Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και κατι χρονια 6αρα γραμμη και πιανω τα 5 περιπου γιατι μενω σχεδον στο κεντρο της λαμιας και πληρωνω 23 τον μηνα με σταθερο...ειδα στην διαφημιση ακριβως τα ιδια χρηματα με 24αρα γραμμη..τι παιζει? να το ψαξω? να κανω την κινηση?

Δημοσ.

Ποια διαφήμιση είδες;Μήπως αυτή που πρέπει να είσαι συνδρομητής vodafone;

Δημοσ.

αυτη που ειναι 2 τυποι και λεει ο ενας για το φθινοκαιρι :P μαλλον δεν θα διαβασα τα μικρα γραμματακια που ειναι τα πιο σημαντικα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ειχα 24αρα hol και επιανα 5. Την έκανα 6αρα και παλι 5 πιάνω. Πιθανότατα ισχύει και αντιστρόφως..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ενας ξαδερφος μου εχει το double play lite που στο site λεει για 6Mbps και πιανει 14. Μαλιστα τυχαια το ειδα μια μερα που πηγα και κατεβαζαμε απο torrent και βλεπω να κατεβαζει με 1.4MB/s

Κοιταξα και στο router και συγχρονιζε εκει, γυρω στα 15.

Περιεργο?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εχω εδω και κατι χρονια 6αρα γραμμη και πιανω τα 5 περιπου γιατι μενω σχεδον στο κεντρο της λαμιας και πληρωνω 23 τον μηνα με σταθερο...ειδα στην διαφημιση ακριβως τα ιδια χρηματα με 24αρα γραμμη..τι παιζει? να το ψαξω? να κανω την κινηση?

δείξε μας τα στατιστικά του modem/router σου, ειδικότερα μας ενδιαφέρει το downstream attenuation και το downstream snr margin, για να δούμε αν αξίζει να κάνεις κάποια κίνηση.

Δημοσ.

δείξε μας τα στατιστικά του modem/router σου, ειδικότερα μας ενδιαφέρει το downstream attenuation και το downstream snr margin, για να δούμε αν αξίζει να κάνεις κάποια κίνηση.

Από το snr δεν θα καταλάβουμε και πολλά γιατί έχει γίνει παραμετροποίηση για να πιάνει 6.Μόνο το downstream attenuation μπορεί να μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

Ναι το attenuation μας ενδιαφέρει προτίστως, αλλά αν είχαμε και το snr, θα κάναμε και ένα μικρό θεωρητικό υπολογισμό στο μυαλό μας εσωτερικά, μια πρόβλεψη για να ειδούμε αν θα είναι και "σταθερός". Μικρή η σημασία όντως τελος πάντων

Δημοσ.

Εβαλα προσφατα HOL (την προσφορα HOL-Vodafone 6Mbps+Δωρεαν χρονο ομιλιας) γενικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μιας και πιανω την ταχυτητα που υποσχονται...Τις πρωτες ημερες κατεβαζοντας απο torrent επιανα 1.1ΜΒ/sec μετα επεσε στα 600Κb/sec που ειναι και το φυσιολογικο...αν εχετε καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω για να το φτασω ξανα στο 1.1 θα το εκτιμουσα...Για router εχω αυτο που μου εστειλαν απο την HOL...

Δημοσ.

Εβαλα προσφατα HOL (την προσφορα HOL-Vodafone 6Mbps+Δωρεαν χρονο ομιλιας) γενικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μιας και πιανω την ταχυτητα που υποσχονται...Τις πρωτες ημερες κατεβαζοντας απο torrent επιανα 1.1ΜΒ/sec μετα επεσε στα 600Κb/sec που ειναι και το φυσιολογικο...αν εχετε καποια ιδεα για το τι μπορω να κανω για να το φτασω ξανα στο 1.1 θα το εκτιμουσα...Για router εχω αυτο που μου εστειλαν απο την HOL...

Προφανώς έβαλες το dp lite.Να φτάσεις με την 6άρα στο 1,1 είναι αδύνατον!Το μέγιστο είναι 750 KB υπό ιδανικές συνθήκες.Συνήθως είναι 600-650 ΚΒ.Μήπως είχες hol και απλά άλλαξες το προγραμμά σου και από 24άρα πήγες σε 6άρα;Αν όχι ίσως σε έβαλαν σε 24άρι από την αρχή μέχρι να κάνουν την παραμετροποίηση σε 6άρα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Μπορεί να το διαπιστώσει και μόνος του, βλέποντας τα στατιστικά της γραμμής του από το modem/router του...

Δημοσ.

εγινε μαγκες θα παρω και τηλεφωνο και θα δω και το ρουτερ τι συγχρονισμο κανει αλλα οταν γυρισω στην λαμια γιατι τωρα ειμαι εκτος...ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις απαντησεις :)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ έχω βάλει το πρόγραμμα της HOL , double - play GR.Έχει εώς 24MBs (ποιάνω 15-16ΜΒs -> 1,5ΜΒs Dowload & 90-105 Kbs Upload) και δωρεάν τηλέφωνο(αστικά & υπεραστικά).Μπορώ να πώ πως δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και πολύ καλή κάλυψη σε όλα τα θέματα(Τηλεφωνική εξηπηρέτιση και αλλαγή router μέσα σε μια μέρα) .Αν έχεις σύνδεση στη Vodafone ή κάποιος δικός σου, συμφέρει να τα συνδειάσεις επειδή τότε ο λογαριασμός σου θα έρχετε πάνω κάτω το ίδιο με τα 6Mbs - 23 euro που λές.(Σύνδεση HOL και Vodafone στο ίδιο όνομα πάντα).Εγώ τα έχω βάλει μαζί αλλά επειδή έχω οικονομικό πακέτο μου κόβει 5-10euro το μήνα απο το αρχικό ποσό που είναι 34 euro/μήνα.Άν τα πάγια σου στη Vodafone είναι μεγάλα θα σου κόβει ακόμα ποιο πολλά.

Αν θές μόνο internet έχει το HOL adsl plus με 24 euro/μήνα με χρέωση στα τηλέφωνα που θα κάνεις αλλά δεν είμαι σίγουρος αν σε καλύπτει με τη Vodafone.Νομίζω πως ναι, και απο 24 πάει 20 euro ανάλογα πάντα με τη σύνδεση που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...