Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι. Γιατι πρωτον ειναι το αναλογο του να πληρωσω καποιον για να παιξει μαζι μου. Δε μου αρεσει να το κανω. Εσενα?

Δευτερον και βασικοτερο γιατι πρεπει και εσυ ως γυναικα να το θελεις 10 φορες περισσοτερο και οχι στο να καταφευγεις να βγαινεις βολτα χερακι χερακι με τη φιλη σου για να εχεις να κρατας ενα χερι επειδη δεν εχεις αντρικο χερι να κρατας. Και να το παιζεις οτι εισαι και καλα κιολας

Ε όρμα στη χοντρούλα με την κυταρρίτιδα και το σορτσάκι ρε ψηλέ

Τι λεμε ρε φιλε πτι κ αυτη θελει το ρομαντσο της. Και περισσοτερο απο τη γκομενα που ειναι συνηδειτοποιημενη οτι ειναι ομορφη.. Εκτος αν ανηκεις σε κατηγορια που θα ερθει η ιδια να σου μιλησει πχ μπαρμαν τυπος με κιθαρα κτλπ.. Γενικα γλιτσας.

Εχω παραδειγμα γνωστου μου που οταν βγαινει ως πελατης σε καποιο μπαρ παιρνει τα αρχιδια και οταν δουλεβει μπαρμαν παιρνει τηλεφωνα... Το γιατι ειναι απλο.. Γιατι στη δευτερη περιπτωση του μιλανε μονες τους και μπορει αυτος να το παιξει οτι εχει τουπε και οτι "μου τα ζαλιζεις τελειωνε" κλπ. Αυτο δε μπορει να συμβει αν παει ο ιδιος και πλησιασει καποια...

Δημοσ.

Σου φανηκε να αναρωτιεμαι γιατι γινεται αυτο? τοσες αιτιες εγραψα δε ρωτησα ποτε γιατι γινεται... Και ρε φιλε μου ακομα και να το κανω εγω, απο τη στιγμη που υπαρχει εστω και ενας στη ζωη της που να της δειχνει ενδιαφερον και να πηγαινει με τα νερα της οσο πρεπει(μη παει και πολυ και τον περαει για μαλακα) εγω θα ειναι ο χαμενος γιατι αυτη θα εχει ενα πουτσο να βσζει μεσα της.

Επισης.. Πως θα πλησιασεις την αγνωστη στο δρομο και θα πιστεψει οτι δεν την πλησιασες για το σεξ? φυσικα υπαρχουν και αυτα τα τυπου pick up artists αλλα και παλι οπως ειπα δεν ειναι ολοι ικανοι να ανοιγουν και να διατηρουν ασχετες συζητισεις...

Μερικοι ειναι λιτοι λακωνικοι και to the point. Εγω αυτο διδαχτηκα απο μικρο παιδακι ως αρετη

το θεμα ειναι οτι κατηγορεις τη αδικη κενωνια , εκτος απο τον ιδιο σου τον εαυτο

ενω κι εσυ εισαι λαθος. θελεις βουρ στο πατσα, χωρις πολλα πολλα ομως δε παει ετσι το πραγμα

οταν πλησιασεις μια γυναικα , σιγουρα μπορει να σκεφτει οτι θες το σεξ και για να σου μιλησει το ιδιο μπορει να σκεφτει κι αυτη.

ομως υπαρχει τροπος που πρεπει να προσεγγισεις το καθε ατομο

κι εσενα δε θα σου αρεσε να σου φερονται αποτομα σε καποια ζητηματα (να ερθουν πχ στη δουλεια σου και να σου αρχισουν τα καντιλια ή να σου φωναζουν), σε αυτες γιατι να αρεσει?

απο τη στιγμη που υπαρχει η κοινωνια και ο "πολιτισμος" που εχουμε πρεπει να παιξεις τους κανονες του ειτε σου αρεσει ειτε οχι

κανουμε σεξ επειδη ειναι ενστικτο , ομως το κανουμε αφου πρωτα γινει μια διαδικασια

και μην επικαλεισαι τα ζωα, γιατι δε θα σου αρεσε να ερχομουν και να τραβουσα ενα χεσιμο εξω απο το σπιτι σου γιατι εκει μου ηρθε η αναγκη και με καλεσε η φυση , θα προτιμουσες να πηγαινα στη τουαλετα

ετσι και οι γυναικες θελουν ενα καλο τροπο πρωτα..

ομως το προβλημα σου ξεκιναει απο την ιδια σου τη σκεψη, οχι μονο απο τη συμπεριφορα

• Like 2
Δημοσ.

Οχι. Γιατι πρωτον ειναι το αναλογο του να πληρωσω καποιον για να παιξει μαζι μου. Δε μου αρεσει να το κανω. Εσενα?

Δευτερον και βασικοτερο γιατι πρεπει και εσυ ως γυναικα να το θελεις 10 φορες περισσοτερο και οχι στο να καταφευγεις να βγαινεις βολτα χερακι χερακι με τη φιλη σου για να εχεις να κρατας ενα χερι επειδη δεν εχεις αντρικο χερι να κρατας. Και να το παιζεις οτι εισαι και καλα κιολας

ως γυναικα δεν μου αρεσει να με αντιμετωπιζουν σαν ενα μουνι με ποδια αλλα ως ανθρωπο. επισης τα one night stands ειναι το χειροτερο σεξ στο 99% των περιπτωσεων οποτε οχι να λειπει το βυσσινο. οποτε καλυτερα με την φιλη μου.

Δημοσ.

τυπος με κιθαρα κτλπ.. Γενικα γλιτσας.

Εγω που παιζω πιανο, ειμαι γλιτσας δηλαδη ? :blink:

Η μονο με κιθαρα πιανει ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που παιζω πιανο, ειμαι γλιτσας δηλαδη ? :blink:

Η μονο με κιθαρα πιανει ?

Ε κατα βαση μονο με κιθαρα. Εκτος αν παιζεις αρνονιο σε κανα νυχτερινο κεντρο

Το πιανο δε το κυκλοφορεις στην πλατη για να το δουν ολες

Δημοσ.

Εκτος αν παιζεις αρνονιο σε κανα νυχτερινο κεντρο

Aυτη ειναι η βασικη δουλεια μου, αλλα παιζω και πιανο. Ειμαι γλιτσας δηλαδη ? :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Ε κατα βαση μονο με κιθαρα. Εκτος αν παιζεις αρνονιο σε κανα νυχτερινο κεντρο

Το πιανο δε το κυκλοφορεις στην πλατη για να το δουν ολες

εισαι σιγουρος? :P

piano-gondole49.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Τι λεμε ρε φιλε πτι κ αυτη θελει το ρομαντσο της. Και περισσοτερο απο τη γκομενα που ειναι συνηδειτοποιημενη οτι ειναι ομορφη..

δλδ αυτο ειναι κακο πραμα; να θελει η αλλη κατι παραπανω απο σεξ. το μαθαμε κι αυτο.

• Like 4
Δημοσ.

Aυτη ειναι η βασικη δουλεια μου, αλλα παιζω και πιανο. Ειμαι γλιτσας δηλαδη ? :blink:

Εισαι στην κατηγορια που σου μιλανε μονες τους ρε φιλε.. Η πιο μουναρα θα παει να τα πει με τον τραγουδιστη.. Αυτη που θελει σονι κ ντε πουτσο θα παει να τα πει με το μπαρμαν π ειναι κ ο πιο προσβασιμος.. Ε καποια θα ερθει και σε σενα να σου πιασει την κουβεντα. Εισαι στις εξωτερικες στοιβαδες ενος συνολου το οποιο οι γυναιμες της ελλαδας θεωρουν κουλ και φανταχτερο

δλδ αυτο ειναι κακο πραμα; να θελει η αλλη κατι παραπανω απο σεξ. το μαθαμε κι αυτο.

Δεν ειπα οτι ειναι κακο... Ειπα οτι απο εσενα θα θελει το κυνηγι για να επιβεβαιωθει και τελικα θα το δωσει καπου αλλου με συνοπτικες διαδικασιες οταν παρει την επιβεβαιωση της

Δημοσ.

Τελικά με όλους τα έχεις. Με τις γυναίκες κάθε είδους, με τους γλίτσες, τους πιανίστες, τους μπάρμαν. Τι λες για τους εργαζόμενους στα συνεργεία αυτοκινήτων; Παλιά πάντως είχαν πέραση.

Δημοσ.

Εισαι στην κατηγορια που σου μιλανε μονες τους ρε φιλε.. Η πιο μουναρα θα παει να τα πει με τον τραγουδιστη.. Αυτη που θελει σονι κ ντε πουτσο θα παει να τα πει με το μπαρμαν π ειναι κ ο πιο προσβασιμος.. Ε καποια θα ερθει και σε σενα να σου πιασει την κουβεντα. Εισαι στις εξωτερικες στοιβαδες ενος συνολου το οποιο οι γυναιμες της ελλαδας θεωρουν κουλ και φανταχτερο

οι 15χρονες ισως, μα καλα που ζεις;

Δεν ειπα οτι ειναι κακο... Ειπα οτι απο εσενα θα θελει το κυνηγι για να επιβεβαιωθει και τελικα θα το δωσει καπου αλλου με συνοπτικες διαδικασιες οταν παρει την επιβεβαιωση της

αστο δεν το εχεις με την γυναικεια ψυχολογια.

Δημοσ.

δηλαδη οι μονοι τροποι ειναι ειτε να τη πεσεις στεγνα ή να κανεις τη κοτα?

να ξεκινας απλα να μιλας σε μια κοπελα, και αν δεις οτι υπαρχει κατι τοτε να προχωρησεις σε πεσιμο, δε παιζει?

Το ειπα και πριν δεν ξερω αν σου εχει τυχη εμενα μου εχει τυχη πολλες φορες κανεις μια γνωριμια και μετα απο λιγο καιρο της τα ρυχνεις και σου λεει "σε βλεπω φιλικα" εκει πλεον τα παιρνεις.

http://www.youtube.com/watch?v=txFcxh4yDFo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...