santana99 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μοίραζε μια κοπέλα στην σχολή μου διαφημιστικά και το ένα από αυτά ήταν το "get on board" όπου αν είσαι φοιτητής πας σε ένα κατάστημα cosmote/ote/γερμανός δείχνεις το πάσο, συμπληρώνεις μια φόρμα με βασικά σου στοιχεία και μπαίνεις στην κλήρωση που από όσο έλεγε η κοπελίτσα λήγει αύριο (από όσο κοιτάω στα ένα σωρό διαφορετικά pdf που βρίσκω στο google λέει 31/10). Τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μας. Πάω λοιπόν στον γερμανό και μου λέει το παιδί εκεί "έχεις το φυλλάδιο μαζί σου; γιατί έχει ένα barcode και πρέπει να το σκανάρουμε", δεν το είχα μαζί μου αλλά σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο σπίτι να μου πουν τον αριθμό κάτω από το barcode ώστε να το πληκτρολογούσε να τελειώναμε, μου λέει δεν γίνεται πρέπει να το σκανάρουμε. Εγώ δεν θυμόμουν να είχε κανένα barcode, τέλος πάντων έρχομαι σπίτι, παίρνω το χαρτί που ΔΕΝ είχε barcode και πάω ξανά, του το δείχνω και φωνάζει τον επικεφαλή του καταστήματος. Αφού αλληλοκοιταχτήκανε με ένα βλέμμα αγελάδας για κάποια δευτερόλεπτα λέω "καλά έτσι και αλλιώς στο ιντερνετ που κοίταξα δεν έλεγε τίποτα για barcode, απλά να πας με το πάσο σε ένα κατάστημα". Οκ δεν διαφωνώ αυτή η κλήρωση - που δεν ξέρω ποιος την διοργανώνει - δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο ούτε θα τρέξουν να σε εξυπηρετήσουν αφού θα πάρεις κάτι τσάμπα αλλά εφόσον το κολοκαστάστημα σας συμμετέχει ας είστε ενημερωμένοι και μην με κοιτάτε σαν εξωγήινο...! "διαφημιστικό είναι αυτό" του λέει του επικεφαλή, του απαντάει "δεν υπάρχει πρόβλημα να το περάσουμε"...(συνέχισε 1 λεπτό ημιμαθικός διάλογος με το αφεντικό του τελείως άσκοπος) και με τα πολλά περιμένω στο ταμείο ενώ καταχωρούν μερικά από τα στοιχεία μου. Και εδώ έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Αφού καταχωρεί τα στοιχεία, υποθέτω πως του έβγαλε το μηχάνημα τι κέρδισα επειδή μου είπε "κέρδισες αυτό". Βγάζει μια σφραγίδα και την πατάει πάνω στο διαφημιστικό (ενώ στο ιντερνετ λέει πως σου τυπώνει σελίδα με το δώρο, επιλέγεις να το δεχτείς, υπογράφεις κλπ). Συγνώμη τα "κέρδη" δεν βγαίνουν όταν τελειώσει η κλήρωση; Δλδ 10 του μήνα (ή 31 τέλος πάντων αν είναι 31;). Γιατί με αυτή τι λογική ενώ δίνουν 25 τηλεοράσεις 32" με blu ray θα μπορούν να έχουν πάει πολύ λιγότεροι συνδρομητές από τα δώρα (πχ το 1/3) και έτσι να δοθούν μόνο οι μισές και άμα τηλεοράσεις. (η κοπελίτσα λέει όλοι κάτι θα κερδίσουν (μπορεί να κερδίσεις 1 τετράδιο αλλά κάτι θα κερδίσεις)). Δεν το κατάλαβα το σύστημα που ακολουθούν και μου φάνηκε μούφα, τι λέτε εσείς; (από την άλλη μια άποψη είναι ότι είχαν μεγάλη πληθώρα δώρων και το μηχάνημα έβγαλε με μια τυχαία σειρά τα δώρα, μέσα σε αυτή τη σειρά υπήρχαν οι 25 τηλεοράσεις απλά οι προσελθέντες στον διαγωνισμό δεν έτυχε ποτέ να είναι τόσοι πολλοί, αυτό είναι το ένα και το άλλο είναι κάτι που λέει "εφεξής η διάρκεια" που δεν ξέρω τι σημαίνει).
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 κατι παρόμοιο διαβαζα και εγω για το whats up αν εισαι φοιτητης , πας με το πασο σου σε καταστημα κοσμοτε και καθε μηνα σου κανει δωρο 600 λεπτα και καμποσα ΜΒ ιντερνετ (νομιζω) για ολο το ακαδημαικο ετος λεει . και πιο μετα λεει αν το προηγουμενο μηνα κανεις ανανεωση τουλαχιστον 10 ευρω :Ρ 1
tsifotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Στο γιατρό: - Γιατρέ, όταν ακουμπάω τη γλώσσα μου πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο οποίο έχω συνδέσει δυο ηλεκτρόδια, νιώθω ένα ρυθμικό τσίμπημα, αλλά μόνο αν πρώτα έχω φάει μηλόπιτα και έχω κάνει γαργάρα με βότκα. Έχω κάτι; Γιατρός: - Πολύ ελεύθερο χρόνο.
andreapaog328 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 κατι παρόμοιο διαβαζα και εγω για το whats up αν εισαι φοιτητης , πας με το πασο σου σε καταστημα κοσμοτε και καθε μηνα σου κανει δωρο 600 λεπτα και καμποσα ΜΒ ιντερνετ (νομιζω) για ολο το ακαδημαικο ετος λεει . και πιο μετα λεει αν το προηγουμενο μηνα κανεις ανανεωση τουλαχιστον 10 ευρω :Ρ ισχύει κανονικά αυτό. μέχρι αυριο.
demessakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν το κατάλαβα το σύστημα που ακολουθούν και μου φάνηκε μούφα, τι λέτε εσείς; Με την πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι διαφημιστικό κόλπο. Αλλά εφόσον κάνεις λόγο για διαγωνισμό με ακριβά δώρα και πούμε πως το διοργανώνει η συγκεκριμένη εταιρία, για να έχει διαφάνεια ο διαγωνισμός αυτός, θα πρέπει να αναφέρεται και το όνομα κάποιου νομικού προσώπου (δικηγόρος π.χ.) και η κλήρωση, να γίνει παρουσία του. Σε περίπτωση που δεν αναφέρεται τέτοιο όνομα, ότι θέλουν δίνουν και αν περισσέψει και κανένα...
kfyros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 όχι δεν είναι μούφα. κάποια μικρά δώρα μάλλον τα βγάζει το κομπιούτερ κατευθείαν (πχ κερδίζουν όλοι οι συμμετέχοντες μια δωροεπιταγή), κάποια άλλα τα δίνουν με κλήρωση.. αν διαβάσουμε και τους όρους θα ήταν καλύτερα.. γενικά τα προσέχουν πολύ αυτά για να μην γίνει μαλακία, αλλά όταν έχεις ένα κάρο καταστήματα και τα περισσότερα franchise και μάλιστα δυσαρεστημένα, τα γράφουν στα αρχ... τους.. Συν ότι ο ΟΤΕ τραβάει ακόμα τη γαμωγραφειοκρατική νοοτροπία του δημοσίου, και την έχει μεταδώσει σε όλο τον όμιλο (cosmote-γερμανός).. το χαρτί τάδε για αυτή τη δουλειά , το τάδε για εκείνη τη δουλειά, στο τάδε τηλέφωνο για αυτό, στο δείνα για το άλλο, και χέτσηκε η φατμέ στο γενί τζαμί..
santana99 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 δηλαδή θες να πεις ότι εγώ κέρδισα μια δωροεπιταγή άλλα μπήκα και στην κλήρωση για την τηλεόραση; δεν γίνεται αυτό, 1 δώρο κερδίζει ο καθένας. Κανονικά θα έπρεπε να έβγαινε ανακοίνωση όταν τέλειωνε η κλήρωση και όχι παροδικά γιατί υπάρχει το "πρόβλημα" των συμμετεχόντων...
sphinxgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν το πιστευω οτι καταφερα να διαβάσω όλα τα προηγουμενα ποστ ενώ κατάλαβα απο το πρώτο, πως είναι μια κουβέντα δίχως αυριο! FUCK|
santana99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν είδα τελικά στο pdf που έχουν κάπου λέει "το δώρο ανακοινώνεται εκείνη τη στιγμή στον συμμετέχοντα" οπότε το συμπέρασμα είναι ότι όντως είναι μούφα κλήρωση.
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται το "δώρο" ήταν μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Γερμανός!
santana99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ή 2, αν σκεφτείς ότι είναι άσχετοι και δεν ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να πας με το χαρτί/διαφημιστικό και απλά με το πάσο σου...
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ε, τότε αλλάζει το πράγμα. Πάντως γεγονός είναι ότι ποτέ δεν έδωσα την παραμικρή σημασία σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς με κληρώσεις και "πλούσια" δώρα. Ο ορισμός της μούφας! Απορώ πως δεν τον έχουν πάρει είδηση ακόμα οι Νιγηριανοί. Ωχ, μην βάζω ιδέες.
santana99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καλά κοίταξε δώρο στο ξεκάρφωτο δεν κάνει κανείς. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι τα περισσότερα δώρα 50χιλιάδες αν δεν κάνω λάθος είναι δωροεπιταγές samsung 50ευρώ, και αυτό εκτός ότι μπορείς να αγοράσεις συσκευή από τα μαγαζιά τους (γερμανος οτε κοσμοτε) σε σύνδεση σου γίνεται έκπτωση ή χρησιμοποιήται σαν επιδότηση επιπλέον και έτσι, ουσιαστικά να κάνανε παραπάνω συμβόλαια θα θέλαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα