Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ως συνηθως σε τετοια τοπικ, τo ενα ποστ καλυτερο απτο αλλο. Καταλαβες οτι εδω περα ολα ξεκινουν απο κουτσομπολιο κοινωνικοψυχαναγκαστικου τυπου (εισαι το 80 και τα εχεις με 45ρη μωρη?) και καταληγουν στις φαντασιωσεις γυμνασιοπαιδων που οι ορμονες τους κανουν παρτι. Με τη διαφορα οτι στο συγκεκριμενο φορουμ το παρτι ορμονων για πολλους παραμενει εως τα 20/25/30 και βαλε.

Οντοπικ τωρα.

Το δωρο που θα του κανεις εξαρταται 1, απο τον τυπο και τα ενδιαφεροντα του και 2, απο το ειδος σχεσης που εχετε (δεν διευκρινιζεις αν ειστε απλως φιλοι ή αν εχετε σχεση/παντρεμενοι κλπ) οποτε και διαφοροποιουνται τα πραγματα.

Υπαρχει το κλασικο: Αρωμα ή καποιο accessorie πχ κοσμημα ή κατι για το σπιτι

Υπαρχει το πιο φουτουριστικο: Gadget-οειδες, αλλα αυτο εξαρταται απο το κατα ποσο ασχολειται με τεχνολογια κλπ

Και υπαρχουν και πιο risky επιλογες, που τις διαμορφωνεις καθαρα βαση του χαρακτηρα του και των ενδιαφεροντων του. Πχ αν ειναι φιλοζωος ξερωγω, φορτωστου κανα μικρο γατι :P Ενα μπουκαλι ακριβο κρασι/ποτο αν το τιμα το ποτηρακι του κλπ :P

Απο κει και περα για κατι διαφορετικο θελει φαντασια στην οποια ειναι δυσκολο να συνεισφερουν ανθρωποι που δεν γνωριζουν και τους 2 σας.

• Like 1
Δημοσ.

Και ως συνηθως σε τετοια τοπικ, τo ενα ποστ καλυτερο απτο αλλο. Καταλαβες οτι εδω περα ολα ξεκινουν απο κουτσομπολιο κοινωνικοψυχαναγκαστικου τυπου (εισαι το 80 και τα εχεις με 45ρη μωρη?)

Αχαχα.

Για κατσε ρε μαστορα , δεν παιζει ρολο.Αν ειναι του 80 μπορει να της κανει δωρο ενα σετ σεξυ εσωρουχα .Αν ειναι και αυτη 50 , να του χαρισει ενα πουλοβερακι :-D

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι δεν τρόλλαρα....

Ούτε έκρινα την κοπέλα...

Απλά , ήθελα να ξέρω τι σχέση έχει με τον άντρα ( αντρας της , αφεντικό της κλπ ) , για να προτείνω δωρα...

Δημοσ.

Απλά , ήθελα να ξέρω τι σχέση έχει με τον άντρα ( αντρας της , αφεντικό της κλπ ) , για να προτείνω δωρα...

Έτσι.

Κοπελιά αν δε βοηθήσεις δε μπορούμε να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Και ξαναλέω , εαν είναι το έτερο ύμισυ , πες μου να σου πώ προτάσεις σεξουαλικου τύπου , όχι πρόστυχου , που θα αρέσανε σε κάθε άντρα.

Τα καλύτερα δώρα απο την πρώην μου , είχανε τέτοιο χαρακτήρα...

Δημοσ.

Aμα ειναι ο αλλος να περιμενει τη γιορτη του για να δει φαντασια και πρωτοτυπια και "απελευθερωση" και εκπληξεις και δωρακια στο σεξ απτην αλλη, τοτε ζησε Μαη μου. Εκτος αν τα φτιαξανε πριν 2 μηνες οποτε υπαρχει αυτο το περιθωριο.

Δημοσ.

Δεν ειναι η σχεση μου!

Ενα δωρακι θελω να κανω για καποια εξυπηρετηση που μου εκανε.

Αν ήτανε γυναίκα σίγουρα λουλουδια και σοκολατάκια.

Προτείνω μετρήτά.....

Μην το γελάς , κάτι σαν "μιζα" , μπόνους , δωράκι για την εξυπηρέτηση.....

Δημοσ.

Δεν ειναι η σχεση μου!

άρα είσαι ελεύθερη;

που μένεις;

Δημοσ.

Δεν ειναι η σχεση μου!

Ενα μπουκαλι Cardhu. Θα το εκτιμησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...