολα ειναι μαύρα και χωρίς ασφάλιση. Εχω δουλε 2 μηνες σχεδον τσαμπα παλιοτερα τωρα ποτε ξανα σε τετοιες εταιρειες. Ο μισθος ειναι με ποσοστα επι των πωλησεων και σε αναγκαζουν να πας στο ΤΕΒΕ αλλιως σου γυνεται παρακρατηση γυρω στο 20% Για μονιμο μισθο μονο αν εισαι πολυ καλος, μια γνωστη τη ξεκινησαν ετσι και μετα απο ενα μηνα αφου δεν τα πηγανε οπως περιμεναν της ειπαν ή δουλευεις με ποσοστα ή φευγεις. Περιτο να πω θα ακουσεις πολυ βρισιδι και δικαιολογημενα αφου μπορει να σε βαλουν μεσσημεριατικα να ενωχλεις κοσμο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα, επικοινώνησα χτες με μια εταιρία για την θέση τηλεφωνικών πωλήσεων κι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς δουλεια θα κάνω εκεί πέρα . Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει; Μισθός κλπ Θα γινεις απτους σπαστικους τυπους που ενοχλουν στο σταθερο τον κοσμο προσπαθωντας να πουλησουν (συνηθως) αδιαφορα προιοντα και υπηρεσιες. Το τι σε περιμενει, μαντευεις. Επισης (συνηθως) πληρωνεσαι βαση αποδοτικοτητας, κοινως θα πρεπει να φερνεις αρκετους πελατες μηνιαως για να δεις μισθο που να σε κραταει οικονομικα. Δηλαδη δεν πληρωνεσαι... Αν δεν βγαινεις οικονομικα ή τελος παντων εχεις για Χ,Υ λογους αναγκη να εργαστεις, πηγαινε εστω και για λιγες εβδομαδες. Αν θεωρεις οτι συντομα θα βρεθει κατι αλλο αστο καλυτερα...
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω ότι δεν άξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο , διοτι είναι πολύ ψυχοφθόρο.. Μα πάρα πολύ όμως..... Εγώ έχω ακουσει και το άλλο , ότι δεν παιρνεις εσυ τηλέφωνο , αλλά το τηλέφωνο , παίρνει αυτόματα τον επόμενο.Δηλαδή έχει μια λίστα με κάποιο σύστημα , και αφου κλείσεις τον έναν , παίρνει αυτόματα τον άλλον. Τουτεστοιν , ψυχοφθόρο as hell. Προσωπική γνώμη , εαν δεν έχεις πολύ αναγκη για χρήματα , μην το κανεις. Βεβαια , απο την άλλη , θα σου έλεγα να δοκιμάσεις έτσι για την εμπειρία... Ps : Συμφώνησα με τον Midi_milz , καταγράψτε ώρα και μέρα...
REDODIN7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω ότι δεν άξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο ' date=' διοτι είναι πολύ ψυχοφθόρο.. Μα πάρα πολύ όμως..... Εγώ έχω ακουσει και το άλλο , ότι δεν παιρνεις εσυ τηλέφωνο , αλλά το τηλέφωνο , παίρνει αυτόματα τον επόμενο.Δηλαδή έχει μια λίστα με κάποιο σύστημα , και αφου κλείσεις τον έναν , παίρνει αυτόματα τον άλλον. Τουτεστοιν , ψυχοφθόρο as hell. Προσωπική γνώμη , εαν δεν έχεις πολύ αναγκη για χρήματα , μην το κανεις. Βεβαια , απο την άλλη , θα σου έλεγα να δοκιμάσεις έτσι για την εμπειρία... Ps : Συμφώνησα με τον Midi_milz , καταγράψτε ώρα και μέρα...[/quote'] Όχι μόνο αυτό στην αρχή σου δίνουν νούμερα που είναι τυχαία άρα παίζει και να μην υπάρχουν. Επίσης σε βάζουν να παίρνεις από χρυσό οδηγό που 8/10 θα το σηκώσει γιαγια παππούς και θα αρχίσει τα δικά του.
teopap84 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Επισης να γνωριζεις οτι τις περισσοτερες φορες υπαρχει καποιος supervisor οπου σε ακουει τι λες και πως πλασσαρεις το εκαστοτε προιον που πουλας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ps : Συμφώνησα με τον Midi_milz , καταγράψτε ώρα και μέρα... Ναι, μετα απο την μακροχρονια πορεια σου στο φορουμ που ξεκινησε απο... χθες Ας σημειωθει ωρα-μερα αφου συμφωνησες μετα απο τοσο καιρο λοιπον
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι, μετα απο την μακροχρονια πορεια σου στο φορουμ που ξεκινησε απο... χθες Ας σημειωθει ωρα-μερα αφου συμφωνησες μετα απο τοσο καιρο λοιπον Σου ξαναλέω , είμαι παλιός.....με καινούριο λογαριασμό...Ινσομνιακ απο το 2004...
kalogeros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γνωστή μου πριν χρόνια έκανε αυτήν τη δουλειά. Πουλούσε μέσω τηλεφώνου τηλεφωνικές συνδέσεις εναλλακτικών παρόχων. Η συμφωνία ήταν απλή και της την είχαν κάνει σαφή από την αρχή. Έπρεπε κάθε μέρα να πουλάει τουλάχιστον δύο συνδέσεις. Την πρώτη φορά που δεν θα κατάφερνε να κάνει δύο συνδέσεις θα της γινόταν παρατήρηση και τη δεύτερη μπ@υλο. Η κοπέλα άντεξε μία εβδομάδα και κάτι ψιλά. Εννοείται ότι για ένσημα ούτε λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα