evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μα βρισκουν το ειχα γραψει και στο προηγουμενο θεμα μου... Ποιοι βρισκουν ομως? ειτε οι "σκληροι", ειτε αυτοι που (δειχνουν οτι) εχουν λεφτα, ειτε οι γλιτσες. Ενα 20 % του πλυθισμου που συνηθως Δεν ειναι και τα πιο λαμπρα μυαλλα της ελλαδας εχουν διαθεσιμο το 80% των (σχετικα) εμφανισιμων γυναικων. Οι υπολοιποι ειτε μενουν μονοι ειτε βρισκουν καποια και κανουν σχεση ξεροντας οτι αν τους αφησει θα κανουν καιρο μεχρι να ξαναγεφτουν ουνακι... Για μια γυναικα ομως δεν ειναι το ιδιο.. Οποτε θελει μπορει να εχει καινουριον. Ποιος ειναι σε πλεονεκτικη θεση? πως ειναι δυνατον να φερθει φυσιολογικα ενας αντρας που τοσες χιλιαδες χρονια "συνηθισε" το dna του να ειναι αυτος σε πλεονεκτικη θεση? αυτα τα στατιστικα απο που βγαινουν; επισης οι βαρυβγουπες θεωρειες περι γυναικων; αν δεν εχεις μουνι μην μιλας για το τι μπορει να εχει μια γυναικα Εύα, το αγαμητος γιατί το λες συνέχεια; Και καλά εσύ δεν ήσουν ποτέ ή τα ξερες όλα από την αρχή; Επειδή έχεις μια τάση να τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά και έχεις και την τάση να μην παραδέχεσαι ποτέ λάθος εδώ μέσα, χαλάρωσε λίγο. ρε τουφα προφανως το θεμα δεν ειναι η απειρια, οταν λεω για αγαμητους ενωω ενα συγκεκριμενο τυπο συμπεριφορας σαν αυτο που εχει και ο καλαντας
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ουιιιιιιιι ξυλο !!! Παντως καλα τα λεει η ευα, παρα το εντονο υφος. Ουτε "σκληρος" ειμαι , 71 κιλα ανθρωπος ολος κι'ολος, ουτε λεφτας ειμαι - ταπεινος μουσικος, ουτε γλιτσας. Μια χαρα σοβαροτατη σχεση εχω. Μωρε λες να ειμαι εξαιρεση ? 2
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εύα, το αγαμητος γιατί το λες συνέχεια; Αυτο και εμενα μου εκανε εντυπωση. Θαρεις Ευα οτι αυτη η ιδεα που παρουσιαζει ο τριγωνα καλαντα οτι ειναι ιδεα αγαμητου και ψυχολογικα ασταθη ανθρωπου? Θελεις να πεις οτι δεν ξερεις απο τον κοντινο κυκλο σου εστω και εναν που να ειναι ετσι? Ειτε γαμαει ειτε δε γαμαει ρε παιδι μου, κανεναν? Δηλαδη εγω που εχω φιλο που κυριολεκτικα τον βλεπεις με γυναικα ανα εβδομαδα (απο ολες τις ηλικιες και εμφανισης) που εχει την ιδια και χειροτερη αποψη? Μιλαμε για ανθρωπο που επειδη δεν μπορει να εξηγησει σε καποια γιατι θελει να τη σουταρει την φτυνει κυριολεκτικα μεσα στο στομα για να σιχαθει και να φυγει μονη της. Και ομως υπαρχουν αρκετες που μετα απο αυτην την πραξη εφαγαν μεγαλυτερο κολλημα μαζι του.
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ουιιιιιιιι ξυλο !!! Παντως καλα τα λεει η ευα. Ουτε "σκληρος" ειμαι , 71 κιλα ανθρωπος ολος κι'ολος, ουτε λεφτας ειμαι ουτε γλιτσας. Μια χαρα σοβαροτατη σχεση εχω. Μωρε λες να ειμαι εξαιρεση ? Και αν σε παρατουσε σημερα θα μπορουσες να βγεις μονος σου εξω και να βρεις μια αλλη αγνωστη να περασεις τη νυχτα σου?
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά ο tritonas δεν θα έβαφε το νύχι γαλάζιο περλέ
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και αν σε παρατουσε σημερα θα μπορουσες να βγεις μονος σου εξω και να βρεις μια αλλη αγνωστη να περασεις τη νυχτα σου? μπορει και να ειναι η τελευταια του ευκαιρια μετα εφυγε για Ορος 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το αγαμητος ειναι κλασικη γυναικεια εκφραση που "δημιουργηθηκε" απο οταν αποφασισαμε ως κοινωνια οτι το σεξ δε το παιρνουμε αλλα μας το δινουν οι γυναικες. Εχουν δηλαδη αυτες το πανω χερι. Και αρα επαγωγικα το αγαμητος σημαινει στο μυαλλο τους οτι δεν καταφερες τις γυναικες να σε "ελεησουν" με το να σου "κατσουν" Γενικα οταν σε οποιαδηποτε κατασταση καποιος εχει και το μαχερι και το πεπονι αυτο δημιουργει προβλημα σε ολους τους αλλους και στην ελλαδα την οποια μεγαλωσε η γενια μου τουλαχιστον το μαχερι κ το πεπονι το ειχαν οι γυναικες. Δε ξερω κανεναν γνωστο μου που να μπορει να βγει εξω και να πει σημερα θα βρω καποια να πηδηξω και να το κανει.. Αντιθετα παρα πολλες γνωστες που ειχα κατα καιρους οποτε επελεγαν να το κανουν το πετυχαιναν 1
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 αυτα τα στατιστικα απο που βγαινουν; επισης οι βαρυβγουπες θεωρειες περι γυναικων; αν δεν εχεις μουνι μην μιλας για το τι μπορει να εχει μια γυναικα εσυ ομως που μιλας για τους ανδρες... τι να υποθεσουμε οτι εχεις...? 1
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και για να τελειωνουμε ολα αυτα τα γραφει ενας ανθρωπος που η ζωη του εχει κινδυνεψει πολλες φορες και το να βρει τα αρχιδια για να μιλησει σε μια αγνωστη του ειναι πολυ ευκολο (σε γνωστη πολυ πιο δυσκολο αλλα αλλο θεμααυτο). Πολυ ευκολοτερο απο αλλα πραγματα που εχει κανει. Αλλα οταν βλεπει οτι ια δυο πεντε οτι δεν εχει το αποτελεσμα που θελει καποια στιγμη στραβωνει και λογικο ειναι. Και τι να κανουμε καποιοι το να μιλανε περι ανεμων και υδατων και με υπεκφυγες και πλαγιους τροπους το βαριουνται τραγικα σε σημειο που να μη μπορουν να το κανουν
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μπορει και να ειναι η τελευταια του ευκαιρια μετα εφυγε για Ορος Ε οχι κ ετσι ! Ειπαμε ! kalantas ποσο χρονων εισαι, αν επιτρεπεται ?
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το αγαμητος ειναι κλασικη γυναικεια εκφραση που "δημιουργηθηκε" απο οταν αποφασισαμε ως κοινωνια οτι το σεξ δε το παιρνουμε αλλα μας το δινουν οι γυναικες. Εχουν δηλαδη αυτες το πανω χερι. Και αρα επαγωγικα το αγαμητος σημαινει στο μυαλλο τους οτι δεν καταφερες τις γυναικες να σε "ελεησουν" με το να σου "κατσουν" Γενικα οταν σε οποιαδηποτε κατασταση καποιος εχει και το μαχερι και το πεπονι αυτο δημιουργει προβλημα σε ολους τους αλλους και στην ελλαδα την οποια μεγαλωσε η γενια μου τουλαχιστον το μαχερι κ το πεπονι το ειχαν οι γυναικες. Δε ξερω κανεναν γνωστο μου που να μπορει να βγει εξω και να πει σημερα θα βρω καποια να πηδηξω και να το κανει.. Αντιθετα παρα πολλες γνωστες που ειχα κατα καιρους οποτε επελεγαν να το κανουν το πετυχαιναν αμα υπαρχουν αντρες με τη δικη σου νοοτροπια , τοτε χαιρονται μερικες μερικες και το παιζουν γκομενες καμια φορα καλο ειναι να ειμαστε συγκρατημενοι
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατί άραγε η Euabb σε όλα τα θρέντ που αφορούν σχέσεις/σέξ/κλπ βγάζει ατελείωτο κόμπλεξ; 2
kalantas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ειναι γυναικα ρε φιλε και μπορει. Και πιθανολογω οτι ηταν στα νιατα της μαλλον μπαζακι και η ιδια αγαμητη οπως λεει, αλλα μετα μεγαλονοντας και προσεχοντας τον εαυτο της κερδισε το ενδιαφερον και τις ματιες στο δρομο των ελληνων τουλαχιστον (αυτος ηταν και ο λογος που τον προσεξε) , οποτε μετα αποφασισε να μπει και αυτη στην κατηγορια "γκομενα" και να εχει τις αναλογες αποψεις που εχουν οι "γκομενες". Εξαλου τι λενε.. Fake it untill u make it... Εξ ου και το τελευταιο μπαζο που ακομα και να εχει να κανει σεξ 3 χρονια θα το παιξει δυσκολη οταν βλεπει οτι ο περιγυρος της με τα ιδια χαρακτηριστικα καποια στιγμη μπηκε στην κατηγορια περιζητητη γκομενα με τους ιδιους τροπους
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μετα απο ολα αυτα τα λογια που ανταλλαξατε αν σου καθοταν , θα της καθοσουν? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις